A cui e fotografia?
+31
raichu
Florin Popa
lion
SoulOfOcean
Mihaela Bambina
Obi-Wan Kenobi
Wolff
liviaionita
mario368
shu
Ravian
Vica
Elena_A
dorina_s
costin
sharp00714
eledas
shadow
Pingu
dcbal
habibi77
myrk
itina
mielusica
tegeusa
RALUCA
freda white
atat de simplu
Violoncella
Queensland
pitulicea
35 participanți
Pagina 35 din 56
Pagina 35 din 56 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 45 ... 56
A cui e fotografia?
Rezumarea primului mesaj :
In acest joculet participantii se pot intrece in a dezlega enigme
Jocul e simplu: se va posta o fotografie, in care, nu se va vedea fata celui din foto.
Ceilalti, vor trebui sa ghiceasca a cui e fotografia.
Fotografiile, mi le veti trimite mie in pm (mesaj privat), ca la orice concurs, iar eu le voi posta. Daca nu stiti "masca" fata, nu e nici o problema. Rezolv eu asta
Nu pot participa cu postari decat acei membri care au fotografii postate la "Foto cu noi
In acest joculet participantii se pot intrece in a dezlega enigme
Jocul e simplu: se va posta o fotografie, in care, nu se va vedea fata celui din foto.
Ceilalti, vor trebui sa ghiceasca a cui e fotografia.
Fotografiile, mi le veti trimite mie in pm (mesaj privat), ca la orice concurs, iar eu le voi posta. Daca nu stiti "masca" fata, nu e nici o problema. Rezolv eu asta
Nu pot participa cu postari decat acei membri care au fotografii postate la "Foto cu noi
pitulicea- 6
Re: A cui e fotografia?
Hai pitu dragă,bagă odată„moaca aia”întreagă și nu mai ține poporul în suspans
Vica- 6
Atunci e clar. nu tinea in mana o undita ci un bat de selfie
raichu- 4
pitulicea apreciază acest mesaj
Nu prea arata a bat de selfie. Mai degraba o teava de la incalzire
Florin Popa- 6
Pai, poza pare relativ recenta. Si n-am mai auzit-o pe Vica de ceva timp sa-si fi facut tatuaje. Si chiar si-n primele poze postate pe forum avea tatuaje pe mana care se vede in prim plan in poza.
atat de simplu- 6
Le-am ascuns tatuajele ca să nu fiu recunoscută. O prietenă m-a învățat cum să procedez Înainte de a pleca din state a fost petrecerea de rămas bun și la ținuta mea nu-mi doream toate tatuajele și ea mi-a spus de acest„truc„ Așa că v-am dat bătaie de cap?
Vica- 6
In felul asta iti puteai pune si trup de barbat. Si era si normal sa ne dam seama ca e vorba de tine. Din prima mi-am zis ca esti tu. Si poza aia cu fetita, si pozitia... apoi faptul ca nu ai sutien (Pitu poarta), nu mai zic de ghete, apoi gresia, perdeaua: le mai vazusem si-n alte poza, doar batul ala nu il mai vazusem. Dupa prima impresie... mi-am dat seama ca nu-s tatuajele. Ori tu ai, asa ca nu vedeam cum ai putea fi tu (desi toate indiciile duceau la tine) fara tatuaje. Am presupus ca ai facut ceva sa le scoti din poza, pentru ca mai prelucrezi pozele. Desi, nu mi se pare tocmai corect: ele te reprezinta.
atat de simplu- 6
Pagina 35 din 56 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 45 ... 56
Pagina 35 din 56
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum