A cui e fotografia?
+31
raichu
Florin Popa
lion
SoulOfOcean
Mihaela Bambina
Obi-Wan Kenobi
Wolff
liviaionita
mario368
shu
Ravian
Vica
Elena_A
dorina_s
costin
sharp00714
eledas
shadow
Pingu
dcbal
habibi77
myrk
itina
mielusica
tegeusa
RALUCA
freda white
atat de simplu
Violoncella
Queensland
pitulicea
35 participanți
Pagina 36 din 56
Pagina 36 din 56 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 46 ... 56
A cui e fotografia?
Rezumarea primului mesaj :
In acest joculet participantii se pot intrece in a dezlega enigme
Jocul e simplu: se va posta o fotografie, in care, nu se va vedea fata celui din foto.
Ceilalti, vor trebui sa ghiceasca a cui e fotografia.
Fotografiile, mi le veti trimite mie in pm (mesaj privat), ca la orice concurs, iar eu le voi posta. Daca nu stiti "masca" fata, nu e nici o problema. Rezolv eu asta
Nu pot participa cu postari decat acei membri care au fotografii postate la "Foto cu noi
In acest joculet participantii se pot intrece in a dezlega enigme
Jocul e simplu: se va posta o fotografie, in care, nu se va vedea fata celui din foto.
Ceilalti, vor trebui sa ghiceasca a cui e fotografia.
Fotografiile, mi le veti trimite mie in pm (mesaj privat), ca la orice concurs, iar eu le voi posta. Daca nu stiti "masca" fata, nu e nici o problema. Rezolv eu asta
Nu pot participa cu postari decat acei membri care au fotografii postate la "Foto cu noi
pitulicea- 6
Re: A cui e fotografia?
Era prea simplu cu tatuajele. Un indiciu evident erau selfie-urile. As putea s-o intreb pe simpla daca pitu poarta chilotei?
myrk- 6
pitulicea apreciază acest mesaj
Asta ar trebui sa-ti spuna ochiul tau interior, ochiul mintii
Eu drept sa va spun, dupa unghii mi-am dat seama
Eu drept sa va spun, dupa unghii mi-am dat seama
Florin Popa- 6
pitulicea apreciază acest mesaj
Daca era o bluzita cu maneca lunga, se puteau acoperi tatuajele. Puteau sa fie, puteau sa nu fie. Dar cand vad pielea, aia nu ar trebui sa nu poata ascunde nimic? De aia-s vorbele alea: in pielea goala. Mircea, eu cred ca poarta. Tu ce zici?
Florine, stiu ca Pitu poarta unghiile mai lungi si ca Vica mai apare cu unghiile alea intr-o poza sau avatar (ca-s unghiile ei ), problema mea era cea a tatuajelor.
Florine, stiu ca Pitu poarta unghiile mai lungi si ca Vica mai apare cu unghiile alea intr-o poza sau avatar (ca-s unghiile ei ), problema mea era cea a tatuajelor.
atat de simplu- 6
Nu e mai simplu s-o intrebati direct, decat sa tot dati cu presupusu'?
Unghiile lui pitu n-am avut ocazia sa le vad, dar ale lui vica, da. si mi-au ramas in memorie
Unghiile lui pitu n-am avut ocazia sa le vad, dar ale lui vica, da. si mi-au ramas in memorie
Florin Popa- 6
Simpla a avut cele mai tari argumente Dar dacă aveam tatuajele puteam fi recunoscuta repede și nu mi-am dorit asta.
Vica- 6
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Vin 7 Oct 2016 - 21:17, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Bravo nu se poate imparti in doua; e din cinci litere si da cu virgula
raichu- 4
Pagina 36 din 56 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 46 ... 56
Pagina 36 din 56
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum