SARBATORI DE IARNA!
+5
myrk
Vica
Florin Popa
dorina_s
itina
9 participanți
Pagina 2 din 4
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
SARBATORI DE IARNA!
Rezumarea primului mesaj :
Sarbatorile de iarna sunt atat de vesele, de colorate, de pline de luminite, incat aproape la tot pasul gasesti ceva de pozat.
Cred ca un topic in care sa reunim astfel de poze ar oferi ochiului si sufletului imagini incantatoare. O parte din bucuria noastra ar deveni si bucuria celor care vad - impreuna cu noi - imaginile de basm, imaginile de sarbatoare, imaginile pe care noi le-am "furat" iernii.
Multe din aceste imagini, fara ajutorul celor care le-au surprins, le-am pierde De ce sa pierzi ceva frumos?
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sarbatorile de iarna sunt atat de vesele, de colorate, de pline de luminite, incat aproape la tot pasul gasesti ceva de pozat.
Cred ca un topic in care sa reunim astfel de poze ar oferi ochiului si sufletului imagini incantatoare. O parte din bucuria noastra ar deveni si bucuria celor care vad - impreuna cu noi - imaginile de basm, imaginile de sarbatoare, imaginile pe care noi le-am "furat" iernii.
Multe din aceste imagini, fara ajutorul celor care le-au surprins, le-am pierde De ce sa pierzi ceva frumos?
pitulicea- 6
Re: SARBATORI DE IARNA!
De Craciun imi place sa-mi impodobesc casa si masa cu fel de fel de ornamente Pe unele le cumpar, pe altele le primesc. Pe acesta l-am primit si tare uratel mi se pare Artistul care l-a creat n-a avut prea mult simt artistic. Ori poate ca mie imi lipseste
pitulicea- 6
Nu e uratel, doar culorile sunt cam triste pentru niste zile de sarbatoare. Apoi, conurile alea de brad arata intr-un anumit fel orientate asa.
atat de simplu- 6
Sunt argintii conurile, cred ca vor sa para ninse Da' "florile" alea confectionate din sac de iuta sunt horror
pitulicea- 6
Ia te uita, ce de beculete are Huedinul Luminite multe si oameni deloc. De-ar fi la fel si-n Cluj, cand vreau eu sa fac poze.
Da' ce cautai tu acolo?
Incercati sa puneti cate-o singura poza intr-o postare.
Da' ce cautai tu acolo?
Incercati sa puneti cate-o singura poza intr-o postare.
pitulicea- 6
Ce brad frumos are Vica. Pana si cadourile le are deja sub brad
Al meu nu e asa des, e mai rasfirat la crengi. De-asta nici nu iese bine in poze "pe ziua". Doar in nocturne
Al meu nu e asa des, e mai rasfirat la crengi. De-asta nici nu iese bine in poze "pe ziua". Doar in nocturne
pitulicea- 6
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Subiecte similare
» SARBATORILE LA ROMANI
» Poezii scrise de Queensland
» IARNA in imagini
» Poeziile lui Valeriu Cercel
» Generalul Gaz
» Poezii scrise de Queensland
» IARNA in imagini
» Poeziile lui Valeriu Cercel
» Generalul Gaz