FOLK...si atat!
+11
myrk
Annmarie
raichu
itina
Indra
simona
atat de simplu
mielusica
sharp00714
pitulicea
cris_is
15 participanți
Pagina 7 din 10
Pagina 7 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
FOLK...si atat!
Rezumarea primului mesaj :
"Un gen muzical care a prins repede la romani. Un gen "curat", ai nevoie doar de o chitara, voce si o doza de talent. Cred ca e singurul gen unde artificiile sunt excluse, mesajul transmis vine din suflet...acolo unde este vorba de folk pur, nu imitatie comerciala.
Cum spunea Mircea Baniciu..."Folk-ul e un fel de a vorbi pe limba sufletului romanesc. De aceea nu va pieri niciodata!"
"Un gen muzical care a prins repede la romani. Un gen "curat", ai nevoie doar de o chitara, voce si o doza de talent. Cred ca e singurul gen unde artificiile sunt excluse, mesajul transmis vine din suflet...acolo unde este vorba de folk pur, nu imitatie comerciala.
Cum spunea Mircea Baniciu..."Folk-ul e un fel de a vorbi pe limba sufletului romanesc. De aceea nu va pieri niciodata!"
cris_is- 2
Re: FOLK...si atat!
Foarte frumoasa melodia asta. Ultima postata, nu cred ca-si avea locul aici Sa lasam folk-ul sa fie folk.
L-am adus si eu pe Baniciu. Ne-a adus o esarfa
L-am adus si eu pe Baniciu. Ne-a adus o esarfa
pitulicea- 6
Si daca tot am dat-o pe folk, mai ascult o melodie O ruga atat de dulce.... "nu pleca".
pitulicea- 6
O piesă dragă mie, din albumul Ton de iubire, al regretatului Toni Ursachi. Piesa însăși vorbește despre regrete, despre iubiri venite prea târziu...
Indra- 4
Are o voce interesanta, si binenteles lirica de fost luptator guerrilla spune tot . Mai e si muzica
Annmarie- 4
,,N-o sa fiu ingerul tau niciodata”! I-am spus si eu... cuiva, candva. Amintiri ce se cer uitate.
Indra- 4
Pagina 7 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Pagina 7 din 10
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum