Ghici ghicitoarea mea!
+7
Vasi Nemes
eledas
Florin Popa
dorina_s
myrk
pitulicea
zaraza26
11 participanți
Pagina 10 din 21
Pagina 10 din 21 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 21
Ghici ghicitoarea mea!
Rezumarea primului mesaj :
Vă propun un nou joc!
Se postează o imagine clară, dar din care nu se poate deduce ușor ce e acolo. Poate fi un fruct necunoscut, poate fi un detaliu din ceva mai mare, un lucru mai puțin întâlnit. Cine bănuiește ce poate fi, scrie răspunsul. După ghicirea lui, oricine poate posta o imagine care nu se deconspiră ușor!
Vă propun un nou joc!
Se postează o imagine clară, dar din care nu se poate deduce ușor ce e acolo. Poate fi un fruct necunoscut, poate fi un detaliu din ceva mai mare, un lucru mai puțin întâlnit. Cine bănuiește ce poate fi, scrie răspunsul. După ghicirea lui, oricine poate posta o imagine care nu se deconspiră ușor!
zaraza26- 5
pitulicea apreciază acest mesaj
Re: Ghici ghicitoarea mea!
In concluzie nu stiu ce ar putea fi, altceva decat s-a spus deja
pitulicea- 6
dorina_s a scris:namol dezhidratat
Exact! Soluția inițială conține nămol de epurare. Proba este luată din bazinul (imens) unde are loc descompunerea compușilor organici, eliminarea azotului în aer și rămâne o soluție din care în final este extras nămolul care poate fi întrebuințat ca îngrășământ, la producerea biogazului și la producerea gazului de sinteză.
Felicitări, Dorina!
zaraza26- 5
Or fi rizomi- dacă nu le zici rădăcini. De pir. Sau părți aeriene ale unor plante- uscate. Să nu ne spui că vrei să știm denumirea în latină a plantelor.
myrk- 6
pitulicea apreciază acest mesaj
Nu sunt rizomi. Mi-e foarte de ajuns și denumirea populară, myrk!
Se găsesc acum peste tot... dacă știi unde să te uiți!
Se găsesc acum peste tot... dacă știi unde să te uiți!
zaraza26- 5
Pagina 10 din 21 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 21
Pagina 10 din 21
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum