Ghici ghicitoarea mea!
+7
Vasi Nemes
eledas
Florin Popa
dorina_s
myrk
pitulicea
zaraza26
11 participanți
Pagina 9 din 21
Pagina 9 din 21 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15 ... 21
Ghici ghicitoarea mea!
Rezumarea primului mesaj :
Vă propun un nou joc!
Se postează o imagine clară, dar din care nu se poate deduce ușor ce e acolo. Poate fi un fruct necunoscut, poate fi un detaliu din ceva mai mare, un lucru mai puțin întâlnit. Cine bănuiește ce poate fi, scrie răspunsul. După ghicirea lui, oricine poate posta o imagine care nu se deconspiră ușor!
Vă propun un nou joc!
Se postează o imagine clară, dar din care nu se poate deduce ușor ce e acolo. Poate fi un fruct necunoscut, poate fi un detaliu din ceva mai mare, un lucru mai puțin întâlnit. Cine bănuiește ce poate fi, scrie răspunsul. După ghicirea lui, oricine poate posta o imagine care nu se deconspiră ușor!
zaraza26- 5
pitulicea apreciază acest mesaj
Re: Ghici ghicitoarea mea!
pitulicea a scris:Noroi?
Mai... mizerabil! În ce situație nămolul, noroiul, pământul diluat cu apă ar ajunge ca în poze?
zaraza26- 5
Da, când e concentrat se folosește ca îngrășământ. Nu mă refer la forma uscată din poză.
zaraza26- 5
dorina_s a scris:turba? nu stiu la ce sa ma gandesc
Nici turbă, nici compost. Ce e in poză e rezultatul unei analize într-un laborator de la marginea orașului.
zaraza26- 5
Cine face asta în mod sistematic, dar nu deversează reziduuri în râuri, ci altceva? Că mai multe nu spun, că mă dau de gol.
zaraza26- 5
Da. Dacă dai căutare pe google la cuvântul nămol, ce fel de nămol apare în lista de dedesubt? Că la mine clar că o să-mi scoată răspunsul corect, pentru că am accesat acest nămol de câteva ori.
zaraza26- 5
namol? namol terapeutic? noroi, tău? mâl? nu stiu la ce sa ma gandesc
dorina_s- 5
dorina_s a scris:namol? namol terapeutic? noroi, tău? mâl? nu stiu la ce sa ma gandesc
Am zis mai sus că nu e nămol terapeutic. Ajutați-vă de google.
zaraza26- 5
Goagle asta al meu doar pe terapii ma duce! imi arata doar ce vrea el... promit ca ma gandesc
dorina_s- 5
pitulicea a scris:Eu ma las pagubasa Nu vad ce noroi murdar poate fi ala...
Ce se gaseste la marginea oraselor/localitatilor? Ce fel de statii?
zaraza26- 5
Pagina 9 din 21 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15 ... 21
Pagina 9 din 21
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum