COLIVIA FARA GRATII
+10
raichu
atat de simplu
Vica
csabaxx
habibi77
myrk
itina
shadow
seaman65
pitulicea
14 participanți
Pagina 7 din 16
Pagina 7 din 16 • 1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 16
COLIVIA FARA GRATII
Rezumarea primului mesaj :
COLIVIA NOASTRA VIRTUALA isi propune sa reuneasca fotografii facute de voi, reprezentand pasari fel de fel, pozate in diverse locuri si in diferite ipostaze.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
IMPORTANT: dati un titlu fotografiilor pe care le postati!
Nu postati poze fara a spune macar doua-trei cuvinte despre ele: ce reprezinta, unde sunt facute sau cu ce ocazie. O poza "spune" mult mai multe daca e insotita de cuvinte.
Postati cate o singura fotografie intr-un mesaj.
Pozele care nu se supun cerintelor topicului, vor fi sterse.
COLIVIA NOASTRA VIRTUALA isi propune sa reuneasca fotografii facute de voi, reprezentand pasari fel de fel, pozate in diverse locuri si in diferite ipostaze.
IMPORTANT: dati un titlu fotografiilor pe care le postati!
Nu postati poze fara a spune macar doua-trei cuvinte despre ele: ce reprezinta, unde sunt facute sau cu ce ocazie. O poza "spune" mult mai multe daca e insotita de cuvinte.
Postati cate o singura fotografie intr-un mesaj.
Pozele care nu se supun cerintelor topicului, vor fi sterse.
pitulicea- 6
Re: COLIVIA FARA GRATII
A disparut poza! Am vazut tot prin cartier pe la mine o pasare tare frumoasa si colorata... si marisoara- dar n-am avut aparatul la mine! Ce-o fi fost?
myrk- 6
Fara gluma Itina, am dat aproape nas in nas cu roscata cumatra. Si eu m-am suparat pentru gaste, dar B mi-a spus ca adultii lupta pentru bobocei, si chiar o pot pune pe fuga. Numai sa nu fie vre un boboc razletit, ca-l fura vicleana pe nesimtite.
Vizitator- Vizitator
Ce frumuseti ale naturii Sunt deja mari boboceii. Ar trebui sa stie deja sa zboare.
pitulicea- 6
Nu prea au aripile dezvoltate Pitu, nu stiu daca pot zbura, dar sigur pot sa inoate, si vulpea nu cred ca intra in rau dupa ele.
Vizitator- Vizitator
Ce frumoase sunt !!! Cred ca mama gasca sta cu ochii pe boboci si tata gascan sta atent sa vada orice pericol i-ar ameninta familia.
Vizitator- Vizitator
Daaa, se vede cum ma monitorizau si pe mine, desi eram la distanta apreciabila, am facut poza marind la maximum
Vizitator- Vizitator
Figura Bruno. Totusi.....a avut 20 de m de rabdare
Frumos porumbelul
Frumos porumbelul
pitulicea- 6
Coana bufnita tocmai lua masa...un puisor proaspat iesit din gaoace si alti 3, deja decedati, asteptau pe un butuc sa fie serviti. Asa-i de cand lumea, cel mare il mananca pe cel mic, in afara omului...care-i mananca si pe mici si pe mari.
Vizitator- Vizitator
Vaaai! Nu stiu daca sa te felicit pentru poza, sa ma bucur pentru bufnita sau sa plang puiutul?
itina- 6
nu trebuie sa te necajesti Itina, asta-i legea firii E drept ca nu e placut sa surprinzi pasaroiul in timp ce se hraneste, fiind vorba despre puisori, care sunt atat de dragalasi...dar n-am rezistat sa nu fac poza. Daca o vrabiuta ciuguleste cativa viermisori, nu ne emotioneaza atat, cum sa simpatizam niste viermi? dar puisorii sunt altceva, ii iubim inca din copilarie, cand ii vedem asa mititei si aurii si galaciosi. Scuze daca poza este prea dura dar cam asta facem si noi cu o multime de animale dragalase, in curand cu bietii miei nevinovati, care si ei sunt tare dragalasi atat timp cat misca
Vizitator- Vizitator
Woooow... ce-ai reusit sa surprinzi!!! Felicitari. Cu asa ceva nu oricine se poate mandri.
Asa e viata... si viata merge mereu inainte, chiar daca unii mor, pentru ca altii se nasc. Lucrurile astea oricum se intampla. Macar sa le imortalizam cand avem ocazia.
Asa e viata... si viata merge mereu inainte, chiar daca unii mor, pentru ca altii se nasc. Lucrurile astea oricum se intampla. Macar sa le imortalizam cand avem ocazia.
pitulicea- 6
Pagina 7 din 16 • 1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 16
Subiecte similare
» Fara "da" si "nu"
» Destinul unei fete...
» Ganduri fara noima
» Ganduri fara noima
» Ganduri fara noima
» Destinul unei fete...
» Ganduri fara noima
» Ganduri fara noima
» Ganduri fara noima