Ce-ai face daca...?
+40
dorina_s
myrk
Florin Popa
raichu
anca7
sharp00714
itina
pauletz
aristeu
Pingu
RALUCA
tibitzzz
Adriatica
Queensland
freda white
parwous
mielusica
ionutz72
seaman65
Violoncella
atat de simplu
Nana_Duval
tegeusa
oli
zexe
daffy_
kkarin_a
mrs nobody
vaxalbinu'
lynn
Hagu_chan
Radu
free_smile
Andi
habibi77
shadow
kitty
nadufmic
snow
pitulicea
44 participanți
Pagina 23 din 35
Pagina 23 din 35 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 29 ... 35
Ce-ai face daca...?
Rezumarea primului mesaj :
Un joc de situatii
Imagineaza-te intr-o anumita conjunctura, situatie, ipostaza si povesteste-ne cum ai reactiona, cum ai iesi din situatia respectiva, cum ai rezolva-o, cum i-ai da de capat
Un joc in care ne descoperim imaginatia, trairile, reactiile si talentul de a asterne toate astea pe hartie
Cel care raspunde, pune o alta intrebare de genul....Ce-ai face daca.....?
Fiind vorba de un joc cu miniscenarii, NU se accepta raspunsuri scurte! Raspunsurile scurte vor fi sterse.
Ce-ai face daca ai castiga la loto 30.000 euro?
Un joc de situatii
Imagineaza-te intr-o anumita conjunctura, situatie, ipostaza si povesteste-ne cum ai reactiona, cum ai iesi din situatia respectiva, cum ai rezolva-o, cum i-ai da de capat
Un joc in care ne descoperim imaginatia, trairile, reactiile si talentul de a asterne toate astea pe hartie
Cel care raspunde, pune o alta intrebare de genul....Ce-ai face daca.....?
Fiind vorba de un joc cu miniscenarii, NU se accepta raspunsuri scurte! Raspunsurile scurte vor fi sterse.
Ce-ai face daca ai castiga la loto 30.000 euro?
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Dum 30 Dec - 21:30, editata de 5 ori
pitulicea- 6
Re: Ce-ai face daca...?
Din fericire, am o slujba care nu ma streseaza in asa masura incat sa-mi vad distruse optimismul si sperantele.Ce faci daca stresul zilnic iti invinge optimismul si sperantele?
Daca e sa nu iau in calcul slujba, e si mai simplu:
- Incerc sa duc o viata lipsita de stres.
- Imi organizez timpul asa incat sa nu fiu niciodata in criza de timp.
- Renunt la activitatile care nu-mi fac placere si ma concentrez la cele placute.
- Nu muncesc mai mult decat e nevoie si nu vreau mai multi bani decat am.
- Imi fac sperante care nu pot fi invinse de stres.
Ce-ai face daca ai vedea o stafie la tine-n dormitor?
pitulicea- 6
trebe sa te comentez.......
viata mea e asa si asa..... dar imi place
niciodata nu mi-am organizat timpul, am lasat clipa sa traiasca
am placeri lumesti, iubesac femeia, sunt indragostit de sotie, imi divinizez copii, montez machete de avioane, circuite......
nu-mi place sa muncesc, imi place sa am, nu-mi place sa invat, imi place sa stiu.....
munca mea da randament doar in conditii de stress
ce fac cu o stafie???????????
m-as speria....la inceput...
as incerca sa comunic.... sunt atat de multe secrete pe lumea cealalta........
viata mea e asa si asa..... dar imi place
niciodata nu mi-am organizat timpul, am lasat clipa sa traiasca
am placeri lumesti, iubesac femeia, sunt indragostit de sotie, imi divinizez copii, montez machete de avioane, circuite......
nu-mi place sa muncesc, imi place sa am, nu-mi place sa invat, imi place sa stiu.....
munca mea da randament doar in conditii de stress
ce fac cu o stafie???????????
m-as speria....la inceput...
as incerca sa comunic.... sunt atat de multe secrete pe lumea cealalta........
vaxalbinu'- 2
Nu-i nevoie sa ma citezi de fiecare data.
Ai uitat sa lasi urmatoarea provocare. O intrebare cu ... "Ce-ai face daca.....?"
Ai uitat sa lasi urmatoarea provocare. O intrebare cu ... "Ce-ai face daca.....?"
pitulicea- 6
Daca as zbura, m-as simti in al 9-lea cer As privi lumea de sus si m-as simti usoara ca o pasare. Am visat de multe ori ca zburam. Era o senzatie minunata.... simteam prin somn cum plutesc si cum trupul meu devine imponderabil. Daca mi s-ar intampla asta si-n realitate, cred ca as zbura spre locuri in care n-am mers niciodata, pentru ca n-am avut suficienti bani de bilet Alteori, m-as opri pe un pervaz... si l-as privi pe cel pe care-l iubesc.... Chiar de-as putea zbura, as sta acolo, ore in sir, privindu-l. Mi-as lua zborul doar cand ar stinge becul si s-ar culca.
Ce-ai face daca ti s-ar cere sa devii scafandru?
Ce-ai face daca ti s-ar cere sa devii scafandru?
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Mar 11 Dec - 20:08, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Apai, mi-as echipa frumos, as lua niste lectii si cred ca as invata mult mai repede daca as inota cu rechinii.
Daca as fi obligata sa devin scafandru m-as bucura sa nu fie in Bucuresti , sa caut diverse chestii prin Dambovita. As vrea sa lucrez pt o echipa de cercetatori , sa ma scufund pt a cerceta viata marina.
Ce-ai face daca ingerul tau pazitor ar lua legatura cu tine sa-ti spuna ceva? L-ai asculta sau ai considera ca ai vedenii?
Daca as fi obligata sa devin scafandru m-as bucura sa nu fie in Bucuresti , sa caut diverse chestii prin Dambovita. As vrea sa lucrez pt o echipa de cercetatori , sa ma scufund pt a cerceta viata marina.
Ce-ai face daca ingerul tau pazitor ar lua legatura cu tine sa-ti spuna ceva? L-ai asculta sau ai considera ca ai vedenii?
habibi77- 6
Mai detaliat, aspi, daca vrei voturi. Altfel o sa ramai tot fara reputatie
pitulicea- 6
Daca ingerul meu pazitor ar lua legatura cu mine, l-as intreba unde dracu umbla cand am nevoie de el?Ce-ai face daca ingerul tau pazitor ar lua legatura cu tine sa-ti spuna ceva? L-ai asculta sau ai considera ca ai vedenii?
Daca-i ingerul meu pazitor, de ce nu-si face datoria? Dupa ce mi-ar da toate explicatiile, probabil ca l-as asculta. La urma urmei, e un inger
Ce-ai face daca ai avea o relatie si dupa mult timp ai afla ca partenerul/partenera e deja casatorit/a?
pitulicea- 6
daca as avea o relatie virtuala cu cineva casatorit de-adevaratelea, as rupe toate paginile de internet, as arunca laptopul la gunoi, gunoiul l-as expedia in cosmos, si as reincepe..povestea de iubire virtuala, in timpul programului de lucru al iubitului meu casatorit
ce ai face daca te-ai lasa luat/a de val?
ce ai face daca te-ai lasa luat/a de val?
mrs nobody- 5
as fi fericita, am incercat senzatia si e super misto, merita incercata
As face orice ar dori inima si as cenzura gandirea , ratiunea....aici nu ar avea nici un sens sa existe . As duce cu mine persoana cea mai draga mie , sa simta si el euforia valurilor
Ce ai face daca vecinii de langa ar face mult prea mult zgomot in timp ce ?
As face orice ar dori inima si as cenzura gandirea , ratiunea....aici nu ar avea nici un sens sa existe . As duce cu mine persoana cea mai draga mie , sa simta si el euforia valurilor
Ce ai face daca vecinii de langa ar face mult prea mult zgomot in timp ce ?
kkarin_a- 4
Daca as sta la bloc si vecinii ar fi foarte galagiosi, nu m-as abtine sa nu le bat in perete. Acuma.... depinde si cand fac galagie. Daca o fac ziua, nu ma deranjeaza asa tare.....Eventual imi fac de lucru prin oras, sa nu-i aud. Dar daca e noaptea, ma supar rau Noaptea am nevoie de liniste. Daca nu se calmeaza de la bataile in perete, le bat la usa.
Ce-ai face daca ai fi acuzat de una din fostele iubite ca ai violat-o?
Ce-ai face daca ai fi acuzat de una din fostele iubite ca ai violat-o?
pitulicea- 6
ce ai face daca ai avea de ales intre 30.000 de euro si o saptamana de vis cu toate ultra all inclusive ever de pe pamant alaturi de persoana care ti-o doresti cel mai tare
nota*:orice persoana chiar adusa cu japca la nevoie
nota*:orice persoana chiar adusa cu japca la nevoie
daffy_- 4
Nu stiu ce inseamna "ultra all inclusive ever de pe pamant". Teoretic, daca e "all inclusive de pe pamant" inseamna ca si bani la cerere . Dar probabil te referi doar la servicii cum ar fi mancare/ relaxare/ distractie. In cazul din urma, as alege banii. Daca esti destept/ cunosti oameni destepti care sa te ajute si ai putin noroc, investesti banii si pana la urma iti platesti vacante all inclusive regulat.
Ce ai face daca ai fi gasit vinovat de un delict pe care nu l-ai facut si ar trebui sa stai in inchisoare cativa ani?
Ce ai face daca ai fi gasit vinovat de un delict pe care nu l-ai facut si ar trebui sa stai in inchisoare cativa ani?
Radu- 5
As deschide procese peste procese, sa-mi apar nevinovatia. Cu siguranta n-as sta cu mainile in san. Daca nici asa n-as reusi sa scap... mi-as lua laptopul, as intra pe forum si n-as mai iesi de acolo pana la eliberare Macar sa treaca mai usor anii de detentie.Radu a scris:Ce ai face daca ai fi gasit vinovat de un delict pe care nu l-ai facut si ar trebui sa stai in inchisoare cativa ani?
Ce-ai face daca ti-ai prinde sotul/sotia cu altul/alta in pat?
pitulicea- 6
Pagina 23 din 35 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 29 ... 35
Subiecte similare
» Poeziile lui Valeriu Cercel
» CUM SE FACE VOTAREA
» Daca as fi in locul tau...
» Imi e indiferent daca...
» Ai face sex pentru o marire de salariu?
» CUM SE FACE VOTAREA
» Daca as fi in locul tau...
» Imi e indiferent daca...
» Ai face sex pentru o marire de salariu?
Pagina 23 din 35
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum