Mai multe imagini - un singur cuvant!
+5
daniell
myrk
atat de simplu
shadow
Florin Popa
9 participanți
Pagina 25 din 33
Pagina 25 din 33 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 29 ... 33
Mai multe imagini - un singur cuvant!
Rezumarea primului mesaj :
La cat de mult ne plac jocurile, un nou joc nu putea sa se lase prea mult asteptat.
Inspirata de jocurile de Ligamentari si GHICESTE!, am nascocit un nou joculet, care sper sa functioneze si sa aiba priza la publicul efemer
Regulile sunt simple: se dau imagini care sa indice fiecare cate un cuvant (litera), iar alaturate sa formeze un alt cuvant, care va fi, de fapt, SOLUTIA
Exemplu:
Solutia: 1 + 4 = 5
Asa cum v-ati dat seama, solutia este: ALUNA
Redimensionati pozele cand le incarcati si setati dimensiuni de 320 px.
La cat de mult ne plac jocurile, un nou joc nu putea sa se lase prea mult asteptat.
Inspirata de jocurile de Ligamentari si GHICESTE!, am nascocit un nou joculet, care sper sa functioneze si sa aiba priza la publicul efemer
Regulile sunt simple: se dau imagini care sa indice fiecare cate un cuvant (litera), iar alaturate sa formeze un alt cuvant, care va fi, de fapt, SOLUTIA
Exemplu:
Solutia: 1 + 4 = 5
Asa cum v-ati dat seama, solutia este: ALUNA
Redimensionati pozele cand le incarcati si setati dimensiuni de 320 px.
pitulicea- 6
Re: Mai multe imagini - un singur cuvant!
Florine , imaginea aia e un simbol ... ce cuvant format din patru litere iti trece prin cap cand vezi Machu Picchu ? ''colo'' ?!
shadow- 6
Mie din 4 litere nu-mi trece niciunul Toate-s mai lungi.
pitulicea- 6
La asta as avea de comentat. Cum sa pui ca solutie un cuvant in forma asta? Asa ceva nu votez Mi se pare incorecta.
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Lun 20 Ian - 19:48, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Si mie mi se pare incorecta.
Dar cred ca la asta s-a gandit shadow cand a zis cumva intre articulat si nerticulat.
Dar cred ca la asta s-a gandit shadow cand a zis cumva intre articulat si nerticulat.
Florin Popa- 6
De acord cu voi , puteti vota si cu rosu , nu ma pot supara : am postat pozele de pe telefon si nu mi-am dat seama pe moment , abia cand am intrat pe calculator am realizat greseala si am venit cu precizarea ca solutia nu are o forma corecta .
Ma intreb doar daca acest fapt v-a impiedicat sa gasiti Peru la a doua imagine ?
Ma intreb doar daca acest fapt v-a impiedicat sa gasiti Peru la a doua imagine ?
shadow- 6
Nici nu mi-a trecut prin cap ca ar fi vorba de tara. Nu se vedea toata in poza (nici macar simbolic) Ce-ar fi sa pun si eu o poza cu telefericul de la Busteni, iar solutia sa fie Romania?
Asta e....trecem mai departe Mai dam si rateuri. Important e sa jucam si sa ajungem la solutii Florin a ajuns
Asta e....trecem mai departe Mai dam si rateuri. Important e sa jucam si sa ajungem la solutii Florin a ajuns
pitulicea- 6
Fara putin ajutor din partea lui shadow nu ajungeam nici eu. Nu m-a dus deloc mintea la Peru.
Florin Popa- 6
Eu daca vad turnul Eiffel fac legatura cu Paris sau Franta , un cangur cu Australia , Zidul Chinezesc nu mai vorbesc , Statuia libertatii cu SUA , si exemplele sunt cu zecile .
Daca dati un search pe google pentru Peru primele imagini vor fi cu Machu Picchu . Mai nou , acest sit arheologic a fost inclus pe lista celor sapte minuni a lumii moderne ... asta ca o paranteza la joc ... am sa fiu mai atent pe viitor , e clar ca vedem si intelegem lucrurile sau o parte din ele diferit si e firesc sa fie asa ...
solutia 5 + 4 = 7
Daca dati un search pe google pentru Peru primele imagini vor fi cu Machu Picchu . Mai nou , acest sit arheologic a fost inclus pe lista celor sapte minuni a lumii moderne ... asta ca o paranteza la joc ... am sa fiu mai atent pe viitor , e clar ca vedem si intelegem lucrurile sau o parte din ele diferit si e firesc sa fie asa ...
solutia 5 + 4 = 7
shadow- 6
De cand 5 + 4 = 7? Ori e 3 prima, ori e 9 ultima. Care e adevarata?
Florin Popa- 6
... 5 + 4 = 9
Imi cer scuze ... de dimineata am in fata ochilor doar cifre ...
Imi cer scuze ... de dimineata am in fata ochilor doar cifre ...
shadow- 6
myrk- 6
Pagina 25 din 33 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 29 ... 33
Subiecte similare
» DIN LUMEA SPORTULUI
» Topul marcilor de masini implicate in cele mai multe accidente
» IARNA in imagini
» Rima cu ultimul cuvant
» Topul marcilor de masini implicate in cele mai multe accidente
» IARNA in imagini
» Rima cu ultimul cuvant
Pagina 25 din 33