REGIONALISME
+8
shadow
habibi77
Queensland
eledas
Woo Woo
atat de simplu
myrk
pitulicea
12 participanți
Pagina 7 din 7
Pagina 7 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
REGIONALISME
Rezumarea primului mesaj :
Toata lumea stie ce sunt acelea regionalisme: cuvinte folosite doar in anumite regiuni ale tarii.
Cred ca ar fi interesant sa adunam in acest topic regionalisme din toate zonele tarii. Pe unele dintre ele s-ar putea sa le stim deja, pe altele, probabil, o sa le "auzim" pentru prima data. Asa mai invatam lucruri noi unii de la altii. Presimt ca va fi un topic amuzant
Nu puneti o lista de regionalisme intr-o postare. Cate unul, cu explicatiile de rigoare.
Toata lumea stie ce sunt acelea regionalisme: cuvinte folosite doar in anumite regiuni ale tarii.
Cred ca ar fi interesant sa adunam in acest topic regionalisme din toate zonele tarii. Pe unele dintre ele s-ar putea sa le stim deja, pe altele, probabil, o sa le "auzim" pentru prima data. Asa mai invatam lucruri noi unii de la altii. Presimt ca va fi un topic amuzant
Nu puneti o lista de regionalisme intr-o postare. Cate unul, cu explicatiile de rigoare.
pitulicea- 6
Re: REGIONALISME
Ma gandeam si la sens opus inchipuirii, dar am dat ideea la o parte, desi, cum zici, odata ce exista o posibilitate, trebuie sa ne gandim si la probabilitate. Binenteles logica nu va conduce obligatoriu la adevar, dar macar nu batem pasul pe loc
Annmarie- 4
Re: REGIONALISME
Annmarie a scris:Ma gandeam si la sens opus inchipuirii, dar am dat ideea la o parte...
...mai ales fin'că-l avantaja pe Myrk.
Andy11- 3
Pagina 7 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Pagina 7 din 7
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum