REGIONALISME
+8
shadow
habibi77
Queensland
eledas
Woo Woo
atat de simplu
myrk
pitulicea
12 participanți
Pagina 5 din 7
Pagina 5 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
REGIONALISME
Rezumarea primului mesaj :
Toata lumea stie ce sunt acelea regionalisme: cuvinte folosite doar in anumite regiuni ale tarii.
Cred ca ar fi interesant sa adunam in acest topic regionalisme din toate zonele tarii. Pe unele dintre ele s-ar putea sa le stim deja, pe altele, probabil, o sa le "auzim" pentru prima data. Asa mai invatam lucruri noi unii de la altii. Presimt ca va fi un topic amuzant
Nu puneti o lista de regionalisme intr-o postare. Cate unul, cu explicatiile de rigoare.
Toata lumea stie ce sunt acelea regionalisme: cuvinte folosite doar in anumite regiuni ale tarii.
Cred ca ar fi interesant sa adunam in acest topic regionalisme din toate zonele tarii. Pe unele dintre ele s-ar putea sa le stim deja, pe altele, probabil, o sa le "auzim" pentru prima data. Asa mai invatam lucruri noi unii de la altii. Presimt ca va fi un topic amuzant
Nu puneti o lista de regionalisme intr-o postare. Cate unul, cu explicatiile de rigoare.
pitulicea- 6
Re: REGIONALISME
shadow a spus buruieni, eu spartura de cereale, e gunoi, ceva, sau sotia gunoierului, sa mergem pe mana lui Habi?
Vizitator- Vizitator
Eu m-am obisnuit de mult , voi insa nu stiti insa sa apreciati critica constructiva , fara de care nu prea atzi avea ce comenta sau nu atat de multhabibi77 a scris:Umbro, nici acum nu te-ai obisnuit?
WW , daca ne-am apropiat inseamna ca e ceva cu sau despre shogorite pe hat ?
Daca nu ne mazileste Pitu e bine ...
shadow- 6
Are lagatura cu gunoiul, da.
Puteti merge si pe mana lui habibi, daca vreti. Puteti dezvolta, e funny.
Puteti merge si pe mana lui habibi, daca vreti. Puteti dezvolta, e funny.
Woo Woo- 3
Cosul de gunoi, ce sa fie, tomberonul, locul unde se pune gunoiul.
Vizitator- Vizitator
Umbro, intotdeauna am apreciat critica constructiva (sau nu ).
WW imi poti spune habi.
Ce sa fie, ce sa fie? Sa fie un rest de la ceva...sa fie tarate?
WW imi poti spune habi.
Ce sa fie, ce sa fie? Sa fie un rest de la ceva...sa fie tarate?
habibi77- 6
Asa usor?!
Nu vreau sa transform topicul asta intr-un topic de ghicitori, dar a fost funny.
O sa sa va zic.
Are la baza un cuvant unguresc "gaz" si inseamna făraş.
Nu vreau sa transform topicul asta intr-un topic de ghicitori, dar a fost funny.
O sa sa va zic.
Are la baza un cuvant unguresc "gaz" si inseamna făraş.
Woo Woo- 3
Tare, mai ai sa ne lamuresti la anagrame, ne lasam pagubasi. Am mai invatat un cuvant, gozeriță.
Vizitator- Vizitator
Hoher
Un regionalism folosit in Ardeal, care are ca origine, evident, un cuvant maghiar.
Un regionalism folosit in Ardeal, care are ca origine, evident, un cuvant maghiar.
Woo Woo- 3
Pagina 5 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Pagina 5 din 7
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum