FAN CLUB "U" Cluj
5 participanți
Pagina 2 din 5
Pagina 2 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: FAN CLUB "U" Cluj
Vineri, 20 iulie 2012 vom discuta primul meci oficial al sezonului 2012-2013. Echipa se va deplasa la Tg.-Jiu unde va intalni formatia locala Pandurii, meciul fiind transmis in direct pe Digi Sport de la ora 18:30.
Pingu- 5
pingule bafta in campionat.pacat ca nu ati reusit sa-l tineti pe walter acolo.
Obi-Wan Kenobi- 5
Pacat ca unii jucatori au fost amenintati sa plece, ca de Walter ma doare in 14.
Pingu- 5
walter e unul din patronii corecti din fotbal.mie sincer mi-a parut rau ca nu a incaput la dinamo.iar jucatorii trebuiau sa plece pentru ca erau sub contract cu el si nu cu u cluj.degeaba zici dar walter e o pierdere mare pentru u cluj.
Obi-Wan Kenobi- 5
Jucatorii nu puteau sa fie sub contract cu Walter sau cu alte firme inafara de "U" Cluj si crede-ma ca se stie de la jucatori ca au fost amenitati daca nu semneaza cu Petrolul nu prind echipa nici la Cluj.
Nu dau nume ca nu-i frumos.
Nu dau nume ca nu-i frumos.
Pingu- 5
Aseara am trait cea mai mare umilinta din ultimii 10 ani, adica de cand tin cu aceasta echipa. Am luat bataie cu 6-2 de la Pandurii, desi un 8-2 nu era mincinos, iar daca o tinem in halul asta ori il omor pe ualtar, ori o sa mor eu de inima.
Pingu- 5
Hai, lasa, nu muri E doar un sport.
Asa-i in sport...inving cei mai buni
Asa-i in sport...inving cei mai buni
pitulicea- 6
Pingule, am şi io o întrebare întrebătoare !!! Dacă tu tăt ieşti fan U Cluj, ce treabă ai cu fostu patron Walter ? Amu aveţi alt patron. Sau o patroancă !!! O şefă, mă !!! Ce mai aveţi cu Walter, cu Boc ... Doar nu vreţi să-i îngrădiţi voi dreptul la a-şi băga banii unde vrea muşchii lui ?!? Sau să-i impuneţi ce echipă să cumpere ? Aveţi patron, aveţi antrenor, n-aveţi decât să-i luaţi la întrebări pentru ceea ce s-a întâmplat la Ploieşti ! Asta dacă aveţi dreptul ăsta ... Şi io, din câte ştiu, nu prea-l aveţi ! Aveţi un singur drept, de care, observ, nu va folosiţi: să nu mergeţi la meciuri ! Dar voi mergeţi şi, mai mult, mai faceţi şi scandal ... No, io va urez succesuri !!!
puricelu- 2
Daca esti pe langa subiect te rog evita subiectul.
Cel putin eu asa procedez.
1. Primaria detine actiuni la "U" Cluj.
2. Ana Maria Prodan ii presedinte, nu finantator.
3. Clubul apartine in continuare lui Walter prin omul lui de incredere Ioan Marginean.
4. La ora actuala nu avem antrenor.
5. Cand iti pasa de ceva te implici chiar prin scandal deoarece altfel esti luat de fraier, nu stai ca prostu pe margine.
6. Avem dreptul sa protestam fata de oricine garantat de constitutie.
Cel putin eu asa procedez.
1. Primaria detine actiuni la "U" Cluj.
2. Ana Maria Prodan ii presedinte, nu finantator.
3. Clubul apartine in continuare lui Walter prin omul lui de incredere Ioan Marginean.
4. La ora actuala nu avem antrenor.
5. Cand iti pasa de ceva te implici chiar prin scandal deoarece altfel esti luat de fraier, nu stai ca prostu pe margine.
6. Avem dreptul sa protestam fata de oricine garantat de constitutie.
Pingu- 5
Maine la ora 19:00, "U" Cluj - Gloria Bistrita pe stadionul Dr. Mircea Luca din Cluj-Napoca.
Pingu- 5
Pagina 2 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Subiecte similare
» FAN CLUB ECHIPA NATIONALA A ROMANIEI.
» Fragmente literare care ne-au plăcut
» Ca la noi, la nimenea
» Zona metropolitana din jurul orasului Cluj-Napoca
» FAN CLUB DINAMO
» Fragmente literare care ne-au plăcut
» Ca la noi, la nimenea
» Zona metropolitana din jurul orasului Cluj-Napoca
» FAN CLUB DINAMO