Ghici ghicitoarea mea!
+7
Vasi Nemes
eledas
Florin Popa
dorina_s
myrk
pitulicea
zaraza26
11 participanți
Pagina 6 din 21
Pagina 6 din 21 • 1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 21
Ghici ghicitoarea mea!
Rezumarea primului mesaj :
Vă propun un nou joc!
Se postează o imagine clară, dar din care nu se poate deduce ușor ce e acolo. Poate fi un fruct necunoscut, poate fi un detaliu din ceva mai mare, un lucru mai puțin întâlnit. Cine bănuiește ce poate fi, scrie răspunsul. După ghicirea lui, oricine poate posta o imagine care nu se deconspiră ușor!
Vă propun un nou joc!
Se postează o imagine clară, dar din care nu se poate deduce ușor ce e acolo. Poate fi un fruct necunoscut, poate fi un detaliu din ceva mai mare, un lucru mai puțin întâlnit. Cine bănuiește ce poate fi, scrie răspunsul. După ghicirea lui, oricine poate posta o imagine care nu se deconspiră ușor!
zaraza26- 5
pitulicea apreciază acest mesaj
Re: Ghici ghicitoarea mea!
Ia te uita, cine se pricepe la flori Nu m-as fi asteptat.
Bravo, Florine!
Bravo, Florine!
pitulicea- 6
zaraza26 apreciază acest mesaj
Pare a fi și o buca' de mămaligă... acuma Zaraza poa' să facă poze la fel și fel de pete și să ne întrebe ce sunt... chiar dacă nici ea nu știe.
myrk- 6
Eu zic că mă cunoașteți deja... Curaj, nu e greu deloc dacă ați folosit... ceva.
zaraza26- 5
Nu. Și nu e ceva colorat cu colorant. E culoarea naturală a acelei mase semilichide.
Clar că nu ne cunoaștem... în sensul biblic!
Clar că nu ne cunoaștem... în sensul biblic!
zaraza26- 5
E substanta? Mie mi se pare a fi grasime de gaina, rata sau gasca.
pitulicea- 6
pitulicea a scris:E substanta? Mie mi se pare a fi grasime de gaina, rata sau gasca.
Căldicel!
zaraza26- 5
Credeam că 1. mierea va fi primul răspuns 2. n-o să spuneți miere pentru că pare prea evident.
Nu, nu e miere.
Nu, nu e miere.
zaraza26- 5
Pagina 6 din 21 • 1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 21
Pagina 6 din 21
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum