FOLK...si atat!
+11
myrk
Annmarie
raichu
itina
Indra
simona
atat de simplu
mielusica
sharp00714
pitulicea
cris_is
15 participanți
Pagina 8 din 10
Pagina 8 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
FOLK...si atat!
Rezumarea primului mesaj :
"Un gen muzical care a prins repede la romani. Un gen "curat", ai nevoie doar de o chitara, voce si o doza de talent. Cred ca e singurul gen unde artificiile sunt excluse, mesajul transmis vine din suflet...acolo unde este vorba de folk pur, nu imitatie comerciala.
Cum spunea Mircea Baniciu..."Folk-ul e un fel de a vorbi pe limba sufletului romanesc. De aceea nu va pieri niciodata!"
"Un gen muzical care a prins repede la romani. Un gen "curat", ai nevoie doar de o chitara, voce si o doza de talent. Cred ca e singurul gen unde artificiile sunt excluse, mesajul transmis vine din suflet...acolo unde este vorba de folk pur, nu imitatie comerciala.
Cum spunea Mircea Baniciu..."Folk-ul e un fel de a vorbi pe limba sufletului romanesc. De aceea nu va pieri niciodata!"
cris_is- 2
Re: FOLK...si atat!
Azi am chef de versuri frumoase... de vorbe profunde, de trairi intense.
Frumoasa si vesela melodia asta. Optimista chiar
Frumoasa si vesela melodia asta. Optimista chiar
pitulicea- 6
Inca o melodie frumoasa, dintre multele melodii frumoase ale genului...
pitulicea- 6
pitulicea- 6
Paunescu mereu actual prin poeziile sale transpuse in muzica ...
''Altceva nu-i nimic
si mereu ma complic
si ce simplu mi-ar fi
daca nu te-as iubi '' ... mare adevar , frumoasa interpretare .
''Altceva nu-i nimic
si mereu ma complic
si ce simplu mi-ar fi
daca nu te-as iubi '' ... mare adevar , frumoasa interpretare .
shadow- 6
Si daca iubirea ne aduce in pragul nebuniei tot Paunescu vine cu solutia : '' un spital pentru cord c-un salon pentru nervi '' .
Exceptionale versuri ... ''nu te iubesc ca sa vii ca sa pleci , te iubesc gratuit , inuti ,pentru veci ''
Exceptionale versuri ... ''nu te iubesc ca sa vii ca sa pleci , te iubesc gratuit , inuti ,pentru veci ''
shadow- 6
Mi-am luat portia de folk pentru o saptamana ...
''Tristeti provinciale '' ,o melodie intr-un oarecare consesns cu starea mea de astazi :
''Tristeti provinciale '' ,o melodie intr-un oarecare consesns cu starea mea de astazi :
shadow- 6
Portia ta de folk de ieri, am luat-o si eu azi Frumoase melodii, frumoase versuri. Asa cum numai in folk gasesti
pitulicea- 6
Mi s-a facut dor de cuvinte frumoase.... Unde le-as putea gasi daca nu in muzica folk? Ma unge la suflet
pitulicea- 6
Mi s-a facut dor de Walter Ghicolescu Frumoasa muzica lui. Acum e doar muzica
pitulicea- 6
Melodia asta mi-a rascolit amintiri de mult uitate : unul dintre colegii de armata , Mihai Tamas , un maramuresan , o canta fain de tot la chitara ... frumosi ani , frumoase timpuri .
shadow- 6
Da, frumoasa melodie Mie nu-mi aminteste de nimic, decat de clipa prezenta
pitulicea- 6
La "indemnul" unui amic am ascultat melodia asta. Nu o stiam. E frumoasa O pun si aici, pe forum, poate mai vrea cineva sa o asculte. Nu-s prea multi cei care trec prin topicele de muzica.
pitulicea- 6
Frumoasa piesa. Baniciu imi aminteste de alte vremuri, ca tot fu vorba de amintiri.
atat de simplu- 6
Pagina 8 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Pagina 8 din 10
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum