CUM SE FACE VOTAREA
+9
myrk
itina
atat de simplu
Anna
Demostene
mrs nobody
Luna
Mr Nobody
pitulicea
13 participanți
Pagina 4 din 5
Pagina 4 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
CUM SE FACE VOTAREA
Rezumarea primului mesaj :
Fiecare membru are posibilitatea de a vota postarile celorlalti. Voturile confera o reputatie mai mare membrilor, sau, dupa caz, mai mica.
Votarea se face dand un click in partea dreapta a postarilor, acolo unde apare +/-
Cu “+” votati postarile care v-au placut, iar cu “–“ pe cele care nu v-au placut. Voturile pozitive vor aparea cu verde, iar cele negative cu rosu.
Fiecare membru poate da zilnic cate 10 voturi.
Avand in vedere ca numarul de voturi este limitat, sugerez sa nu le risipiti ...
Atentie! Se voteaza postarea, nu pe cel care a scris-o.
Voturile inseamna apreciere din partea celorlalti
Fiecare membru are posibilitatea de a vota postarile celorlalti. Voturile confera o reputatie mai mare membrilor, sau, dupa caz, mai mica.
Votarea se face dand un click in partea dreapta a postarilor, acolo unde apare +/-
Cu “+” votati postarile care v-au placut, iar cu “–“ pe cele care nu v-au placut. Voturile pozitive vor aparea cu verde, iar cele negative cu rosu.
Fiecare membru poate da zilnic cate 10 voturi.
Avand in vedere ca numarul de voturi este limitat, sugerez sa nu le risipiti ...
Atentie! Se voteaza postarea, nu pe cel care a scris-o.
Voturile inseamna apreciere din partea celorlalti
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Sam 24 Mar - 19:48, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Re: CUM SE FACE VOTAREA
Am zis eu ca vin cu idei cat de curand. As propune sa nu mai fie deloc voturi.Asa vom evita niste motive de suparare inutile.
atat de simplu- 6
Orice abuz va fi pedepsit cu un vot...tot rosu. Dar exista o problema....daca n-ai de unde sa scazi multe reputatii vor fi pe minus.
habibi77- 6
Incepand de acum, aveti cate 20 voturi pe zi. Sa nu ziceti ca-s zgarcita.
Fiecare le intrebuinteaza cum crede de cuviinta.
Fiecare le intrebuinteaza cum crede de cuviinta.
pitulicea- 6
Ti s-a largit punga, Pitulice?
Punga cu voturi, sa nu te gandesti la altceva.
Punga cu voturi, sa nu te gandesti la altceva.
Woo Woo- 3
V-am largit VOUA pungile. A mea era oricum mare. Eu am numar nelimitat de voturi. De ce credeti ca aveti voi reputatii atat de mari?
pitulicea- 6
Pai, nu prea-i corect asa! Nu ma mai joc!
Cred ca de aia ai tu voturi nelimitate, si noi nu, sa nu ne creasca noua reputatia prea mult.
Cred ca de aia ai tu voturi nelimitate, si noi nu, sa nu ne creasca noua reputatia prea mult.
Woo Woo- 3
Cum se face votarea
PS. nu pot vota plus, minus un comentariu...nu gasesc nicio casuta aferenta comentariilor facute de utilizatori...si ca pm inca nu am dreptul!
Machiavelli- 2
Ti-am mutat aici mesajul, pentru ca acolo se discuta despre cu totul altceva
Daca ai fi citit ce scrie in topicul acesta, nu doar prima postare, ai fi inteles ca pot vota doar cei care au o anumita reputatie. Cred ca minim 20, daca bine-mi amintesc Cand ajungi la reputatia respectiva, iti apare si +/- -ul de care vorbeam
Daca ai fi citit ce scrie in topicul acesta, nu doar prima postare, ai fi inteles ca pot vota doar cei care au o anumita reputatie. Cred ca minim 20, daca bine-mi amintesc Cand ajungi la reputatia respectiva, iti apare si +/- -ul de care vorbeam
pitulicea- 6
Pagina 4 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Subiecte similare
» Poeziile lui Valeriu Cercel
» Ce-ai face daca...?
» Cum se face modificarea Constitutiei?
» Ai face sex pentru o marire de salariu?
» Noutati in lumea virtuala
» Ce-ai face daca...?
» Cum se face modificarea Constitutiei?
» Ai face sex pentru o marire de salariu?
» Noutati in lumea virtuala
Pagina 4 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum