SARBATORI DE IARNA!
+5
myrk
Vica
Florin Popa
dorina_s
itina
9 participanți
Pagina 3 din 4
Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
SARBATORI DE IARNA!
Rezumarea primului mesaj :
Sarbatorile de iarna sunt atat de vesele, de colorate, de pline de luminite, incat aproape la tot pasul gasesti ceva de pozat.
Cred ca un topic in care sa reunim astfel de poze ar oferi ochiului si sufletului imagini incantatoare. O parte din bucuria noastra ar deveni si bucuria celor care vad - impreuna cu noi - imaginile de basm, imaginile de sarbatoare, imaginile pe care noi le-am "furat" iernii.
Multe din aceste imagini, fara ajutorul celor care le-au surprins, le-am pierde De ce sa pierzi ceva frumos?
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sarbatorile de iarna sunt atat de vesele, de colorate, de pline de luminite, incat aproape la tot pasul gasesti ceva de pozat.
Cred ca un topic in care sa reunim astfel de poze ar oferi ochiului si sufletului imagini incantatoare. O parte din bucuria noastra ar deveni si bucuria celor care vad - impreuna cu noi - imaginile de basm, imaginile de sarbatoare, imaginile pe care noi le-am "furat" iernii.
Multe din aceste imagini, fara ajutorul celor care le-au surprins, le-am pierde De ce sa pierzi ceva frumos?
pitulicea- 6
Re: SARBATORI DE IARNA!
Sarbatorile de iarna se apropie cu pasi repezi. De-acum vor fi tot mai multe de pozat. Eu va-ndemn a le poza, ochiul a ne incanta
Iata, vin colindatori!
A inceput Postul Craciunului, au inceput si colindele. Sa-i primim in topic si sa-i omenim cum se cuvine pe acesti copii frumosi
Iata, vin colindatori!
A inceput Postul Craciunului, au inceput si colindele. Sa-i primim in topic si sa-i omenim cum se cuvine pe acesti copii frumosi
pitulicea- 6
Au trecut sarbatorile si nimeni n-a trecut prin topicul acesta, in afara de mine Mi-ar fi placut sa va vad bradutii. Sunt sigura ca au fost senzationali
Vi l-am aratat pe al Stefanei si n-ati avut nimic de comentat. Vi-l arat si pe al meu. Presimt ca va fi liniste deplina
Vi l-am aratat pe al Stefanei si n-ati avut nimic de comentat. Vi-l arat si pe al meu. Presimt ca va fi liniste deplina
pitulicea- 6
Ei, ei. Las' ca-i bine si asa Sinceritatea nu-i buna oricand, oricum si in orice masura
pitulicea- 6
Bradul ca bradul ,dar chiar n-a servit nimic mosul din tona de ciocolata de sub brad? Sau a baut doar cana cu lapte.
raichu- 4
Mosul a consumat mai mult vin decat ciocolata... in sezonul asta Iar eu i-am tinut companie
pitulicea- 6
Ce frumos e!!! Nu conteaza ca e artificial. Felicitari, Vica. Ai un brad superb. Cred ca e incantata Alessia
pitulicea- 6
Multumesc pitu
Alessiei ii place bradutul lui mama,mi-a spus ca al meu este prea„rece”,pe cand a lui bunica este mai viu,mai aproape de sufletul ei
Incep si eu sa dau crezare ca uneori copii spun lucruri trasnite
Acesta este bradutul„viu”a lui mama
Alessiei ii place bradutul lui mama,mi-a spus ca al meu este prea„rece”,pe cand a lui bunica este mai viu,mai aproape de sufletul ei
Incep si eu sa dau crezare ca uneori copii spun lucruri trasnite
Acesta este bradutul„viu”a lui mama
Vica- 6
Woooow, viu si colorat. Imi place mult
Foarte frumosi amandoi bradutii. Fiecare in felul lui. Si eu prefer culoarea, dar imi plac si brazii in mai putine culori.
Sper sa mai vedem si alti brazi pe aici in iarna asta. Florin, myrk...
Foarte frumosi amandoi bradutii. Fiecare in felul lui. Si eu prefer culoarea, dar imi plac si brazii in mai putine culori.
Sper sa mai vedem si alti brazi pe aici in iarna asta. Florin, myrk...
pitulicea- 6
Bradul meu arata exact ca in fiecare an, asa ca nu mai are rost sa-l pozez si sa-l postez. Il puteti vedea cu cateva postari mai inainte
In schimb, am pozat bradutul duhovnicului meu Mi-a placut cum si l-a imbodobit si cum si-a aranjat chiliuta.
In schimb, am pozat bradutul duhovnicului meu Mi-a placut cum si l-a imbodobit si cum si-a aranjat chiliuta.
pitulicea- 6
Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Subiecte similare
» SARBATORILE LA ROMANI
» Poezii scrise de Queensland
» IARNA in imagini
» Poeziile lui Valeriu Cercel
» Generalul Gaz
» Poezii scrise de Queensland
» IARNA in imagini
» Poeziile lui Valeriu Cercel