Ghici ghicitoarea mea!
+7
Vasi Nemes
eledas
Florin Popa
dorina_s
myrk
pitulicea
zaraza26
11 participanți
Pagina 17 din 21
Pagina 17 din 21 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21
Ghici ghicitoarea mea!
Rezumarea primului mesaj :
Vă propun un nou joc!
Se postează o imagine clară, dar din care nu se poate deduce ușor ce e acolo. Poate fi un fruct necunoscut, poate fi un detaliu din ceva mai mare, un lucru mai puțin întâlnit. Cine bănuiește ce poate fi, scrie răspunsul. După ghicirea lui, oricine poate posta o imagine care nu se deconspiră ușor!
Vă propun un nou joc!
Se postează o imagine clară, dar din care nu se poate deduce ușor ce e acolo. Poate fi un fruct necunoscut, poate fi un detaliu din ceva mai mare, un lucru mai puțin întâlnit. Cine bănuiește ce poate fi, scrie răspunsul. După ghicirea lui, oricine poate posta o imagine care nu se deconspiră ușor!
zaraza26- 5
pitulicea apreciază acest mesaj
Re: Ghici ghicitoarea mea!
Asta rezistă iarna în ghiveci. Am câteva ghivece, înșirate pe pervazul unui geam, la exterior.
zaraza26- 5
Habar n-am. Nu cunosc toate plantele Nici nu am cum sa le cunosc. Pe unele nici nu le-am vazut in viata mea, deci n-am cum sa le recunosc dupa o floare.
pitulicea- 6
Stiu planta, dar nu am avut niciodata acasa. De-aia nu stiu cum infloreste. Si fiind o planta suculenta, nu-mi imaginam ca sta afara in ghiveci fara sa inghete
Deci n-as fi ghicit-o niciodata Cand ai zis ca nu-i cactus, am eliminat din start si suculentele.
Deci n-as fi ghicit-o niciodata Cand ai zis ca nu-i cactus, am eliminat din start si suculentele.
pitulicea- 6
zaraza26 apreciază acest mesaj
Ce ciudatenie mai e si asta? Iar e vreo planta pe care n-o cunosc?
E planta, da?
E planta, da?
pitulicea- 6
E o plantă pe care n-o s-o ghicească nimeni, niciodată.
myrk- 6
E o plantă foarte cunoscută, crește pe multe garduri.
zaraza26- 5
Am și eu un gard cu o sută de buruieni pe el. Am să fac și eu o poză sâ văd dacă ghiciți.
Vreau denumirea în latină.
Vreau denumirea în latină.
myrk- 6
E planta de gradina sau de ghiveci? Da-ne indicii, sa incercam sa ne apropiem de raspuns, ca altfel...nici o sansa
myrk, asteptam si buruienile tale. Jocul e deschis tuturor Apoi cand le-om ghici, mai vedem... Viata-i lunga
myrk, asteptam si buruienile tale. Jocul e deschis tuturor Apoi cand le-om ghici, mai vedem... Viata-i lunga
pitulicea- 6
E plantă de grădină. Aici în imagine e doar inflorescența, mult mărită.
zaraza26- 5
Nu mai am floarea. A fost înflorită cu două săptămâni înainte să pun poza.
zaraza26- 5
Pagina 17 din 21 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21
Pagina 17 din 21
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum