A cui e fotografia?
+31
raichu
Florin Popa
lion
SoulOfOcean
Mihaela Bambina
Obi-Wan Kenobi
Wolff
liviaionita
mario368
shu
Ravian
Vica
Elena_A
dorina_s
costin
sharp00714
eledas
shadow
Pingu
dcbal
habibi77
myrk
itina
mielusica
tegeusa
RALUCA
freda white
atat de simplu
Violoncella
Queensland
pitulicea
35 participanți
Pagina 1 din 56
Pagina 1 din 56 • 1, 2, 3 ... 28 ... 56
A cui e fotografia?
In acest joculet participantii se pot intrece in a dezlega enigme
Jocul e simplu: se va posta o fotografie, in care, nu se va vedea fata celui din foto.
Ceilalti, vor trebui sa ghiceasca a cui e fotografia.
Fotografiile, mi le veti trimite mie in pm (mesaj privat), ca la orice concurs, iar eu le voi posta. Daca nu stiti "masca" fata, nu e nici o problema. Rezolv eu asta
Nu pot participa cu postari decat acei membri care au fotografii postate la "Foto cu noi
Jocul e simplu: se va posta o fotografie, in care, nu se va vedea fata celui din foto.
Ceilalti, vor trebui sa ghiceasca a cui e fotografia.
Fotografiile, mi le veti trimite mie in pm (mesaj privat), ca la orice concurs, iar eu le voi posta. Daca nu stiti "masca" fata, nu e nici o problema. Rezolv eu asta
Nu pot participa cu postari decat acei membri care au fotografii postate la "Foto cu noi
pitulicea- 6
Re: A cui e fotografia?
Nice cuc, da' puteai s-o postezi intreaga si-asa-i cu spatele Sau sa nu-mi spui ca se uita gales peste umar?!
Queensland- 6
pitulicea apreciază acest mesaj
Ma deruteaza mastile de pe perete
Queensland- 6
Pana acum... nici un nume
Hai mai, ca nu-i asa greu Trebuia sa ghiciti din prima
Hai mai, ca nu-i asa greu Trebuia sa ghiciti din prima
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Joi 11 Apr - 11:05, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Fesele au consistenta lui kam3l3on desi n-am pus (inca) mana pe ele Si era in vizita la Ralu, la Baia-Mare.
Queensland- 6
Vio, se potriveste postura bratelor astora cu cea a Kameleonului?
Pana ma lamuresti tu, eu spun ca el e. Si e posibil sa fie in vizita aia la Baia Mare, asa cum spunea Queen.
Pana ma lamuresti tu, eu spun ca el e. Si e posibil sa fie in vizita aia la Baia Mare, asa cum spunea Queen.
atat de simplu- 6
Nu ma mai ispiti! Ai vazut ca a cerut lamuriri suplimentare...si io nu pot explica mereu ce simt. )
Violoncella- 5
Aaaaa... uitasem de topicul asta
Ati ghicit...cei care ati ghicit. E vorba de kameleonsky Umbla in pantalonii Ralucai....prin casa
Ati ghicit...cei care ati ghicit. E vorba de kameleonsky Umbla in pantalonii Ralucai....prin casa
pitulicea- 6
Pagina 1 din 56 • 1, 2, 3 ... 28 ... 56
Pagina 1 din 56
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum