Dorinte efemere
5 participanți
Pagina 4 din 7
Pagina 4 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Dorinte efemere
Rezumarea primului mesaj :
Ideea acestui topic e una foarte simplă: fiecare scrie ce își dorește (își exprimă o dorință), iar următorul care postează încearcă să îi îndeplinească dorința
Citiți cu atenție dorința de dinainte... îndepliniți-o ....și nu uitați să lăsați altă dorință.
Acesta e un joc. Dacă nu aveți dorințe virtuale, nu postați în topicul acesta!
Ideea acestui topic e una foarte simplă: fiecare scrie ce își dorește (își exprimă o dorință), iar următorul care postează încearcă să îi îndeplinească dorința
Citiți cu atenție dorința de dinainte... îndepliniți-o ....și nu uitați să lăsați altă dorință.
Acesta e un joc. Dacă nu aveți dorințe virtuale, nu postați în topicul acesta!
pitulicea- 6
Re: Dorinte efemere
Cam multi barbati dintr-o data dar e bine sa ai de unde alege. Il iau pe cel din dreapta, pentru ca se apropie cel mai mult de gusturile mele in materie de barbati. Unde mai pui ca are si masa plina de mancare, asa cum imi place mie Cu ceilalti doi risc sa mor de foame
Am adus o imagine dintr-un serial SF sau mai degraba, dintr-un serial distopic. Nu l-am vazut, dar am citit cartea. Mi-a placut si m-a socat. Cred ca o sa ma uit si la serial... dupa ce recitesc cartea. E vorba de The handmaid’s tale. Inca unul din romanele/filmele de anticipatie care par SF dar va fi curand realitatea
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Imi doresc o biserica plina de credinciosi... ortodocsi. Singura credinta adevarata.
Am adus o imagine dintr-un serial SF sau mai degraba, dintr-un serial distopic. Nu l-am vazut, dar am citit cartea. Mi-a placut si m-a socat. Cred ca o sa ma uit si la serial... dupa ce recitesc cartea. E vorba de The handmaid’s tale. Inca unul din romanele/filmele de anticipatie care par SF dar va fi curand realitatea
Imi doresc o biserica plina de credinciosi... ortodocsi. Singura credinta adevarata.
pitulicea- 6
M-am uitat pe net să înțeleg imaginea și am citit pe wikipedia despre carte și... m-a prins. A trecut un sfert de oră citind întâi despre film puțin, apoi despre carte mai mult. Și cum mă grăbeam că venea soțul de la serviciu, nu am trecut pe translate și citeam așa în engleză, că nu era prea greu de înțeles. Eu n-am făcut engleză în școală, am învățat de plăcere și uneori de nevoie. E interesant subiectul, prevestește niște chestii care par acum mai actuale decât atunci.
Iată și biserica plină de credincioși. Am ales Catedrala Mitropolitană din Iași, în Duminica Ortodoxiei, 13 martie 2011.
Eu îmi doresc o imagine cu ouă roșii de Paște prin iarbă. Asta mai mult la catolici se întâmplă.
Iată și biserica plină de credincioși. Am ales Catedrala Mitropolitană din Iași, în Duminica Ortodoxiei, 13 martie 2011.
Eu îmi doresc o imagine cu ouă roșii de Paște prin iarbă. Asta mai mult la catolici se întâmplă.
zaraza26- 5
pitulicea apreciază acest mesaj
Mulțumesc!
Nu știu dacă e măcar pe aproape de ceea ce ai așteptat, dar... toooot la scenele de altădată mă întorc. Bine, se puteau și altele mai vechi.
Eu îmi doresc o imagine superbă cu stânjenei.
Nu știu dacă e măcar pe aproape de ceea ce ai așteptat, dar... toooot la scenele de altădată mă întorc. Bine, se puteau și altele mai vechi.
Eu îmi doresc o imagine superbă cu stânjenei.
zaraza26- 5
Frumoasa declaratia de dragoste Frumoasa era dragostea pe vremuri... Frumos filmul si frumoasa cartea lui George Sovu.
Multumesc, Zaraza, pentru reamintire
Ti-am adus niste stanjenei. Si cum nu stiam ce culoare preferi, ti-am cules de mai multe culori
Imi doresc un colac de inot, sa nu ma inec in piscina
Multumesc, Zaraza, pentru reamintire
Ti-am adus niste stanjenei. Si cum nu stiam ce culoare preferi, ti-am cules de mai multe culori
Imi doresc un colac de inot, sa nu ma inec in piscina
pitulicea- 6
zaraza26 apreciază acest mesaj
Frumoși stânjenei!!
Acesta este un colac de înot cu care chiar pot să mi te imaginez! Nu-i așa că e frumos?
Eu îmi doresc un lan de porumb! Îmi aduc aminte când eram mică și mă pierdeam în lanul vecinei. Mă jucam împletind mătasea porumbului!
Acesta este un colac de înot cu care chiar pot să mi te imaginez! Nu-i așa că e frumos?
Eu îmi doresc un lan de porumb! Îmi aduc aminte când eram mică și mă pierdeam în lanul vecinei. Mă jucam împletind mătasea porumbului!
zaraza26- 5
Foarte frumos colacul. Abia acum l-am vazut, dupa ce a trecut vara. Oricum, am reusit sa nu ma inec! Nu stiu daca incape in piscina, dar o sa-l folosesc la mare
Am adus si lanul tau de porumb. Ia uite ce frumos stau "ciucalaii" aia Aproape pervers
Imi doresc un scotian care canta la cimpoi
Am adus si lanul tau de porumb. Ia uite ce frumos stau "ciucalaii" aia Aproape pervers
Imi doresc un scotian care canta la cimpoi
pitulicea- 6
Păi da! S-a copt mălaiul de atunci până acum! Mă gândesc ce să îți mai cer... Că dacă cer struguri, vei veni cu o cană de vin... cândva!
Iată imaginea cerută! Am căutat un scoțian mai tânăr, că erau mulți bătrâni și parcă nu se făcea să vin cu unul. Ajungeam la iarnă! Am eliminat și pe cei care aveau obrajii umflați, să nu se creadă că fac aluzie la vreun cabinet dentar!
Eu îmi doresc un tablou cu gutui!
Iată imaginea cerută! Am căutat un scoțian mai tânăr, că erau mulți bătrâni și parcă nu se făcea să vin cu unul. Ajungeam la iarnă! Am eliminat și pe cei care aveau obrajii umflați, să nu se creadă că fac aluzie la vreun cabinet dentar!
Eu îmi doresc un tablou cu gutui!
zaraza26- 5
Mai ce pofta-mi fac fructele astea de pe aici
Fain costum are scotianul meu Mi-ar fi placut unul mai tanar, da, dar nici eu nu mai sunt tocmai tanara
Am venit cu serpentina
Imi doresc sa primesc o scrisoare, asa cum se primea pe vremuri... in plic, cu timbru...
Fain costum are scotianul meu Mi-ar fi placut unul mai tanar, da, dar nici eu nu mai sunt tocmai tanara
Am venit cu serpentina
Imi doresc sa primesc o scrisoare, asa cum se primea pe vremuri... in plic, cu timbru...
pitulicea- 6
Pagina 4 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Pagina 4 din 7
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum