Ghici ghicitoarea mea!
+7
Vasi Nemes
eledas
Florin Popa
dorina_s
myrk
pitulicea
zaraza26
11 participanți
Pagina 15 din 21
Pagina 15 din 21 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 21
Ghici ghicitoarea mea!
Rezumarea primului mesaj :
Vă propun un nou joc!
Se postează o imagine clară, dar din care nu se poate deduce ușor ce e acolo. Poate fi un fruct necunoscut, poate fi un detaliu din ceva mai mare, un lucru mai puțin întâlnit. Cine bănuiește ce poate fi, scrie răspunsul. După ghicirea lui, oricine poate posta o imagine care nu se deconspiră ușor!
Vă propun un nou joc!
Se postează o imagine clară, dar din care nu se poate deduce ușor ce e acolo. Poate fi un fruct necunoscut, poate fi un detaliu din ceva mai mare, un lucru mai puțin întâlnit. Cine bănuiește ce poate fi, scrie răspunsul. După ghicirea lui, oricine poate posta o imagine care nu se deconspiră ușor!
zaraza26- 5
pitulicea apreciază acest mesaj
Re: Ghici ghicitoarea mea!
El e castigatorul! eu sunt de la oras nu prea le cunosc, dar de cand sunt cu el am inceput sa le invat Ma duce lagradina si imi arata ca la copii
Mie arata-mi hartii, la ele ma pricep!
Mie arata-mi hartii, la ele ma pricep!
dorina_s- 5
pitulicea și zaraza26 apreciază acest mesaj
Bravooo Dorina Bravooo si lui Ghita
Eu nu stiu cum arata rucola Mai ales cea tanara. Pe cealalta am mai vazut-o in punga la hipermarket Dar n-am cumparat si n-am mancat niciodata.
Eu nu stiu cum arata rucola Mai ales cea tanara. Pe cealalta am mai vazut-o in punga la hipermarket Dar n-am cumparat si n-am mancat niciodata.
pitulicea- 6
Nu erau niște frunze pe pizza? Frunze crestate, nu ca astea. Sunt mai multe varietăți.
zaraza26- 5
Mananc des rucola. Are frunze franjurate.zaraza26 a scris:Nu e sfeclă. Dorina a avut dreptate. Sau soțul ei. E rucola.
atat de simplu- 6
atat de simplu a scris:
Imi pare a fi valeriana.
E rucola. Așa arată când e tânără. Firește că nu e culeasă pentru consum când e încă mică.
zaraza26- 5
De ce nu e culeasă pentru consum când e mică? Sau de ce nu ar fi valeriană?
1. Nu e rentabil să o culegi când e mică. Eu am semănat puțină, așa că am așteptat să crească, altfel o mâncam toată la o masă.
2. Nu știu cum arată valeriana. Am văzut chiar astăzi la Lidl valeriană într-o cutie, parcă seamănă, într-adevăr!
1. Nu e rentabil să o culegi când e mică. Eu am semănat puțină, așa că am așteptat să crească, altfel o mâncam toată la o masă.
2. Nu știu cum arată valeriana. Am văzut chiar astăzi la Lidl valeriană într-o cutie, parcă seamănă, într-adevăr!
zaraza26- 5
se mananca rodul ei?
inclin sa cred ca e cartof
inclin sa cred ca e cartof
dorina_s- 5
pitulicea apreciază acest mesaj
Eu nu inclin sa cred ca e cartof, ci sunt convinsa ca sunt flori de cartof Am crescut cu cartofi in gradina.
pitulicea- 6
zaraza26 apreciază acest mesaj
Dacă n-au gândaci d-ăia mișto decolorați frumos, nu-s flori de cartofi!
myrk- 6
Pagina 15 din 21 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 21
Pagina 15 din 21
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum