Dorinte efemere
5 participanți
Pagina 6 din 7
Pagina 6 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Dorinte efemere
Rezumarea primului mesaj :
Ideea acestui topic e una foarte simplă: fiecare scrie ce își dorește (își exprimă o dorință), iar următorul care postează încearcă să îi îndeplinească dorința
Citiți cu atenție dorința de dinainte... îndepliniți-o ....și nu uitați să lăsați altă dorință.
Acesta e un joc. Dacă nu aveți dorințe virtuale, nu postați în topicul acesta!
Ideea acestui topic e una foarte simplă: fiecare scrie ce își dorește (își exprimă o dorință), iar următorul care postează încearcă să îi îndeplinească dorința
Citiți cu atenție dorința de dinainte... îndepliniți-o ....și nu uitați să lăsați altă dorință.
Acesta e un joc. Dacă nu aveți dorințe virtuale, nu postați în topicul acesta!
pitulicea- 6
Re: Dorinte efemere
Are iepurasi, are puisori, are oua....e buna! Multumesc. E cam rotunda pentru masa mea dreptunghiulara, dar cu o foarfeca buna, ii fac si colturi
Am pus repede oala pe foc si ti-am pregatit ciorba Ia de gusta.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Eu imi doresc un lunetist care sa-l recunoasca pe Iohannis si pe intuneric
Am pus repede oala pe foc si ti-am pregatit ciorba Ia de gusta.
Eu imi doresc un lunetist care sa-l recunoasca pe Iohannis si pe intuneric
pitulicea- 6
Mulțumesc pentru ciorbă, a fost și foarte gustoasă, nu numai aspectuoasă!
Uite, cel mai bun lunetist din lume. Wali din Ucraina, care se zice că a nimerit ținta de la 3,5 km. Cred că e cel mai potrivit! Mai era o imagine cu un lunetist oarecare, care avea tehnică de ultimă generație. Dar în final am preferat o imagine mai puțin războinică, dar cu impact mortal sigur.
Eu îmi doresc o tufă de liliac mov.
Uite, cel mai bun lunetist din lume. Wali din Ucraina, care se zice că a nimerit ținta de la 3,5 km. Cred că e cel mai potrivit! Mai era o imagine cu un lunetist oarecare, care avea tehnică de ultimă generație. Dar în final am preferat o imagine mai puțin războinică, dar cu impact mortal sigur.
Eu îmi doresc o tufă de liliac mov.
zaraza26- 5
pitulicea apreciază acest mesaj
Sper sa-si faca treaba la fel de bine si pe partia de schii sau prin tari exotice, pe-acolo pe unde umbla tinta
Am gasit o tufa de liliac pentru tine, dar sa stii ca una de-asta mi-ar prinde bine si mie Ar imbalsama toata straduta mea.
Imi doresc un balansoar frumos de gradina. Sa ma leagan in el in zilele calde.
Am gasit o tufa de liliac pentru tine, dar sa stii ca una de-asta mi-ar prinde bine si mie Ar imbalsama toata straduta mea.
Imi doresc un balansoar frumos de gradina. Sa ma leagan in el in zilele calde.
pitulicea- 6
zaraza26 apreciază acest mesaj
Parcă-i și simt parfumul îmbătător!! Eu am un liliac, dar e anemic, că pământul aici e cum e. Liliacul e într-un colț al grădinii, nu prea aproape de cărare. Socrul începuse să îl curețe la un moment dat, tăind crengile tinere și lăsând partea bătrână. De! Era oglinda lui... După ce am trecut eu la comandă, am reușit treptat să îl revigorez, măcar să aibă niște flori mai mari și mai multe. Cât de cât...
Am constatat că sunt mai multe tipuri de balansoar, așa că te rog să îl alegi pe cel mai potrivit ție!
Am constatat că sunt mai multe tipuri de balansoar, așa că te rog să îl alegi pe cel mai potrivit ție!
zaraza26- 5
Bun. Și pentru că Zaraza n-a lăsat dorința, o las eu: nu doresc să-l ' puște pă președinte.
myrk- 6
Da, nu am pus dorința pentru că ieri când am vrut să scriu, nu am putut încărca pozele. Pagina nu coopera deloc. Iar când am reluat procesul azi, abia după-masă mi-am dat seama că nu mi-am exprimat nicio dorință.
Îmi doresc o jucărie: un cal de lemn.
Îmi doresc o jucărie: un cal de lemn.
zaraza26- 5
Zic ca ne putem limita la o poza. O dorinta, o poza. Oricum, ideea e sa indeplinim dorinta dupa mintea noastra, nu a celuilalt
Dorinta lui myrk s-a indeplinit Dulapul inca misca!
Ti-am adus un cal de lemn. E cal, e de lemn. Si-n plus, nu ai probleme cu el cand trebuie sa-l bagi in poiata.
Imi doresc o locomotiva.
Dorinta lui myrk s-a indeplinit Dulapul inca misca!
Ti-am adus un cal de lemn. E cal, e de lemn. Si-n plus, nu ai probleme cu el cand trebuie sa-l bagi in poiata.
Imi doresc o locomotiva.
pitulicea- 6
zaraza26 apreciază acest mesaj
Bun și calul ăsta! Oricum nu aveam de gând să îl încalec, că n-am făcut asta nici când eram la vârsta potrivită! Măcar de aș fi avut cal! De lemn.
Am găsit o locomotivă deosebită!! E un model de jucărie care redă în cele mai mici amănunte ultima locomotivă construită la Electroputere Craiova. Are și un decodor digital cu sunet, care oferă text în limba română cu ruta de parcurs la alegere.
Eu îmi doresc un piersic înflorit!
Am găsit o locomotivă deosebită!! E un model de jucărie care redă în cele mai mici amănunte ultima locomotivă construită la Electroputere Craiova. Are și un decodor digital cu sunet, care oferă text în limba română cu ruta de parcurs la alegere.
Eu îmi doresc un piersic înflorit!
zaraza26- 5
Mulțumesc pentru explozia de roz! Piersicului îi stă așa de bine!!
Iată containerul dorit! Ți-l recomand cu toată căldura, am lucrat cu așa ceva la stația de epurare și se manevrează ușor de către mașinile dotate corespunzător. Are și capac! Poți să îl încarci liniștită!
Eu îmi doresc un castel de nisip!
Iată containerul dorit! Ți-l recomand cu toată căldura, am lucrat cu așa ceva la stația de epurare și se manevrează ușor de către mașinile dotate corespunzător. Are și capac! Poți să îl încarci liniștită!
Eu îmi doresc un castel de nisip!
zaraza26- 5
Pagina 6 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Pagina 6 din 7
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum