Ce-ai face daca...?
+40
dorina_s
myrk
Florin Popa
raichu
anca7
sharp00714
itina
pauletz
aristeu
Pingu
RALUCA
tibitzzz
Adriatica
Queensland
freda white
parwous
mielusica
ionutz72
seaman65
Violoncella
atat de simplu
Nana_Duval
tegeusa
oli
zexe
daffy_
kkarin_a
mrs nobody
vaxalbinu'
lynn
Hagu_chan
Radu
free_smile
Andi
habibi77
shadow
kitty
nadufmic
snow
pitulicea
44 participanți
Pagina 13 din 35
Pagina 13 din 35 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 24 ... 35
Ce-ai face daca...?
Rezumarea primului mesaj :
Un joc de situatii
Imagineaza-te intr-o anumita conjunctura, situatie, ipostaza si povesteste-ne cum ai reactiona, cum ai iesi din situatia respectiva, cum ai rezolva-o, cum i-ai da de capat
Un joc in care ne descoperim imaginatia, trairile, reactiile si talentul de a asterne toate astea pe hartie
Cel care raspunde, pune o alta intrebare de genul....Ce-ai face daca.....?
Fiind vorba de un joc cu miniscenarii, NU se accepta raspunsuri scurte! Raspunsurile scurte vor fi sterse.
Ce-ai face daca ai castiga la loto 30.000 euro?
Un joc de situatii
Imagineaza-te intr-o anumita conjunctura, situatie, ipostaza si povesteste-ne cum ai reactiona, cum ai iesi din situatia respectiva, cum ai rezolva-o, cum i-ai da de capat
Un joc in care ne descoperim imaginatia, trairile, reactiile si talentul de a asterne toate astea pe hartie
Cel care raspunde, pune o alta intrebare de genul....Ce-ai face daca.....?
Fiind vorba de un joc cu miniscenarii, NU se accepta raspunsuri scurte! Raspunsurile scurte vor fi sterse.
Ce-ai face daca ai castiga la loto 30.000 euro?
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Dum 30 Dec - 21:30, editata de 5 ori
pitulicea- 6
Re: Ce-ai face daca...?
Nu mi-ar fi placut sa fiu medic. Sunt prea miloasa si nu suport sa vad oameni bolnavi. Prefer sa ma tin departe de boli si de spitale ... si implicit de suferinta.
Ce-ai face daca ai fi intr-un avion si pilotul ar anunta ca urmeaza sa va prabusiti?
Ce-ai face daca ai fi intr-un avion si pilotul ar anunta ca urmeaza sa va prabusiti?
pitulicea- 6
Ai imaginatie nu gluma! Greu de zis, in situatii limita instinctul o ia de multe ori inaintea ratiunii, iau pilotul la palme, sar inainte de prabusire,
urlu sau ma agit inutil, oricum nu stau de rugaciuni ca nu are rost.
Ce faci daca esti singura la o cabana in munti si vine ursulache in vizita?
urlu sau ma agit inutil, oricum nu stau de rugaciuni ca nu are rost.
Ce faci daca esti singura la o cabana in munti si vine ursulache in vizita?
snow- 6
Daca-s in cabana, poa' sa vie ...nu-i deschid Daca e vorba de-o cabana subreda, e bai, ca ursul poa' sa rupa usa si sa dea buzna peste mine, ceea ce-i o treaba destul de serioasa. Daca el intra pe usa, clar, eu sar afara pe fereastra si... clar, o iau la fuga. Incotro, nu stiu... Pana amusina el pe-acolo prin cabana, io-s deja departe :rotate: Cred
Ce-ai face daca ar trebui sa tii o "slujba" la capataiul unui om care a murit intr-un loc in care nu exista posibilitatea oficierii unei slujbe religioase?
Ce-ai face daca ar trebui sa tii o "slujba" la capataiul unui om care a murit intr-un loc in care nu exista posibilitatea oficierii unei slujbe religioase?
pitulicea- 6
As spune "tatal nostru " , dupa care as face un foc de tabara, l-as perpeli putin....si gata .
Ce-ai face daca n-ar mai exista produse cosmetice?
Ce-ai face daca n-ar mai exista produse cosmetice?
habibi77- 6
Daca n-ar exista pentru mine, n-ar exista nici pentru altele si-atunci "prapastia" dintre noi ar ramane la fel de adanca (proportia s-ar pastra) Poate ar fi mai bine sa nu existe.... Am fi mai naturale si mai sanatoase. Un ten incarcat de cosmeticale si chimicale, nu poate fi un ten prea sanatos.
Ce-ai face daca ai fi confundat cu un raufacator si ai fi dus la inchisoare pe nedrept?
Ce-ai face daca ai fi confundat cu un raufacator si ai fi dus la inchisoare pe nedrept?
pitulicea- 6
Apelez la un avocat, fara a-mi pune totusi, mari sperante in el. Argumentele pe care eu le pot aduce in favoarea mea, depind numai de puterea de convingere pe care o am/sau nu, pentru a-mi motiva nevinovatia, asta in limitele legislatiei coclite de care dispunem acum.
Cum reactionezi cand un presupus prieten te jigneste gratuit, de dragul aparentelor?
Cum reactionezi cand un presupus prieten te jigneste gratuit, de dragul aparentelor?
snow- 6
Ma prefac ca n-am inteles si-i intorc si celalalt obraz. Daca da si a doua palma il iert, si daca continua sa dea il ignor.
Ce-ai face daca ai fi singur in desert, fara hrana si fara apa?
Ce-ai face daca ai fi singur in desert, fara hrana si fara apa?
habibi77- 6
As incerca sa supravietuiesc. As lua-o la intamplate intr-o directie...si-as merge, as merge, pana as da de-o oaza, sau pana as muri deshidratata Prea multe variante n-am
Ce surpriza i-ai face iubitei/iubitului de Valentine's Day, daca ar trebui sa-i faci una?
Ce surpriza i-ai face iubitei/iubitului de Valentine's Day, daca ar trebui sa-i faci una?
pitulicea- 6
I-as cere intai o poza, sa n-am surprize.........apoi as trege un pui de somn de vreo 3 ore sa nu se cunoasca cat de obosita sunt, mi-as pune o tona de pudra pe fata sa nu se vada cat de stafidita sunt.....si abia dupa asta as merge la intalnire.....daca nu iese nimic, asta e , ...next...
Ce-ai face daca ai primi flori de la un necunoscut?
Ce-ai face daca ai primi flori de la un necunoscut?
habibi77- 6
As incerca sa aflu cine-i necunoscutul si mai ales, motivul pentru care mi-a trimis florile. Daca e o atentie, prin care urmareste sa traga niste foloase, le pun in vaza la birou si, cu flori sau fara flori, il "rezolv" in masura posibilitatilor. Daca e ceva mai...personal, ii transmit multumiri si-l atentionaez sa n-o mai faca si altadata..... pentru ca are cine sa-mi cumpere si sa-mi daruiasca flori
Ce-ai face daca ti-ar iesi in cale o zana buna si ti-ar indeplini o dorinta?
pitulicea- 6
Sa lua-o de nevasta, am multe dorinte de indeplinit.
Ce -ai face daca mine nu ai ce face?
Ce -ai face daca mine nu ai ce face?
snow- 6
iti faci planuri pentru poimaine....
ce ai face daca ai fi Scufitza Rosie?
ce ai face daca ai fi Scufitza Rosie?
free_smile- 2
Pagina 13 din 35 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 24 ... 35
Subiecte similare
» Poeziile lui Valeriu Cercel
» CUM SE FACE VOTAREA
» Daca as fi in locul tau...
» Imi e indiferent daca...
» Ai face sex pentru o marire de salariu?
» CUM SE FACE VOTAREA
» Daca as fi in locul tau...
» Imi e indiferent daca...
» Ai face sex pentru o marire de salariu?
Pagina 13 din 35
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum