COLIVIA FARA GRATII
+10
raichu
atat de simplu
Vica
csabaxx
habibi77
myrk
itina
shadow
seaman65
pitulicea
14 participanți
Pagina 5 din 16
Pagina 5 din 16 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16
COLIVIA FARA GRATII
Rezumarea primului mesaj :
COLIVIA NOASTRA VIRTUALA isi propune sa reuneasca fotografii facute de voi, reprezentand pasari fel de fel, pozate in diverse locuri si in diferite ipostaze.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
IMPORTANT: dati un titlu fotografiilor pe care le postati!
Nu postati poze fara a spune macar doua-trei cuvinte despre ele: ce reprezinta, unde sunt facute sau cu ce ocazie. O poza "spune" mult mai multe daca e insotita de cuvinte.
Postati cate o singura fotografie intr-un mesaj.
Pozele care nu se supun cerintelor topicului, vor fi sterse.
COLIVIA NOASTRA VIRTUALA isi propune sa reuneasca fotografii facute de voi, reprezentand pasari fel de fel, pozate in diverse locuri si in diferite ipostaze.
IMPORTANT: dati un titlu fotografiilor pe care le postati!
Nu postati poze fara a spune macar doua-trei cuvinte despre ele: ce reprezinta, unde sunt facute sau cu ce ocazie. O poza "spune" mult mai multe daca e insotita de cuvinte.
Postati cate o singura fotografie intr-un mesaj.
Pozele care nu se supun cerintelor topicului, vor fi sterse.
pitulicea- 6
Re: COLIVIA FARA GRATII
da, dar destul de vizibila totusi...si tu pentru ea, te avea in ''vizor''
Vizitator- Vizitator
Si eu cred, vrabioii sunt mai rotunzi decat vrabiutele, probabil ele fiind mai gurese consuma multe calorii.
Vizitator- Vizitator
Am uitat sa va spun ca alaltaieri am dat iar de rata si ratoiul de dinainte. Noi o hraneam pe ea cand dintr-odata o vedem ca sare din apa si-o ia prin iarba si-apoi, pe alei, printre picioarele oamenilor. Ce sa aiba, oare? Auzi, sa lase mancarea si sa fuga de nebuna si nici macar pe apa ci pe uscat! Cand apare si ratoiul falfaind din aripi prin apa si tusti, dupa ea, pe uscat! S-au pierdut prin ierburi si i-am lasat in intimitatea lor!
itina- 6
Ca tot vorbiti de ratuste... 2 rate sportive, m-am distrat teribil vreo 5 minute cu ele, cand una cand cealalta se ''arunca'' cu capsorul in apa si hopaaa...codita sus in aer cautau cate un pestisor pe acolo, gaseau imediat, ieseau la suprafata cat sa-si inghita ''dumicatul'' si hop...iar capu-n apa, coada-n aer. Apa era asa de limpede, incat puteam vedea chiar si pestii mici.
Vizitator- Vizitator
Si mie-mi place sa stau sa urmaresc ratustele. Tare-s simpatice cand ridica coada din apa
pitulicea- 6
Azi cand stateam la plaja, am vazut un uliu planand sus pe cer. Era destul de sus si destul de departe. Nu-l interesau cainii din curtea noastra, ci gainile din alte curti
I-am facut totusi o poza. N-a iesit grozav, dar il pun si pe el la colectia de pasari
I-am facut totusi o poza. N-a iesit grozav, dar il pun si pe el la colectia de pasari
pitulicea- 6
Si dupa ce-l cunosti ca-i uliu? Eu n-am vazut in viata mea vreunul. Dar te cred pe cuvant.
itina- 6
Uliul ca uliul, mie cerul mi se pare incredibi, parca e desenat intr-o singura nuanta. Adica e prea perfect.
Vizitator- Vizitator
itina, il recunosti dupa cum planeaza, invatindu-se in cercuri mari... Si poate plana taaaaare mult intre doua batai de aripi.
Am remarcat si eu cerul, aella, dar numai cand m-am uitat la poza. Pe cerul "adevarat", erau ceva norisori albi, dar erau mai pe laturi si nu i-am prins in vizor.
Am remarcat si eu cerul, aella, dar numai cand m-am uitat la poza. Pe cerul "adevarat", erau ceva norisori albi, dar erau mai pe laturi si nu i-am prins in vizor.
pitulicea- 6
Pagina 5 din 16 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16
Subiecte similare
» Fara "da" si "nu"
» Destinul unei fete...
» Ganduri fara noima
» Ganduri fara noima
» Ganduri fara noima
» Destinul unei fete...
» Ganduri fara noima
» Ganduri fara noima
» Ganduri fara noima