COLIVIA FARA GRATII
+10
raichu
atat de simplu
Vica
csabaxx
habibi77
myrk
itina
shadow
seaman65
pitulicea
14 participanți
Pagina 13 din 16
Pagina 13 din 16 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16
COLIVIA FARA GRATII
Rezumarea primului mesaj :
COLIVIA NOASTRA VIRTUALA isi propune sa reuneasca fotografii facute de voi, reprezentand pasari fel de fel, pozate in diverse locuri si in diferite ipostaze.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
IMPORTANT: dati un titlu fotografiilor pe care le postati!
Nu postati poze fara a spune macar doua-trei cuvinte despre ele: ce reprezinta, unde sunt facute sau cu ce ocazie. O poza "spune" mult mai multe daca e insotita de cuvinte.
Postati cate o singura fotografie intr-un mesaj.
Pozele care nu se supun cerintelor topicului, vor fi sterse.
COLIVIA NOASTRA VIRTUALA isi propune sa reuneasca fotografii facute de voi, reprezentand pasari fel de fel, pozate in diverse locuri si in diferite ipostaze.
IMPORTANT: dati un titlu fotografiilor pe care le postati!
Nu postati poze fara a spune macar doua-trei cuvinte despre ele: ce reprezinta, unde sunt facute sau cu ce ocazie. O poza "spune" mult mai multe daca e insotita de cuvinte.
Postati cate o singura fotografie intr-un mesaj.
Pozele care nu se supun cerintelor topicului, vor fi sterse.
pitulicea- 6
Re: COLIVIA FARA GRATII
Ce de nori negri in ultimele poze Mie-mi plac
Faina poza cu berzele si fain le-ai suprins: una parca se gandeste sa plece, cealalta tocmai a aterizat
Saracutele....n-au un acoperis la cuib
Faina poza cu berzele si fain le-ai suprins: una parca se gandeste sa plece, cealalta tocmai a aterizat
Saracutele....n-au un acoperis la cuib
pitulicea- 6
Da' chiar asa! Avand in vedere ce ploaie a urmat, ce-or fi facut bietele berze? Cum or fi stat ele pleostite, in furtuna?
itina- 6
Am apelat la tot zoom-ul pe care-l aveam, ca s-o aduc mai aproape pe mititica asta roscovana, ce poposeste adesea pe casa vecinilor.
Nu stiu ce pasare e, dar nu-i mai mare decat o vrabiuta. Initial am crezut ca-i vrabiuta, pana i-am zarit pieptul rosu. Acum vad ca are si un mot rosu Intereanta pasarica.
Cred ca este vorba de Canepar.
Nu stiu ce pasare e, dar nu-i mai mare decat o vrabiuta. Initial am crezut ca-i vrabiuta, pana i-am zarit pieptul rosu. Acum vad ca are si un mot rosu Intereanta pasarica.
Cred ca este vorba de Canepar.
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Dum 30 Apr - 21:43, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Pasarica asta ma face sa-mi fie dor de mare. E asa frumoasa cum pluteste.
pitulicea- 6
Mlte si dragalase. Eu ma tot intreb daca nu le e frig la picioruse
Si ma mai intreb, ce cauta ele aici iarna? Ratele nu erau pasari migratoare?
Si ma mai intreb, ce cauta ele aici iarna? Ratele nu erau pasari migratoare?
pitulicea- 6
Ba da, pitu, erau, dar s-au adaptat. Ai vazut ca de cativa ani avem si pescarusi in Cluj, iar mai nou si lebede. Natura asta e minunata si in acelasi timp ciudata.
Florin Popa- 6
S-au adaptat, dar tot mila mi-e de ele. Daca mie mi-e frig la minus 17 grade, cum le-o fi lor? Probabil unele din ele ingheata si mor. Nici nu vreau sa ma gandesc.
pitulicea- 6
Te cred ca ti-e mila, dar crede-ma ca nu le este frig. Temperatura corpului lor e mai mare si apoi penele le apara de frig, au o izolatie termica foarte buna. Unde mai pui ca se mai baga si cu jumatate corpul in apa dupa mancare.
Florin Popa- 6
Pagina 13 din 16 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16
Subiecte similare
» Fara "da" si "nu"
» Destinul unei fete...
» Ganduri fara noima
» Ganduri fara noima
» Ganduri fara noima
» Destinul unei fete...
» Ganduri fara noima
» Ganduri fara noima
» Ganduri fara noima