Ghici ghicitoarea mea!
+7
Vasi Nemes
eledas
Florin Popa
dorina_s
myrk
pitulicea
zaraza26
11 participanți
Pagina 19 din 21
Pagina 19 din 21 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20, 21
Ghici ghicitoarea mea!
Rezumarea primului mesaj :
Vă propun un nou joc!
Se postează o imagine clară, dar din care nu se poate deduce ușor ce e acolo. Poate fi un fruct necunoscut, poate fi un detaliu din ceva mai mare, un lucru mai puțin întâlnit. Cine bănuiește ce poate fi, scrie răspunsul. După ghicirea lui, oricine poate posta o imagine care nu se deconspiră ușor!
Vă propun un nou joc!
Se postează o imagine clară, dar din care nu se poate deduce ușor ce e acolo. Poate fi un fruct necunoscut, poate fi un detaliu din ceva mai mare, un lucru mai puțin întâlnit. Cine bănuiește ce poate fi, scrie răspunsul. După ghicirea lui, oricine poate posta o imagine care nu se deconspiră ușor!
zaraza26- 5
pitulicea apreciază acest mesaj
Re: Ghici ghicitoarea mea!
Ori e o limbă de pisica, ori îs coaie de țap.
Totuși, n-o văd pe Zaraza pretându-se la asemenea opere de artă. Probabil a scăpat telefonul din mână, a căzut într-un colț și așa s-a autodeclanșat aparatul foto.
Evident că a căzut telefonul, nu Zaraza!
Totuși, n-o văd pe Zaraza pretându-se la asemenea opere de artă. Probabil a scăpat telefonul din mână, a căzut într-un colț și așa s-a autodeclanșat aparatul foto.
Evident că a căzut telefonul, nu Zaraza!
myrk- 6
Aia nu-i blana de tap. Mai degraba coaie de caine. Motanul cred ca le are mai imblanite
pitulicea- 6
Mm. Deci tot coaie sunt. Da' e bine că de blăni nu ești sigură, dar de coițe da.
Zaraza, pe unde ai umblat cu telefonul ăla?
Zaraza, pe unde ai umblat cu telefonul ăla?
myrk- 6
Nu e cizmă de blană, nu sunt coaie de... orice animal o fi... nu e țap... nici limbă de pisică.
S-a declanșat el, dar ce a prins??!
Văd că imaginea asta v-a prins!!
S-a declanșat el, dar ce a prins??!
Văd că imaginea asta v-a prins!!
zaraza26- 5
Hai că n-o fi puță de pisică, dar nu spune că aia nu e blană! O fi puf de păpădie?
myrk- 6
E partea din spate a unei urechi de pisica. Cred ca e pisica, nu-mi dau seama prea bine. Oricum e vorba de-o ureche de animalut.
atat de simplu- 6
Acuma ca zice simpla, chestia aia rozalie chiar ca seamana cu o ureche.
pitulicea- 6
Poate ne arati o poza facuta din alt unghi si mai clara! blanita e sigur, chestia aia rozosina nu stiu ce poate fi
dorina_s- 5
Da, eu cred ca e un pisicut care doarme ghemuit. Se vad si firele alea din blana din varful capului, sunt cumva mai raschirate, asta din cauza (sau datorita, cum vreti s-o luati) pozitiei gatului. Dar aia e clar partea din spate a urechii, acolo se gaseste puful acela.
atat de simplu- 6
Simpla a avut dreptate! E o ureche de pisică și acolo sunt două pisici care dorm împreună! Una mai are pete tărcate, dar sunt pe părțile nevăzute.
zaraza26- 5
Uf! Bine că a fost pisică!
myrk- 6
pitulicea și zaraza26 apreciază acest mesaj
Pagina 19 din 21 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20, 21
Pagina 19 din 21
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum