Dorinte efemere
5 participanți
Pagina 3 din 7
Pagina 3 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Dorinte efemere
Rezumarea primului mesaj :
Ideea acestui topic e una foarte simplă: fiecare scrie ce își dorește (își exprimă o dorință), iar următorul care postează încearcă să îi îndeplinească dorința
Citiți cu atenție dorința de dinainte... îndepliniți-o ....și nu uitați să lăsați altă dorință.
Acesta e un joc. Dacă nu aveți dorințe virtuale, nu postați în topicul acesta!
Ideea acestui topic e una foarte simplă: fiecare scrie ce își dorește (își exprimă o dorință), iar următorul care postează încearcă să îi îndeplinească dorința
Citiți cu atenție dorința de dinainte... îndepliniți-o ....și nu uitați să lăsați altă dorință.
Acesta e un joc. Dacă nu aveți dorințe virtuale, nu postați în topicul acesta!
pitulicea- 6
Re: Dorinte efemere
Foarte frumos apusul!!
Am analizat varianta să fii singură în barcă, dar am zis că tot mai bine e să ai însoțitor!
Nu a fost ușor să găsesc o celulă, deoarece am preferat una de modă veche. Dar imaginile vechi erau mai greu de salvat. Deși nu imposibil... însă dura mai mult procesul.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Eu îmi doresc să văd o sală de clasă dinainte de 1989. Cu sau fără copii.
Am analizat varianta să fii singură în barcă, dar am zis că tot mai bine e să ai însoțitor!
Nu a fost ușor să găsesc o celulă, deoarece am preferat una de modă veche. Dar imaginile vechi erau mai greu de salvat. Deși nu imposibil... însă dura mai mult procesul.
Eu îmi doresc să văd o sală de clasă dinainte de 1989. Cu sau fără copii.
zaraza26- 5
pitulicea apreciază acest mesaj
Ooooo, perfecta celula lui Iohannis Abia astept sa-l vad intins in pat Scaunelul e pentru Carmen
Ce frumoase erau clasele de altadata. Si copiii erau mult mai frumosi. Fetitele aratau ca niste copii, nu ca niste prostituate
Imi doresc o livada inflorita
Ce frumoase erau clasele de altadata. Si copiii erau mult mai frumosi. Fetitele aratau ca niste copii, nu ca niste prostituate
Imi doresc o livada inflorita
pitulicea- 6
Da, oamenii creează frumosul mereu!
Am ales această livadă cu păpădii pe jos, deoarece când am văzut-o, parcă am și simțit aromele de iarbă, pomi înfloriți, pământ reavăn... De data asta am fost mai subiectivă, dar o livadă frumoasă nu e de prea multe feluri.
Îmi doresc o imagine relaxantă din Paris.
Am ales această livadă cu păpădii pe jos, deoarece când am văzut-o, parcă am și simțit aromele de iarbă, pomi înfloriți, pământ reavăn... De data asta am fost mai subiectivă, dar o livadă frumoasă nu e de prea multe feluri.
Îmi doresc o imagine relaxantă din Paris.
zaraza26- 5
Wooooow, cate flori! Oriunde intorci privirea, vezi doar flori Superb!
Am adus si eu imaginea relaxanta din Paris. In zilele astea, cand lumea clocoteste la Paris, a fost cam greu sa o gasesc
Imi doresc niste pantaloni ciudati, cu care sa ies pe strada si toata lumea sa se uite dupa mine
Am adus si eu imaginea relaxanta din Paris. In zilele astea, cand lumea clocoteste la Paris, a fost cam greu sa o gasesc
Imi doresc niste pantaloni ciudati, cu care sa ies pe strada si toata lumea sa se uite dupa mine
pitulicea- 6
Mulțumesc, e într-adevăr relaxantă!!
Am venit cu niște pantaloni mai trăzniți. Cine s-a jucat cu cubul rubik, va zăbovi cu siguranță asupra pantalonilor! Plus că imaginile par în relief! Dacă sunt prea îndrăznețe culorile, ne putem gândi la niște culori mai pale.
Eu îmi doresc o ținută trăznită pentru o doamnă de cca 80 de ani.
Am venit cu niște pantaloni mai trăzniți. Cine s-a jucat cu cubul rubik, va zăbovi cu siguranță asupra pantalonilor! Plus că imaginile par în relief! Dacă sunt prea îndrăznețe culorile, ne putem gândi la niște culori mai pale.
Eu îmi doresc o ținută trăznită pentru o doamnă de cca 80 de ani.
zaraza26- 5
Vaaai de mine si de mine, ce pantaloni mi-ai gasit Cu astia sigur nu trec neobservata
Hai ca ti-am gasit si eu doamna de 80 de ani, intr-o tinuta traznita Mai traznita de atat, nu stiu daca se poate.
Imi doresc un mielut dragalas de Paste. Sa ma joc cu el, nu sa-l mananc
Hai ca ti-am gasit si eu doamna de 80 de ani, intr-o tinuta traznita Mai traznita de atat, nu stiu daca se poate.
Imi doresc un mielut dragalas de Paste. Sa ma joc cu el, nu sa-l mananc
pitulicea- 6
E... trăznită rău!! Dar tot aș putea să îi împrumut haina aia mițoasă! Mersi pentru idee, sper să o țin minte până atunci!
Iată mielul dorit! Recunosc că întâi m-am jucat eu cu el, nu m-am putut abține!!
Eu îmi doresc o tufă de toporași! Ai mei încă așteaptă mai multă căldură!
Iată mielul dorit! Recunosc că întâi m-am jucat eu cu el, nu m-am putut abține!!
Eu îmi doresc o tufă de toporași! Ai mei încă așteaptă mai multă căldură!
zaraza26- 5
Serialul unde e Rumburak, Peter zis Petje, Arabelaaaa! Ce mi-a plăcut!!!
Super tare serialul ăsta!!
Nu îți știu gusturile în materie de... bucătari , așa că ți-am adus trei, să ai de unde să alegi. Însă m-am asigurat că pot colabora împreună, deci poți să îi iei și la pachet!
Eu îmi doresc o imagine dintr-un film sau serial științifico-fantastic.
Super tare serialul ăsta!!
Nu îți știu gusturile în materie de... bucătari , așa că ți-am adus trei, să ai de unde să alegi. Însă m-am asigurat că pot colabora împreună, deci poți să îi iei și la pachet!
Eu îmi doresc o imagine dintr-un film sau serial științifico-fantastic.
zaraza26- 5
Pagina 3 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Pagina 3 din 7
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum