SARBATORI DE IARNA!
+5
myrk
Vica
Florin Popa
dorina_s
itina
9 participanți
Pagina 4 din 4
Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
SARBATORI DE IARNA!
Rezumarea primului mesaj :
Sarbatorile de iarna sunt atat de vesele, de colorate, de pline de luminite, incat aproape la tot pasul gasesti ceva de pozat.
Cred ca un topic in care sa reunim astfel de poze ar oferi ochiului si sufletului imagini incantatoare. O parte din bucuria noastra ar deveni si bucuria celor care vad - impreuna cu noi - imaginile de basm, imaginile de sarbatoare, imaginile pe care noi le-am "furat" iernii.
Multe din aceste imagini, fara ajutorul celor care le-au surprins, le-am pierde De ce sa pierzi ceva frumos?
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sarbatorile de iarna sunt atat de vesele, de colorate, de pline de luminite, incat aproape la tot pasul gasesti ceva de pozat.
Cred ca un topic in care sa reunim astfel de poze ar oferi ochiului si sufletului imagini incantatoare. O parte din bucuria noastra ar deveni si bucuria celor care vad - impreuna cu noi - imaginile de basm, imaginile de sarbatoare, imaginile pe care noi le-am "furat" iernii.
Multe din aceste imagini, fara ajutorul celor care le-au surprins, le-am pierde De ce sa pierzi ceva frumos?
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
pitulicea- 6
Re: SARBATORI DE IARNA!
Daca ar fi fost, nu le-as mai fi putut poza anul asta. Le-as fi mancat inca de anul trecut, cand le-am primit Pofticioasa cum sunt...
pitulicea- 6
Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
Subiecte similare
» SARBATORILE LA ROMANI
» Poezii scrise de Queensland
» IARNA in imagini
» Poeziile lui Valeriu Cercel
» Generalul Gaz
» Poezii scrise de Queensland
» IARNA in imagini
» Poeziile lui Valeriu Cercel
» Generalul Gaz