Ghici ghicitoarea mea!
+7
Vasi Nemes
eledas
Florin Popa
dorina_s
myrk
pitulicea
zaraza26
11 participanți
Pagina 18 din 21
Pagina 18 din 21 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20, 21
Ghici ghicitoarea mea!
Rezumarea primului mesaj :
Vă propun un nou joc!
Se postează o imagine clară, dar din care nu se poate deduce ușor ce e acolo. Poate fi un fruct necunoscut, poate fi un detaliu din ceva mai mare, un lucru mai puțin întâlnit. Cine bănuiește ce poate fi, scrie răspunsul. După ghicirea lui, oricine poate posta o imagine care nu se deconspiră ușor!
Vă propun un nou joc!
Se postează o imagine clară, dar din care nu se poate deduce ușor ce e acolo. Poate fi un fruct necunoscut, poate fi un detaliu din ceva mai mare, un lucru mai puțin întâlnit. Cine bănuiește ce poate fi, scrie răspunsul. După ghicirea lui, oricine poate posta o imagine care nu se deconspiră ușor!
zaraza26- 5
pitulicea apreciază acest mesaj
Re: Ghici ghicitoarea mea!
Buruieni, adică plante. Florile nu sunt tot buruieni? Sunt buruieni cizelate la Harvard.
myrk- 6
Inflorescența aceea face fructe comestibile, foarte apreciate, de foartă multă lume.
zaraza26- 5
Ma refeream la florile vitei de viezaraza26 a scris:N-or fi struguri?
Dorina, nu e conopida. Zicea Zaraza mai sus ca e o inflorescenta care face fructe comestibile.
pitulicea- 6
Pitu, te refereai la florile viței-de-vie și te refereai bine. Eu n-am vrut decât să marchez într-un mod mai puțin direct că ai ghicit!
Vița-de-vie a avut mai multe flori foarte târzii. Acum sunt niște struguri verzi pe tufă, cu boabe mici. Dacă se adeverește cu încălzirea climei, la Crăciun culeg struguri copți.
Vița-de-vie a avut mai multe flori foarte târzii. Acum sunt niște struguri verzi pe tufă, cu boabe mici. Dacă se adeverește cu încălzirea climei, la Crăciun culeg struguri copți.
zaraza26- 5
Poate ai norocul si pui struguri din gradina pe masa de revelion. La mine strugurii sunt nelipsiti in noaptea dintre ani. O mica superstitie
Ma bucur ca am ghicit
Ma bucur ca am ghicit
pitulicea- 6
zaraza26 apreciază acest mesaj
Pagina 18 din 21 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20, 21
Pagina 18 din 21
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum