CUM SE FACE VOTAREA
+9
myrk
itina
atat de simplu
Anna
Demostene
mrs nobody
Luna
Mr Nobody
pitulicea
13 participanți
Pagina 1 din 5
Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
CUM SE FACE VOTAREA
Fiecare membru are posibilitatea de a vota postarile celorlalti. Voturile confera o reputatie mai mare membrilor, sau, dupa caz, mai mica.
Votarea se face dand un click in partea dreapta a postarilor, acolo unde apare +/-
Cu “+” votati postarile care v-au placut, iar cu “–“ pe cele care nu v-au placut. Voturile pozitive vor aparea cu verde, iar cele negative cu rosu.
Fiecare membru poate da zilnic cate 10 voturi.
Avand in vedere ca numarul de voturi este limitat, sugerez sa nu le risipiti ...
Atentie! Se voteaza postarea, nu pe cel care a scris-o.
Voturile inseamna apreciere din partea celorlalti
Votarea se face dand un click in partea dreapta a postarilor, acolo unde apare +/-
Cu “+” votati postarile care v-au placut, iar cu “–“ pe cele care nu v-au placut. Voturile pozitive vor aparea cu verde, iar cele negative cu rosu.
Fiecare membru poate da zilnic cate 10 voturi.
Avand in vedere ca numarul de voturi este limitat, sugerez sa nu le risipiti ...
Atentie! Se voteaza postarea, nu pe cel care a scris-o.
Voturile inseamna apreciere din partea celorlalti
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Sam 24 Mar - 19:48, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Re: CUM SE FACE VOTAREA
Mai vreau sa fac o precizare.
Nu toate voturile se contorizeaza la calcularea reputatiei. Voturile acordate in “De-ale membrilor” si in “Jocuri”, nu se contorizeaza.
Puteti vota si acolo, daca vi s-a parut ceva interesant, dar aceste voturi nu vor creste reputatia celui care le-a primit.
Nu toate voturile se contorizeaza la calcularea reputatiei. Voturile acordate in “De-ale membrilor” si in “Jocuri”, nu se contorizeaza.
Puteti vota si acolo, daca vi s-a parut ceva interesant, dar aceste voturi nu vor creste reputatia celui care le-a primit.
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Mier 16 Ian - 19:53, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Da-mi voie sa te ca tare dragalas ai fost. Si, trebuie sa recunosc, tare imprevizibil (E prima data cand ti se intampla)
pitulicea- 6
Pe forumul asta, numai eu dau voturi????
Voi, ceilalti, de ce nu votati? Chiar nu gasiti nimic interesant printre postari? Sunteti atat de pretentiosi?
Voi, ceilalti, de ce nu votati? Chiar nu gasiti nimic interesant printre postari? Sunteti atat de pretentiosi?
pitulicea- 6
eu am votat azi
nu s-ar putea scurta timpul ala de 60 sec
mi-ar placea sa dau mai multe voturi deodata
nu s-ar putea scurta timpul ala de 60 sec
mi-ar placea sa dau mai multe voturi deodata
mrs nobody- 5
De fapt ce votez? La modul general, avatarul, postarea respectiva, cum pot sa apreciez reputatia celuilalt sau aleator.
Demostene- 3
Demostene, citeste mesajele de la inceputul topicului. E explicat acolo totul.
Pai, abia apuci sa citesti postarea pana expira cele 60 de secunde. Nu cred ca-i nevoie de un timp mai mare..... Ca sa votezi o postare, se presupune ca ai citit-o.mrs nobody a scris:nu s-ar putea scurta timpul ala de 60 sec
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Joi 21 Iun - 9:45, editata de 2 ori
pitulicea- 6
Multumesc pentru atentionare, m-am lamurit: se voteaza postarea respectiva.
Demostene- 3
Asa e si normal sa fie.
Nu votezi omul, ca nu-i concurs de miss sau mister aici E forum
Nu votezi omul, ca nu-i concurs de miss sau mister aici E forum
pitulicea- 6
Vreau sa fac o precizare.Voturile acordate in “De-ale membrilor” si in “Jocuri”, nu se contorizeaza.
Postarile din "Jocuri cu intrebari si raspunsuri" sunt luate in calcul la reputatie.
Daca vreti reputatie mare, incercati sa dati raspunsuri mai consistente, nu doar un "da" si-un "nu"
Insa, lumea nu prea voteaza, la nici un topic.
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Mier 16 Ian - 19:54, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Subiecte similare
» Poeziile lui Valeriu Cercel
» Ce-ai face daca...?
» Cum se face modificarea Constitutiei?
» Ai face sex pentru o marire de salariu?
» Noutati in lumea virtuala
» Ce-ai face daca...?
» Cum se face modificarea Constitutiei?
» Ai face sex pentru o marire de salariu?
» Noutati in lumea virtuala
Pagina 1 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum