Ghici ghicitoarea mea!
+7
Vasi Nemes
eledas
Florin Popa
dorina_s
myrk
pitulicea
zaraza26
11 participanți
Pagina 7 din 21
Pagina 7 din 21 • 1 ... 6, 7, 8 ... 14 ... 21
Ghici ghicitoarea mea!
Rezumarea primului mesaj :
Vă propun un nou joc!
Se postează o imagine clară, dar din care nu se poate deduce ușor ce e acolo. Poate fi un fruct necunoscut, poate fi un detaliu din ceva mai mare, un lucru mai puțin întâlnit. Cine bănuiește ce poate fi, scrie răspunsul. După ghicirea lui, oricine poate posta o imagine care nu se deconspiră ușor!
Vă propun un nou joc!
Se postează o imagine clară, dar din care nu se poate deduce ușor ce e acolo. Poate fi un fruct necunoscut, poate fi un detaliu din ceva mai mare, un lucru mai puțin întâlnit. Cine bănuiește ce poate fi, scrie răspunsul. După ghicirea lui, oricine poate posta o imagine care nu se deconspiră ușor!
zaraza26- 5
pitulicea apreciază acest mesaj
Re: Ghici ghicitoarea mea!
Oare ce inseamna caldicel? Daca nu-i o supa de gaine pe care s-a adunat grasimea deasupra, ce poate fi? Cred ca a stat o vreme la frigider.
Nu-i vorba de pasare sau nu-i vorba de grasime?
Nu-i vorba de pasare sau nu-i vorba de grasime?
pitulicea- 6
zaraza26 a scris:Clar că nu ne cunoaștem... în sensul biblic!
Nu. Sau da. Sensul biblic fiind unul al cumințeniei.
Omletă, clătită ar fi prea galbenă. Altă substanță alimentară comestibilă nu cunosc. De fapt, nu există. Galbene ar mai fi ananasul, pepenele galben... Să nu zici că e grăsime de porc. Sau de curcan.
myrk- 6
Termenul căldicel este preluat de la jocul "ghicește unde am ascuns un obiect". Când te apropii de locul unde este ascuns un obiect spui cald... până la fierbinte, când ești chiar lângă obiect.
Nu-i vorba de pasăre, e vorba de grăsime. Un anume fel... Nu a stat la frigider.
myrk... Omletă nu e. Nu are legătură cu vreun fruct galben. Nu e grăsime de porc, de curcan sau de alt animal sau pasăre.
Nu-i vorba de pasăre, e vorba de grăsime. Un anume fel... Nu a stat la frigider.
myrk... Omletă nu e. Nu are legătură cu vreun fruct galben. Nu e grăsime de porc, de curcan sau de alt animal sau pasăre.
zaraza26- 5
Aha. Ne-ai lămurit. O fi ulei de cocos, sau de palmier, de floarea soarelui, de porumb, de semințe dovleac, de sâmburi de struguri sau de ricin. Orice ar fi, e o sub ștanță.
myrk- 6
Ah, stai așa! Ce te-ai grăbit?! Ia-le pe rând, că ajungi unde trebuie!
zaraza26- 5
Daca tot le-a ametit myrk atat, hai sa-mi dau si eu cu parerea. Ulei de porumb?
Florin Popa- 6
zaraza26 apreciază acest mesaj
Florin Popa- 6
Da, este ulei de palmier, Florine!
Când deschizi vara canistra de 2 litri, așa arată! Eu tai partea de sus a canistrei.
Când deschizi vara canistra de 2 litri, așa arată! Eu tai partea de sus a canistrei.
zaraza26- 5
Myrk nu le-a amețit, le-a expus pe rând. Îi las plăcerea Zarazei să aleagă. Uneori, da, mă cam grăbesc ca să ajung "unde trebuie". Reclamații n-am primit, doar (mici) observații.
Și Zaraza a ales. Ulei de palmier pitic sau uriaș de Caraibe?
Și Zaraza a ales. Ulei de palmier pitic sau uriaș de Caraibe?
myrk- 6
Pare un acoperiș de șindrilă...La altceva nu mă duce gândul. Deocamdată.
zaraza26- 5
Ai dreptate, Zaraza. Chiar asta e
pitulicea- 6
zaraza26 apreciază acest mesaj
Greu. Intr-o poza are o culoare, in cealalta alta culoare. Cum sa-mi dau seama?!?
pitulicea- 6
Pagina 7 din 21 • 1 ... 6, 7, 8 ... 14 ... 21
Pagina 7 din 21
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum