GANDURI EFEMERE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

La taclale printre oale

+44
Annmarie
Vica
myrk
doorina
RALUCA
Queensland
itina
shu
adya
coco114
Pingu
simplicity
elis27
Obi-Wan Kenobi
JeSsYkA
mielusica
freda white
Violoncella
Melodia
parwous
ionutz72
tegeusa
oli
seaman65
remusn1
lynn
Nana_Duval
fotohobby
Mr Nobody
Adriatica
daffy_
atat de simplu
mrs nobody
dragos
aspidistra76
mari
Neeo_2005
Hagu_chan
habibi77
snow
Radu
gabica
shadow
pitulicea
48 participanți

Pagina 26 din 63 Înapoi  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 44 ... 63  Urmatorul

In jos

La taclale printre oale - Pagina 26 Empty La taclale printre oale

Mesaj  pitulicea Vin 12 Feb - 9:31

Rezumarea primului mesaj :

Iar vine weekendul, iar va trebui sa gatesc ceva. Uneori stau si ma gandesc: “Ce sa mai gatesc azi?” si nu-mi vine nici o idee. Nu-s eu mare bucatareasa, dar de mancat tot trebuie sa mananc ceva. Very Happy
Hai sa vedem, ce mai gateste lumea? Mai dati-mi si voi niste sugestii, indicatii, sfaturi...
Dar sa fie mancaruri simple, nu foarte complicate, ca altfel nu ma descurc Razz

Ultima editare efectuata de catre pitulicea_de_stepa in Sam 6 Mar - 10:25, editata de 1 ori
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

La taclale printre oale - Pagina 26 Empty Re: La taclale printre oale

Mesaj  Melodia Dum 31 Iul - 17:38

propun sa le congelezi si sa le iei la brasov Very Happy
Melodia
Melodia
4
4

Sus In jos

Mesaj  shadow Dum 31 Iul - 18:06

Eu din toate as alege pestele !! chow time ...cu mamaliguta si mujdei de usturoi frecat cu putina smantana ...mmmm
shadow
shadow
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Dum 31 Iul - 18:08

N-am loc in congelator. De-aia gatesc asa mult....sa-l golesc Very Happy

Pe Brosco am indopat-o... Doamne ce putin mananca fata asta Very Happy Ingerasu e fitzos. Nu mananca orice Rolling Eyes De fapt, nu mananca aproape nimic.
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  seaman65 Dum 31 Iul - 18:09

De-aia se imbolnaveste.
seaman65
seaman65
6
6

Sus In jos

Mesaj  shadow Sam 6 Aug - 20:04

In dorul unei ciorbe de burta ( numai eu manac in familie si de aceea fac rar ) ,pregatesc una radauteanca , in care binecunoscuta burta este inlocuita cu piept de pui ...
shadow
shadow
6
6

Sus In jos

Mesaj  freda white Sam 6 Aug - 20:05

n-am auzit de asaa ceva. poti sa imi dai reteta? te rooooog
freda white
freda white
4
4

Sus In jos

Mesaj  mielusica Sam 6 Aug - 20:16

Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm! Deja mi-ai facut pofta,stiu cum e,si eu mai fac cateodata.
Sa ai pofta!
mielusica
mielusica
5
5

Sus In jos

Mesaj  shadow Sam 6 Aug - 20:17

Pai respecta in mare reteta de la ciorba de burta ...imi este greu sa dau proportiile si timpul de fierbere , eu o fac din experientza Laughing ...la doua bucati de piept de pui cu tot cu piele si os de pune o ceapa mare , pastarnac , telina , (mie nu-mi place cu telina ) , patrunjel radacina , morcov ,ardei gras ...no , acum proportiile le stie fiecare cam pentru 4-5 l de ciorba ....sunt mai multe variante ...personal toc ceapa marunt ( altii o pun intreaga ) , patrunjelul si morcovul le dau prin razatoarea mica ( altii le pun intregi si se scot cand e fiarta carnea )...pun toate acestea la fiert impreuna cu pieptul de pasare intreg ...cand e aproape fiert , il scot si il tai fidelutze , osul il indepartez ...uitam ...morcovul il calesc putin in ulei sa dea culoare ...apoi mai dau un clocot pana fierbe carnea bine , dreg cu doua galbenusuri frecate cu smantana ( nu prea multa , cine vrea mai poate adauga dupa ) , inacresc cu un pic de otet indoit cu zeama de lamaie , patrunjel verde la urma ...
No , asta e in mare , scuze daca mi'a scapat cate ceva Rolling Eyes ...gasesti cred si reteta pe net

Ti-am zis ca nu e completa Laughing ...mai pun daca am si cateva ciuperci tot taiate fidelute Razz ..bune si alea la cutie ...
shadow
shadow
6
6

Sus In jos

Mesaj  freda white Sam 6 Aug - 20:22

nu te supara, ti-am cerut reteta pt ca eu nu gatesc ciorba de burta. nu-mi place. ma gandeam ca pieptul de pui ii da alt gust
freda white
freda white
4
4

Sus In jos

Mesaj  mielusica Sam 6 Aug - 20:23

Nici mie nu-mi place telina,dar mai adaug putina zeama de ardei iute(sau chiar pun unul proaspat taiat marunt) si usturoi...pe langa ce ai pus tu...cu smantana mai multa (asa-mi place)...maine fac si eu.
mielusica
mielusica
5
5

Sus In jos

Mesaj  shadow Sam 6 Aug - 20:24

Suparare ??!! confused ...tu sa ma ierti ca nu sunt forte explicit in atzi prezenta o reteta Smile

De ardei iute si usturoi n-am mai spus fiindca astea se fac optional si se adauga la masa in functie de preferintze chow time
shadow
shadow
6
6

Sus In jos

La taclale printre oale - Pagina 26 Empty La taclale printre oale

Mesaj  freda white Sam 6 Aug - 20:27

esti foarte explicit. gata, am notai. maine am sa fac. merci shadow Pup you
freda white
freda white
4
4

Sus In jos

Mesaj  shadow Sam 10 Dec - 17:57

La sat au inceput oamenii sa taie porcii - unii imping acest moment pana in saptamana Craciunului asa cum e datina ...eu am sa-l ''tai'' din hyper market cum fac de vreo zece ani ...chiar ma gandeam nu de mult daca as mai avea curajul sa injunghii un porc - de parlit si transat nu se pune problema - cum faceam altadata ...cate un animal de peste 100-130 kg il taiam singur Neutral .............dar nu asta era ideea , m-am lungit la vorba Laughing - azi mi-am montat afumatoarea si saptamana viitoare cred ca am s-o probez - vroiam sa intreb daca faceti carnatze si ce retete avetzi pentru aceste specialitati ?
Eu pun la o portie de 10 kg - 4 kg carne porc , 4 kg vita si 2 slanina - condimente doar piper cat incape si putin usturoi - sare si uneori 2-300 ml vin alb sec
shadow
shadow
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Sam 10 Dec - 18:07

Eu nu fac carnatzi. Ii cumpar gata facuti.
De fapt, in ultimii ani nici nu m-am simtit prea bine de la carnatul de casa. Imi place mult, dar imi pica prost Very Happy
Cred ca e din cauza usturoiului din el. La noi se pune cam mult usturoi... si combinat cu fumul din afumatoatare, il face de nedigerat Very Happy
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  shadow Sam 10 Dec - 18:47

Pitu , eu fac si vara ...dar usturoi pun foarte putin ( dupa mine nu as pune deloc Laughing ) si nu ii afum , ii folosesc proaspeti pe gratar ...iarna pun la fum doar catziva impreuna cu ceva muschi si pui , pentru consum ca atare cu o ceapa rosie alaturi Very Happy -
shadow
shadow
6
6

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 26 din 63 Înapoi  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 44 ... 63  Urmatorul

Sus

Permisiunile acestui forum: