A cui e fotografia?
+31
raichu
Florin Popa
lion
SoulOfOcean
Mihaela Bambina
Obi-Wan Kenobi
Wolff
liviaionita
mario368
shu
Ravian
Vica
Elena_A
dorina_s
costin
sharp00714
eledas
shadow
Pingu
dcbal
habibi77
myrk
itina
mielusica
tegeusa
RALUCA
freda white
atat de simplu
Violoncella
Queensland
pitulicea
35 participanți
Pagina 45 din 56
Pagina 45 din 56 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50 ... 56
A cui e fotografia?
Rezumarea primului mesaj :
In acest joculet participantii se pot intrece in a dezlega enigme
Jocul e simplu: se va posta o fotografie, in care, nu se va vedea fata celui din foto.
Ceilalti, vor trebui sa ghiceasca a cui e fotografia.
Fotografiile, mi le veti trimite mie in pm (mesaj privat), ca la orice concurs, iar eu le voi posta. Daca nu stiti "masca" fata, nu e nici o problema. Rezolv eu asta
Nu pot participa cu postari decat acei membri care au fotografii postate la "Foto cu noi
In acest joculet participantii se pot intrece in a dezlega enigme
Jocul e simplu: se va posta o fotografie, in care, nu se va vedea fata celui din foto.
Ceilalti, vor trebui sa ghiceasca a cui e fotografia.
Fotografiile, mi le veti trimite mie in pm (mesaj privat), ca la orice concurs, iar eu le voi posta. Daca nu stiti "masca" fata, nu e nici o problema. Rezolv eu asta
Nu pot participa cu postari decat acei membri care au fotografii postate la "Foto cu noi
pitulicea- 6
Re: A cui e fotografia?
Stiti vorba aia, cine rade la urma, rade mai bine
Unde va este spiritul de observatie, fetelor?
Ma dezamagiti
Unde va este spiritul de observatie, fetelor?
Ma dezamagiti
Florin Popa- 6
pitulicea apreciază acest mesaj
Aveam asa...ca un deja-vu...Ca si cum as mai fi vazut poza asta... Am stat si am cautat prin pozele din urma dar multe s-au sters.
Habar n-am. Astept verdictul.
Habar n-am. Astept verdictul.
itina- 6
De data asta toata lumea s-a inselat.... doar Florin a avut dreptate cand v-a spus ca va inselati
Contrar asteptarilor voastre, nu e vorba de Florin... nu e vorba de un barbat... e vorba de dorina_s Cine ar fi ghicit-o???? Nici macar eu, care o cunosc atat de bine. Foarte tare poza asta
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Contrar asteptarilor voastre, nu e vorba de Florin... nu e vorba de un barbat... e vorba de dorina_s Cine ar fi ghicit-o???? Nici macar eu, care o cunosc atat de bine. Foarte tare poza asta
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Joi 16 Feb - 9:52, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Super tare! Nici o clipa n-as banuit ca e Dorina.
E, fetelor, cum e cu spiritul de observatie?
E, fetelor, cum e cu spiritul de observatie?
Florin Popa- 6
Ai dreptate, asa este. Desi la un moment dat ma gandeam daca nu sunt eu si nu stiu
Oricum, stiam ca nu am asemenea haina
Oricum, stiam ca nu am asemenea haina
Florin Popa- 6
Ce bine ca ai taiat fularul ma temeam ca isi vor da seama.AColo eram cu doua haine pe mine!Am luat si haina lui Ghita si un vin fiert si nu am reusit sa ma incalzesc
dorina_s- 5
N-as fi banuit nici intr-o mie de ani ca e Dorina. Florin, te-am acuzat pe nedrept si recunosc. De vina a fost si haina ta din poza precedenta. Asa, nu era cu haina ei.
atat de simplu- 6
Daca te-ai fi uitat mai bine la haine, ai fi vazut ca nu sunt la fel. Doar un pic la culoare se asemanau
De data asta, treaca de la mine, te iert.
De data asta, treaca de la mine, te iert.
Florin Popa- 6
Nu erau la fel, dar ma gandeam ca porti acelasi tip de haine. Si e acelasi tip, doar ca nu aveam de unde sa stiu ca e a lui Ghita. Haina luata peste o alta haina.
atat de simplu- 6
Nu prea imi place sa port acelasi tip de haine. Dar, ma rog, asta n-aveai de unde s-o stii.
Oricum, a fost tare poza. Niciunul, nici macar o clipa n-a banuit c-ar fi vorba de o ea si nu de un el
Oricum, a fost tare poza. Niciunul, nici macar o clipa n-a banuit c-ar fi vorba de o ea si nu de un el
Florin Popa- 6
Mda. N-am surprins decat zambetul in poza mea. Mai ramane sa termin de desenat parul. Nu se poate spune ca n-am avut macar un dram de inspiratie.
myrk- 6
Da, dupa ce ti-am vazut desenul, zambetul m-a dus cu gandul la Dorina, dar nu mi-as fi inchipuit vreodata ca poate fi chiar ea.
atat de simplu- 6
Pagina 45 din 56 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50 ... 56
Pagina 45 din 56
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum