FAN CLUB DINAMO
+9
ioachimb
Radu
Amrita
tegeusa
seaman65
pitulicea
Nana_Duval
elis27
Obi-Wan Kenobi
13 participanți
Pagina 1 din 11
Pagina 1 din 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
FAN CLUB DINAMO
Ultima editare efectuata de catre Obi-Wan Kenobi in Dum 12 Aug - 13:29, editata de 3 ori
Obi-Wan Kenobi- 5
Re: FAN CLUB DINAMO
Dinamo ,dar hai sa spun si de ce ,cred ca merge la topicul asta.Am doi frati mai mari care sunt fani Steaua si cand eram mici imi spuneau sa zic ca tin cu Steaua si cum ma tot stresau ei asa intr-o zi cred ca aveam cam 7/8 ani i-am intrebat :''care e cel mai mare adversar al Stelei? ''.''Dinamo, de ce?''.Asa ,ca sa tin eu cu ei de acum in colo ca nu vreau sa fac ce ziceti voi''.
Si asa a ramas ,chiar daca nu mai uit la meciuri ma pun ei la curent cu tot.
Si asa a ramas ,chiar daca nu mai uit la meciuri ma pun ei la curent cu tot.
elis27- 4
Pe al doilea il stiam ,si zi si tu daca nu-i mai frumos decat al Stelei si mai e si original ei au preluat o melodie asa aiurea.
Daca vad fratii mei ce-am scris nu mai vorbesc cu mine 2 zile
Daca vad fratii mei ce-am scris nu mai vorbesc cu mine 2 zile
elis27- 4
Da mai il au ?Eu stiam ca nu prea mai joaca acolo,ca ar fi ceva probleme.
Fie la ei acolo.
Fie la ei acolo.
elis27- 4
li s-a facut mila la armata de becali si cica vor juca inapoi in ghencea
semiesec in seara asta pentru dinamo
au reusit doar 2-2 cu pandurii.totusi putine echipe vor pleca nebatute de la targu jiu.grigoras e un antrenor bun si stie sa-si struneasca manjii.
semiesec in seara asta pentru dinamo
au reusit doar 2-2 cu pandurii.totusi putine echipe vor pleca nebatute de la targu jiu.grigoras e un antrenor bun si stie sa-si struneasca manjii.
Obi-Wan Kenobi- 5
Ce simpatic esti Obi!
Frate-meu e fan Dinamo. Cand eram mica si mergeam cu caprele la pascut , el comenta meciuciuri imaginare, in care era si el jucator, pe vremea lui Mateut, asa ca vream, nu vream eram dinamovista infocata.
Am lucrat la sp. Floreasca de unde se vede foarte bine stadionul , asa ca urmaream meciurile live.
Intr-o zi am mers sa caut un antrenor de inot, asa ca am luat tot stadionul la picior si e foarte placut, mai ales ca erau la antrenament niste atletisti.
Chiar daca acum nu mai sunt microbista infocata, de dragul tau, intru in club si poate intr-o zi voi fi si suporter
Frate-meu e fan Dinamo. Cand eram mica si mergeam cu caprele la pascut , el comenta meciuciuri imaginare, in care era si el jucator, pe vremea lui Mateut, asa ca vream, nu vream eram dinamovista infocata.
Am lucrat la sp. Floreasca de unde se vede foarte bine stadionul , asa ca urmaream meciurile live.
Intr-o zi am mers sa caut un antrenor de inot, asa ca am luat tot stadionul la picior si e foarte placut, mai ales ca erau la antrenament niste atletisti.
Chiar daca acum nu mai sunt microbista infocata, de dragul tau, intru in club si poate intr-o zi voi fi si suporter
Nana_Duval- 5
Fain topicul asta. M-am amuzat citindu-va si ascultand imnurile.
Eu nu-s fan Dinamo, nu-mi place fotbalul, dar daca e sa fiu de partea cuiva, sunt alaturi de U Cluj
Eu nu-s fan Dinamo, nu-mi place fotbalul, dar daca e sa fiu de partea cuiva, sunt alaturi de U Cluj
pitulicea- 6
galeriile u.cluj si dinamo sunt infratite de foarte multi ani.de-a lungul timpului multi jucatori de la dinamo au ajuns la u.cluj si invers.in afara de patronul walter florian care a plecat de la dinamo la u.cluj.acolo mai sunt claudiu niculescu,si andrei cristea,care au jucat si ei in anii precedenti la dinamo.
aici aveti un meci in care dinamo a pierdut la cluj.ambele galerii au scandat impreuna cand pentru dinamo cand pentru cluj.
aici aveti un meci in care dinamo a pierdut la cluj.ambele galerii au scandat impreuna cand pentru dinamo cand pentru cluj.
Obi-Wan Kenobi- 5
Mi se pare o chestie frumoasa, sa incurajezi ambele echipe. Ar trebui sa fii intai de toate un iubitor al sportului, mai exact, al fotbalului. Sa iubesti jocul celor doua echipe, nu echipa sau jucatorii.
pitulicea- 6
Pagina 1 din 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Pagina 1 din 11
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum