COLIVIA FARA GRATII
+10
raichu
atat de simplu
Vica
csabaxx
habibi77
myrk
itina
shadow
seaman65
pitulicea
14 participanți
Pagina 12 din 16
Pagina 12 din 16 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16
COLIVIA FARA GRATII
Rezumarea primului mesaj :
COLIVIA NOASTRA VIRTUALA isi propune sa reuneasca fotografii facute de voi, reprezentand pasari fel de fel, pozate in diverse locuri si in diferite ipostaze.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
IMPORTANT: dati un titlu fotografiilor pe care le postati!
Nu postati poze fara a spune macar doua-trei cuvinte despre ele: ce reprezinta, unde sunt facute sau cu ce ocazie. O poza "spune" mult mai multe daca e insotita de cuvinte.
Postati cate o singura fotografie intr-un mesaj.
Pozele care nu se supun cerintelor topicului, vor fi sterse.
COLIVIA NOASTRA VIRTUALA isi propune sa reuneasca fotografii facute de voi, reprezentand pasari fel de fel, pozate in diverse locuri si in diferite ipostaze.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
IMPORTANT: dati un titlu fotografiilor pe care le postati!
Nu postati poze fara a spune macar doua-trei cuvinte despre ele: ce reprezinta, unde sunt facute sau cu ce ocazie. O poza "spune" mult mai multe daca e insotita de cuvinte.
Postati cate o singura fotografie intr-un mesaj.
Pozele care nu se supun cerintelor topicului, vor fi sterse.
pitulicea- 6
Re: COLIVIA FARA GRATII
In toate pozele mele tu remarci cerul Mai vezi si altceva in afara de el?
pitulicea- 6
Si pasarica e aceeasi! Te-au recunoscut si au venit la tras in poza! De data asta au pozat mai bine!
Si cerul e acelasi, de-un albastru infinit. Apropo, aveam un aparat foto (cu film) care nu voia sa scoata deloc cerul albastru, il scotea alb. As fi fost curios cum l-ar fi definit Simpla.
Si cerul e acelasi, de-un albastru infinit. Apropo, aveam un aparat foto (cu film) care nu voia sa scoata deloc cerul albastru, il scotea alb. As fi fost curios cum l-ar fi definit Simpla.
myrk- 6
Aceleasi personaje si acelasi decor, pentru ca pozele sunt facute in aceeasi zi Ai spirit de observatie bun, daca ai recunoscut vrabiuta, pentru ca toate-s la fel
pitulicea- 6
Ce mi-a sarit prima data in ochi? Cerul. Si-a doua? Acoperisul. Si apoi porumbeii. Poate si-au pierdut echilibrul si se redresau.
atat de simplu- 6
Da....cerul de deasupra mea, e mereu albastru
Si-au pierdut echilibrul deodata? De fapt se fugareau pe-acolo si-am incercat sa-i prind cu aripile deschise. Nu i-am prins chiar cum as fi vrut.
Si-au pierdut echilibrul deodata? De fapt se fugareau pe-acolo si-am incercat sa-i prind cu aripile deschise. Nu i-am prins chiar cum as fi vrut.
pitulicea- 6
Ce frumoase sunt. De-un alb imaculat. Pe vremea cand mergeam eu la Mangalia, nu erau lebede acolo.
S-au inmultit mult lebedele in tara la noi. Asta-i de bine
S-au inmultit mult lebedele in tara la noi. Asta-i de bine
pitulicea- 6
Trebuia sa existe si in cazul acesta o lege a compensatiei; a scazut numarul lor la Viena, a crescut la noi
raichu- 4
Pagina 12 din 16 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16
Subiecte similare
» Fara "da" si "nu"
» Destinul unei fete...
» Ganduri fara noima
» Ganduri fara noima
» Ganduri fara noima
» Destinul unei fete...
» Ganduri fara noima
» Ganduri fara noima
» Ganduri fara noima