GANDURI EFEMERE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Mai multe imagini - un singur cuvant!

+5
daniell
myrk
atat de simplu
shadow
Florin Popa
9 participanți

Pagina 18 din 33 Înapoi  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 25 ... 33  Urmatorul

In jos

Mai multe imagini - un singur cuvant! - Pagina 18 Empty Mai multe imagini - un singur cuvant!

Mesaj  pitulicea Lun 5 Feb - 11:37

Rezumarea primului mesaj :

La cat de mult ne plac jocurile, un nou joc nu putea sa se lase prea mult asteptat.
Inspirata de jocurile de Ligamentari si GHICESTE!, am nascocit un nou joculet, care sper sa functioneze si sa aiba priza la publicul efemer Wink
Regulile sunt simple: se dau imagini care sa indice fiecare cate un cuvant (litera), iar alaturate sa formeze un alt cuvant, care va fi, de fapt, SOLUTIA Idea

Exemplu:
Mai multe imagini - un singur cuvant! - Pagina 18 Images11 Mai multe imagini - un singur cuvant! - Pagina 18 Luna_310

Solutia: 1 + 4 = 5

Asa cum v-ati dat seama, solutia este: ALUNA respect

Exclamation Redimensionati pozele cand le incarcati si setati dimensiuni de 320 px.
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mai multe imagini - un singur cuvant! - Pagina 18 Empty Re: Mai multe imagini - un singur cuvant!

Mesaj  shadow Vin 18 Ian - 15:24

Nu stiu inca raspunsul dar am salvat imaginea cu scara Laughing  ... vreau sa-mi fac una pe aproape  si orice sursa de inspiratie e buna  Rolling Eyes .

Sa fie ser bare ? thinking
shadow
shadow
6
6

Sus In jos

Mai multe imagini - un singur cuvant! - Pagina 18 Empty Re: Mai multe imagini - un singur cuvant!

Mesaj  pitulicea Vin 18 Ian - 15:54

Asta era ok
Iata ca ti-am fost de ajutor Razz
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Sam 26 Ian - 9:42

Daca voi nu veniti cu nimic nou, vin eu Smile

Mai multe imagini - un singur cuvant! - Pagina 18 1111110  Mai multe imagini - un singur cuvant! - Pagina 18 22222210

5 + 3 = 8
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  raichu Sam 26 Ian - 14:53

Loredana e (in) vie!
Groza+vie=Grozavie
raichu
raichu
4
4

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Sam 26 Ian - 14:55

Te-ai descurcat grozav de bine Razz ok
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  shadow Mier 30 Ian - 18:51

Va clatiti ochii , faceti carnati , cititi o carte si ... dati solutia  Laughing .

Mai multe imagini - un singur cuvant! - Pagina 18 571c83f6d68f1fb9cfea764cff9c7590 Mai multe imagini - un singur cuvant! - Pagina 18 Carnati-de-casa-1544 Mai multe imagini - un singur cuvant! - Pagina 18 Images?q=tbn:ANd9GcRjbReOWoyg82XK6YOk_UxdwtiY3AO2fTGnWnMAl-K85yHMXr0S

3 + 3 + 3 = 9
shadow
shadow
6
6

Sus In jos

Mesaj  raichu Mier 30 Ian - 20:49

Matu-i mat, ura-i ura dar nu stiu cu ce sa asimilez "clatita"
raichu
raichu
4
4

Sus In jos

Mesaj  shadow Mier 30 Ian - 20:56

Eu banuiesc ca stii dar vrei sa mai stai cu ochii pe ea : sa nu ti-o fure altul Very Happy Laughing
shadow
shadow
6
6

Sus In jos

Mesaj  raichu Mier 30 Ian - 21:26

Incerc sa-mi curm orice gand pentru o anumita varianta....

Totusi o s-o spun, altfel apare Florin si mi-o fura.
CUR +MAT+URA= CURMATURA
raichu
raichu
4
4

Sus In jos

Mesaj  shadow Mier 30 Ian - 21:32

Florin o zicea pe nerasuflate  Laughing

Asta era  ...  ok

CUR s. v. anus, dos, fund, popou, șezut. , conform DEX ... de ce sa n-o spui ?   confused
shadow
shadow
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Mier 30 Ian - 21:58

Vai de mine, ce obosita sunt rolling on the floor Cand am vazut poza din mijloc... am vazut cu totul altceva decat era Razz

Bravo, Fecioarelor! ok
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  shadow Mier 30 Ian - 22:11

rolling on the floor

Sa nu-ti bantuie somnul Rolling Eyes ... mai ales ca ai postit Laughing
shadow
shadow
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Vin 1 Mar - 13:02

Una cuminte, nu ca a lui shadow Razz

Mai multe imagini - un singur cuvant! - Pagina 18 12310 Mai multe imagini - un singur cuvant! - Pagina 18 45610

4 + 3 = 7
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  Florin Popa Vin 1 Mar - 14:52

TARA + BOI = TARABOI
Florin Popa
Florin Popa
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Vin 1 Mar - 19:48

Ai treptate ok

Inca una, usoara. Smile Stiu ca sunteti obositi de atata munca Razz

Mai multe imagini - un singur cuvant! - Pagina 18 44412 Mai multe imagini - un singur cuvant! - Pagina 18 55510

4 + 4 = 8

Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Mar 30 Apr - 12:31, editata de 1 ori
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 18 din 33 Înapoi  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 25 ... 33  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum