La taclale printre oale
+44
Annmarie
Vica
myrk
doorina
RALUCA
Queensland
itina
shu
adya
coco114
Pingu
simplicity
elis27
Obi-Wan Kenobi
JeSsYkA
mielusica
freda white
Violoncella
Melodia
parwous
ionutz72
tegeusa
oli
seaman65
remusn1
lynn
Nana_Duval
fotohobby
Mr Nobody
Adriatica
daffy_
atat de simplu
mrs nobody
dragos
aspidistra76
mari
Neeo_2005
Hagu_chan
habibi77
snow
Radu
gabica
shadow
pitulicea
48 participanți
Pagina 17 din 63
Pagina 17 din 63 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 40 ... 63
La taclale printre oale
Rezumarea primului mesaj :
Iar vine weekendul, iar va trebui sa gatesc ceva. Uneori stau si ma gandesc: “Ce sa mai gatesc azi?” si nu-mi vine nici o idee. Nu-s eu mare bucatareasa, dar de mancat tot trebuie sa mananc ceva.
Hai sa vedem, ce mai gateste lumea? Mai dati-mi si voi niste sugestii, indicatii, sfaturi...
Dar sa fie mancaruri simple, nu foarte complicate, ca altfel nu ma descurc
Iar vine weekendul, iar va trebui sa gatesc ceva. Uneori stau si ma gandesc: “Ce sa mai gatesc azi?” si nu-mi vine nici o idee. Nu-s eu mare bucatareasa, dar de mancat tot trebuie sa mananc ceva.
Hai sa vedem, ce mai gateste lumea? Mai dati-mi si voi niste sugestii, indicatii, sfaturi...
Dar sa fie mancaruri simple, nu foarte complicate, ca altfel nu ma descurc
Ultima editare efectuata de catre pitulicea_de_stepa in Sam 6 Mar - 10:25, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Re: La taclale printre oale
As incerca si eu sa mananc ce faci tu acolo.pitulicea a scris:Am facut Cartofi cu telemea si afumatura la cuptor Sunt in cuptor....
Nu mai am rabdare..... Mi-e foame si mi-e pofta
atat de simplu- 6
atat de simplu a scris:As incerca si eu sa mananc ce faci tu acolo.pitulicea a scris:Am facut Cartofi cu telemea si afumatura la cuptor Sunt in cuptor....
Nu mai am rabdare..... Mi-e foame si mi-e pofta
Adica Pitulice la cuptor cu cartofi cu telemea si afumatura?
fotohobby- 5
Foto, fir'ai tu sa fii.....nu scapi nici o ocazie sa ma iei peste picior
Simplo, hai la masa Astept sa se raceasca..... sa pot manca Miroase asa de bine Pare tare bun felul asta de mancare.
Simplo, hai la masa Astept sa se raceasca..... sa pot manca Miroase asa de bine Pare tare bun felul asta de mancare.
pitulicea- 6
Eu nu mananc pitulici.Deocamdata...
Multumesc de invitatie si pofta buna!
Multumesc de invitatie si pofta buna!
atat de simplu- 6
Putin cam sarata telemeaua. Cred ca trebuia s-o tin la desarat. Dar cum eu acum invat sa gatesc... nu m-am gandit la asta
O sa stiu pe viitor
O sa stiu pe viitor
pitulicea- 6
Fetelor.... ce prajituri v-ati gandit sa faceti de sarbatori?
Sau, preferati sa le cumparati gata facute?
Sau, preferati sa le cumparati gata facute?
pitulicea- 6
Azi am program de bucatarie Ma apuc indata de prajituri.
Voi incepe cu prajitura cu nuca si ness, pe care am mai facut-o si care, teoretic, ar trebui sa-mi iasa
Voi incepe cu prajitura cu nuca si ness, pe care am mai facut-o si care, teoretic, ar trebui sa-mi iasa
pitulicea- 6
o prietena mi-a dat reteta asta si cand am incercat-o am picat pe jos de admiratie...i-am propus sa ne si casatorim din asta dar e alta poveste
4 cartofi rosii mari, un piept de pui,marar proaspat,50 gr smantana,50 gr unt(se poate si ulei dar eu gatesc cu unt in majoritatea cazurilor)4 sau 5 catei de usturoi.
se curata si se taie cartofii in semi rondele...se lasa in apa rece schimbata de 3 ori pana ramane apa limpede sa elimine amidonul.
se toaca marunt mararul si catetii de usturoi
se topeste untul mai mult de jumatate se pune la cartofi in tava ,se presara peste cartofi mararul si usturoiul,se adauga 50 de ml apa si este bagat la cuptor la foc iute timp de 20 de minute.
pieptul de pui se toaca in cubulete si se pune la prajit intr-o tigaie impreuna cu untul ramas...nu trebuie prajit foarte tare
dupa 20 de minute se scot cartofii din cuptor se presara deasupra cubuletele de piept de pui si se acopera cu smantana
se baga inapoi la cuptor pentru inca 20 de minute la foc mediu
merge foarte bine cu un pahar de vin alb si o salata de cruditati
4 cartofi rosii mari, un piept de pui,marar proaspat,50 gr smantana,50 gr unt(se poate si ulei dar eu gatesc cu unt in majoritatea cazurilor)4 sau 5 catei de usturoi.
se curata si se taie cartofii in semi rondele...se lasa in apa rece schimbata de 3 ori pana ramane apa limpede sa elimine amidonul.
se toaca marunt mararul si catetii de usturoi
se topeste untul mai mult de jumatate se pune la cartofi in tava ,se presara peste cartofi mararul si usturoiul,se adauga 50 de ml apa si este bagat la cuptor la foc iute timp de 20 de minute.
pieptul de pui se toaca in cubulete si se pune la prajit intr-o tigaie impreuna cu untul ramas...nu trebuie prajit foarte tare
dupa 20 de minute se scot cartofii din cuptor se presara deasupra cubuletele de piept de pui si se acopera cu smantana
se baga inapoi la cuptor pentru inca 20 de minute la foc mediu
merge foarte bine cu un pahar de vin alb si o salata de cruditati
daffy_- 4
Pagina 17 din 63 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 40 ... 63
Pagina 17 din 63
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum