Dorinte efemere
5 participanți
Pagina 5 din 7
Pagina 5 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Dorinte efemere
Rezumarea primului mesaj :
Ideea acestui topic e una foarte simplă: fiecare scrie ce își dorește (își exprimă o dorință), iar următorul care postează încearcă să îi îndeplinească dorința
Citiți cu atenție dorința de dinainte... îndepliniți-o ....și nu uitați să lăsați altă dorință.
Acesta e un joc. Dacă nu aveți dorințe virtuale, nu postați în topicul acesta!
Ideea acestui topic e una foarte simplă: fiecare scrie ce își dorește (își exprimă o dorință), iar următorul care postează încearcă să îi îndeplinească dorința
Citiți cu atenție dorința de dinainte... îndepliniți-o ....și nu uitați să lăsați altă dorință.
Acesta e un joc. Dacă nu aveți dorințe virtuale, nu postați în topicul acesta!
pitulicea- 6
Re: Dorinte efemere
Superb patul meu. Daca-i puneai niste perdele mai putin roz si mai mult portocalii, ar fi fost de-a dreptul spectaculos Imi si gaseam un iubit cu care sa ma chinui in el
N-ai specificat de ce sezon sa fie papucii. Ti-am adus unii comozi si mai ciudatei....dupa parerea mea Da' frumoasa culoarea.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Imi doresc un muschetar frumos
pitulicea- 6
zaraza26 apreciază acest mesaj
Ce mai urmăream demult patinajul artistic! 5.9 6.0 5.8 5.9 6.0
Iată o statuie de grădină foarte sugestivă, zic eu. Mi-aș imagina că nu aud păsărelele, ci pe acel/acea tânăr/ă cântând la flaut!
Eu îmi doresc un derdeluș cu copii și sănii.
Iată o statuie de grădină foarte sugestivă, zic eu. Mi-aș imagina că nu aud păsărelele, ci pe acel/acea tânăr/ă cântând la flaut!
Eu îmi doresc un derdeluș cu copii și sănii.
zaraza26- 5
pitulicea apreciază acest mesaj
Woooooow, chiar frumoasa statuia Imi place mult de tot. Multumesc. Cum sa fac s-o iau acasa?
Ti-am gasit si eu un derdelus. Copii sunt, sanii sunt, zapada este... chiar si ninsoare este Ca-n vremurile copilariei... Ia si tu o saniuta si fuga pe derdelus
Imi doresc un ceainic frumos de portelan. Portelan, nu ceramica
Ti-am gasit si eu un derdelus. Copii sunt, sanii sunt, zapada este... chiar si ninsoare este Ca-n vremurile copilariei... Ia si tu o saniuta si fuga pe derdelus
Imi doresc un ceainic frumos de portelan. Portelan, nu ceramica
pitulicea- 6
O, da!... Ce amintiri frumoase!! N-am fost eu de multe ori pe derdeluș, dar senzațiile nu se pot uita!! Aveam și la școală posibilitatea să ne dăm cu sania când eram eu elevă. Școala era sus, iar într-o parte, curtea însemna niște terase care aveau și o zonă mai domoală, fără praguri, unde se făcea derdeluș. Mulți ani după aceea, visam că mă dau pe un derdeluș imaginar, că nu semăna cu niciunul, dar senzația era foarte reală! Și derdelușul era lung și cu multe curbe. De! În vis orice e posibil!
Iată un set frumos de ceai! N-am putut să mă abțin să nu iau cu mine toate piesele!...
Eu îmi doresc o bibliotecă încărcată de cărți.
Iată un set frumos de ceai! N-am putut să mă abțin să nu iau cu mine toate piesele!...
Eu îmi doresc o bibliotecă încărcată de cărți.
zaraza26- 5
Da, dragut serviciul de ceai, dar nu e chiar ce speram sa primesc Nici o clipa nu m-am gandit ca o sa primesc ceva roz O sa-l fac cadou mai departe
Am venit si eu cu o biblioteca. Nu stiu daca te multumeste sau trebuia sa-ti aduc una si mai mare.
Imi doresc doua bilete la teatru/spectacol.
Am venit si eu cu o biblioteca. Nu stiu daca te multumeste sau trebuia sa-ti aduc una si mai mare.
Imi doresc doua bilete la teatru/spectacol.
pitulicea- 6
E mare biblioteca! Îmi umblă ochii pe rafturi ca la melc!
În legătură cu rozul setului: cred că am abilitatea să rețin ce dorește cineva, apoi să mă conformez sau nu, după intuiție. Mi-a plăcut prea mult finețea setului, așa că am considerat că nu are rost să aleg cealaltă culoare.
Iată două bilete, așa cum ai precizat!
Eu vreau o imagine de la Untold, una cu mulți spectatori.
În legătură cu rozul setului: cred că am abilitatea să rețin ce dorește cineva, apoi să mă conformez sau nu, după intuiție. Mi-a plăcut prea mult finețea setului, așa că am considerat că nu are rost să aleg cealaltă culoare.
Iată două bilete, așa cum ai precizat!
Eu vreau o imagine de la Untold, una cu mulți spectatori.
zaraza26- 5
Ooooo, pot merge la spectacol Multumesc, multumesc. Deja stiu cu ce rochita ma imbrac
Untold si lume multa vrei? Nici o problema. Se rezolva Mai greu era daca-mi cereai o poza de la Untold, cu foarte putini spectatori
Imi doresc un telefon vechi, cu furca si cadran.
Untold si lume multa vrei? Nici o problema. Se rezolva Mai greu era daca-mi cereai o poza de la Untold, cu foarte putini spectatori
Imi doresc un telefon vechi, cu furca si cadran.
pitulicea- 6
Pagina 5 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Pagina 5 din 7
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum