La taclale printre oale
+44
Annmarie
Vica
myrk
doorina
RALUCA
Queensland
itina
shu
adya
coco114
Pingu
simplicity
elis27
Obi-Wan Kenobi
JeSsYkA
mielusica
freda white
Violoncella
Melodia
parwous
ionutz72
tegeusa
oli
seaman65
remusn1
lynn
Nana_Duval
fotohobby
Mr Nobody
Adriatica
daffy_
atat de simplu
mrs nobody
dragos
aspidistra76
mari
Neeo_2005
Hagu_chan
habibi77
snow
Radu
gabica
shadow
pitulicea
48 participanți
Pagina 25 din 63
Pagina 25 din 63 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 44 ... 63
La taclale printre oale
Rezumarea primului mesaj :
Iar vine weekendul, iar va trebui sa gatesc ceva. Uneori stau si ma gandesc: “Ce sa mai gatesc azi?” si nu-mi vine nici o idee. Nu-s eu mare bucatareasa, dar de mancat tot trebuie sa mananc ceva.
Hai sa vedem, ce mai gateste lumea? Mai dati-mi si voi niste sugestii, indicatii, sfaturi...
Dar sa fie mancaruri simple, nu foarte complicate, ca altfel nu ma descurc
Iar vine weekendul, iar va trebui sa gatesc ceva. Uneori stau si ma gandesc: “Ce sa mai gatesc azi?” si nu-mi vine nici o idee. Nu-s eu mare bucatareasa, dar de mancat tot trebuie sa mananc ceva.
Hai sa vedem, ce mai gateste lumea? Mai dati-mi si voi niste sugestii, indicatii, sfaturi...
Dar sa fie mancaruri simple, nu foarte complicate, ca altfel nu ma descurc
Ultima editare efectuata de catre pitulicea_de_stepa in Sam 6 Mar - 10:25, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Re: La taclale printre oale
Am primit fasole verde (pastai)....am niste oase afumate prin frigider.... cred ca merge sa le combin si sa pun de-o supa
Daca nu merge afumatura cu fasolea verde....asta e. Tot aia gatesc
Daca nu merge afumatura cu fasolea verde....asta e. Tot aia gatesc
pitulicea- 6
Perfect
Eu, cum nu stiu gati, arunc in oala cam tot ce gasesc prin frigider Da' niciodata n-am facut ceva ce sa nu pot manca Noroc ca nu-s pretentioasa la mancare
Eu, cum nu stiu gati, arunc in oala cam tot ce gasesc prin frigider Da' niciodata n-am facut ceva ce sa nu pot manca Noroc ca nu-s pretentioasa la mancare
pitulicea- 6
De fapt, am exagerat cand am spus ca arunc TOT ce am prin frigider in oala. Mai aveam si oua ... si pepene .. si nu le-am pus in supa
Am primit si niste dovlecei. Acum ma gandesc ce sa fac din ei?
Sa fac chiftelute? Sau sa fac o salata pe care am vazut-o azi in oferta Kaufland?
Am primit si niste dovlecei. Acum ma gandesc ce sa fac din ei?
Sa fac chiftelute? Sau sa fac o salata pe care am vazut-o azi in oferta Kaufland?
pitulicea- 6
Baga salata, merita incercata.
Eu cred ca o sa le fac la baieti niste pui curry, cu orez. Ciorbita am facut-o ieri.
Eu cred ca o sa le fac la baieti niste pui curry, cu orez. Ciorbita am facut-o ieri.
seaman65- 6
Daca zici tu, o incerc
Mie-mi place sa fac experimente. Si dupa cum zicea iubi: "Experimente faci, experimente mananci"
Asa-i, da' nici slaba nu-s
Salata de morcovi,dovlecei si oua
Mie-mi place sa fac experimente. Si dupa cum zicea iubi: "Experimente faci, experimente mananci"
Asa-i, da' nici slaba nu-s
Salata de morcovi,dovlecei si oua
pitulicea- 6
O s-o incerc si eu, dar sa vina sefa acasa, ca restul gastii nu se omoara cu dovleceii,cruzi sau gatiti. Desi-i mai pacalesc eu si le bag in alimentatie, de nu stiu ce mananca.
seaman65- 6
Asa patisem si eu cu iubi. Inainte sa fie cu mine, nu mancase niciodata dovlecei si-i repugna pana si gandul ca ar putea manca asa ceva.
Pana am facut intr-o zi chiftele de dovlecei. A bagat una in gura fara sa se gandeasca ce e .... a vazut ca nu-i rea, apoi s-a tot servit cu cate o chiftea de pe farfurie. Cu timpul nu mai comenta cand faceam chiftele de dovlecei....tacea si le manca. Dar numai chiftele. Altceva nu. Cu altceva nu-l puteam prosti
pitulicea- 6
A iesit buna salata mea Imi place.
O sa postez reteta, sa o mai fac si altadata.
Gata supa, gata salata cu dovlecei.....acum trec la chiftelutele de dovlecei
Mai am de prajit si niste peste.....
Sunt de-o harnicie rara. Nu stiu cine o sa manance tot ce gatesc eu
O sa postez reteta, sa o mai fac si altadata.
Gata supa, gata salata cu dovlecei.....acum trec la chiftelutele de dovlecei
Mai am de prajit si niste peste.....
Sunt de-o harnicie rara. Nu stiu cine o sa manance tot ce gatesc eu
pitulicea- 6
Pagina 25 din 63 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 44 ... 63
Pagina 25 din 63
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum