FOLK...si atat!
+11
myrk
Annmarie
raichu
itina
Indra
simona
atat de simplu
mielusica
sharp00714
pitulicea
cris_is
15 participanți
Pagina 2 din 10
Pagina 2 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
FOLK...si atat!
Rezumarea primului mesaj :
"Un gen muzical care a prins repede la romani. Un gen "curat", ai nevoie doar de o chitara, voce si o doza de talent. Cred ca e singurul gen unde artificiile sunt excluse, mesajul transmis vine din suflet...acolo unde este vorba de folk pur, nu imitatie comerciala.
Cum spunea Mircea Baniciu..."Folk-ul e un fel de a vorbi pe limba sufletului romanesc. De aceea nu va pieri niciodata!"
"Un gen muzical care a prins repede la romani. Un gen "curat", ai nevoie doar de o chitara, voce si o doza de talent. Cred ca e singurul gen unde artificiile sunt excluse, mesajul transmis vine din suflet...acolo unde este vorba de folk pur, nu imitatie comerciala.
Cum spunea Mircea Baniciu..."Folk-ul e un fel de a vorbi pe limba sufletului romanesc. De aceea nu va pieri niciodata!"
cris_is- 2
Re: FOLK...si atat!
Frumoasa "Dorinta". n-o stiam nici melodia si nici interpretul. O s-o adaug in playlistul meu. Multumesc, Sharp !
Vizitator- Vizitator
"Imi place doar toamna cand umblu prin frunzele multe...", acus', acus' cad si frunzele.
sharp00714- 4
Cafeaua de dimineata este superba, cararile se vor acoperi cu frunze, astept cu nerabdare noaptea.
Vizitator- Vizitator
sharp00714- 4
Sorry....eu. Am amenintat demult ca sterg toate postarile cu copy/paste-uri neinsotite de cuvinte/comentarii Uite, toata lumea s-a conformat si spune cate ceva despre melodia pe care o posteaza, ceea ce mie mi se pare interesant. Mi se par mult mai calde postarile asa... mai cu personalitate(-a celui care posteaza).mielusica a scris:Care mi-ai sters postarea mey?Ca pusesem si eu o piesa aici...
pitulicea- 6
Am ascultat - constiincioasa - tot ce ati postat. Stiam si Cafeaua lui Doru, stiam si celelalte melodii, mai putin ultima... Doamna lui Alifantis. Da' nici nu pot sa zic ca-mi place.
pitulicea- 6
Cand ascult aceasta superba melodie ma gandesc la tine, , chiar si aici... nu doar 2000, ci pana la sfarsitul vremurilor!!! :-*
sharp00714- 4
Pagina 2 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Pagina 2 din 10
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum