COLIVIA FARA GRATII
+10
raichu
atat de simplu
Vica
csabaxx
habibi77
myrk
itina
shadow
seaman65
pitulicea
14 participanți
Pagina 8 din 16
Pagina 8 din 16 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 16
COLIVIA FARA GRATII
Rezumarea primului mesaj :
COLIVIA NOASTRA VIRTUALA isi propune sa reuneasca fotografii facute de voi, reprezentand pasari fel de fel, pozate in diverse locuri si in diferite ipostaze.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
IMPORTANT: dati un titlu fotografiilor pe care le postati!
Nu postati poze fara a spune macar doua-trei cuvinte despre ele: ce reprezinta, unde sunt facute sau cu ce ocazie. O poza "spune" mult mai multe daca e insotita de cuvinte.
Postati cate o singura fotografie intr-un mesaj.
Pozele care nu se supun cerintelor topicului, vor fi sterse.
COLIVIA NOASTRA VIRTUALA isi propune sa reuneasca fotografii facute de voi, reprezentand pasari fel de fel, pozate in diverse locuri si in diferite ipostaze.
IMPORTANT: dati un titlu fotografiilor pe care le postati!
Nu postati poze fara a spune macar doua-trei cuvinte despre ele: ce reprezinta, unde sunt facute sau cu ce ocazie. O poza "spune" mult mai multe daca e insotita de cuvinte.
Postati cate o singura fotografie intr-un mesaj.
Pozele care nu se supun cerintelor topicului, vor fi sterse.
pitulicea- 6
Re: COLIVIA FARA GRATII
Aia sunt ratoi, tot ei cu gura mare ! Sau poate e un ritual de curtare.
Vizitator- Vizitator
se poate Aella, si ai dreptate, ratoii sunt frumos colorati, pe cand ratustele ...mai terne, dar lor sigur nu le pasa de chestia asta
Vizitator- Vizitator
Foarte frumoase ratele Vicai, pacat ca nu se vad
De ratele pozate de doro, ce sa mai zic? Superbe...pentru ca se vad Tare-s dragalase ratustele, mai ales cand macaie.
De ratele pozate de doro, ce sa mai zic? Superbe...pentru ca se vad Tare-s dragalase ratustele, mai ales cand macaie.
pitulicea- 6
Adica femela e turturica, iar barbatul gugustiuc? Sau este si un mascul turturel si o femela gugustiuca?
pitulicea- 6
ce frumoasa-i gugustiuca-turturica!! Nu cumva sa nu pozezi puiutii cand or iesi din gaoace
Vizitator- Vizitator
Daca ma pot catara pana la cuib, sa ma uit in el, ii pozez Daca nu, astept sa creasca mari...mai mari decat cuibul
pitulicea- 6
hahahaaaa...saracii catei si norocosul de cocos
Stiu exact cum este, avea B candva niste gaini mai mari, bine apreciate in concursuri, dar erau cam tampite ca sareau (zburau) pe garduletul de sarma care despartea arealul lor, de arealul nostru. Bruno era mereu la panda desi parea ca nu le baga in seama, dar smecherul le urmarea cu coada ochiului si cand ateriza cate una in partea noastra, dintr-un salt era pe ele si le omora fara drept de apel. Le gaseam fara suflare si cu penele zburatacite, asa ca B a schimbat cu niste gaini carora eu le spun motate, sau coafate alea sunt mai destepte, stau acolo, pe partea lor, la adapost
Stiu exact cum este, avea B candva niste gaini mai mari, bine apreciate in concursuri, dar erau cam tampite ca sareau (zburau) pe garduletul de sarma care despartea arealul lor, de arealul nostru. Bruno era mereu la panda desi parea ca nu le baga in seama, dar smecherul le urmarea cu coada ochiului si cand ateriza cate una in partea noastra, dintr-un salt era pe ele si le omora fara drept de apel. Le gaseam fara suflare si cu penele zburatacite, asa ca B a schimbat cu niste gaini carora eu le spun motate, sau coafate alea sunt mai destepte, stau acolo, pe partea lor, la adapost
Vizitator- Vizitator
Mare figura e Bruno. Mi-l si imaginez, dupa cum povestesti.
Astept poze cu "coafatele" Trebuie sa fie interesante.
Am pozat si eu o pasarica, ce se oprise pe casa. Era prea sus ca sa o vad bine... Mi-ar placea sa stiu ce fel de pasari sunt cele pe care reusesc sa le pozez. Pacat ca nu mai e Mandarax pe forum. El le cunostea Am mai fi putut invata cate ceva de la el...
Astept poze cu "coafatele" Trebuie sa fie interesante.
Am pozat si eu o pasarica, ce se oprise pe casa. Era prea sus ca sa o vad bine... Mi-ar placea sa stiu ce fel de pasari sunt cele pe care reusesc sa le pozez. Pacat ca nu mai e Mandarax pe forum. El le cunostea Am mai fi putut invata cate ceva de la el...
pitulicea- 6
Pagina 8 din 16 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 16
Subiecte similare
» Fara "da" si "nu"
» Destinul unei fete...
» Ganduri fara noima
» Ganduri fara noima
» Ganduri fara noima
» Destinul unei fete...
» Ganduri fara noima
» Ganduri fara noima