FAN CLUB ECHIPA NATIONALA A ROMANIEI.
+4
tegeusa
Pingu
pitulicea
Obi-Wan Kenobi
8 participanți
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
FAN CLUB ECHIPA NATIONALA A ROMANIEI.
Ultima editare efectuata de catre Obi-Wan Kenobi in Dum 14 Oct - 13:55, editata de 2 ori
Obi-Wan Kenobi- 5
Re: FAN CLUB ECHIPA NATIONALA A ROMANIEI.
HAI ROMANIA!
Presimt ca vom ramane doar cu amintiri din alte vremuri.
Presimt ca vom ramane doar cu amintiri din alte vremuri.
pitulicea- 6
Asta nu-i Romania, ci fc ciobaneala si mizeriile lui.
Pingu- 5
astia a nostri zic ca ar da bergenbier.olandezii nu stiu.
Obi-Wan Kenobi- 5
Hai Romania!!! desi in Olanda e legalizat consumul de droguri usoare...
tegeusa- 6
Mishu->10 mituri despre National Arena !
1. Iarba creste intr-o luna cat cresc altele intr-o saptamana.
2. Daca se planteaza cartofi...in doua zile se culeg prajiti.
3. Sergiu Nicolaescu a vrut sa filmeze scena cata frunza cata iarba pe stadion. Rezultatul...cata frunza cata stearpa.
4. Un fotbalist care a jucat o repriza pe National Arena a facut nisip la rinichi.
5. Altul mai fericit care a jucat 90 de minute pietre la rinichi.
6. Mai multe cartite nemultumite de starea gazonului au intrat in greva japoneza si-au refuzat sa mai iasa din galerie. Au intervenit pompierii cu tunurile de apa care spre bucuria lor le-au udat pana la blana.
7. Un cosas aflat in tunelul care duce spre vestiare a declarat ,,multe prostii am mancat la viata mea, dar sa fac piatra dentara chiar nu ma asteptam”.
8. Laboratoarele Ariel s-au declarat invinse. Iarba e atat de vopsita incat urmele verzi de pe echipamente nu ies nici macar la 40 de grade.
9. Mr. Musculo a facut hernie incercand sa scoata o pata cu mana.
10. Dupa ce Romania a batut Bulgaria o comisie europeana a declarat ca adevaratele nisipuri de aur sunt pe Arena Nationala.
1. Iarba creste intr-o luna cat cresc altele intr-o saptamana.
2. Daca se planteaza cartofi...in doua zile se culeg prajiti.
3. Sergiu Nicolaescu a vrut sa filmeze scena cata frunza cata iarba pe stadion. Rezultatul...cata frunza cata stearpa.
4. Un fotbalist care a jucat o repriza pe National Arena a facut nisip la rinichi.
5. Altul mai fericit care a jucat 90 de minute pietre la rinichi.
6. Mai multe cartite nemultumite de starea gazonului au intrat in greva japoneza si-au refuzat sa mai iasa din galerie. Au intervenit pompierii cu tunurile de apa care spre bucuria lor le-au udat pana la blana.
7. Un cosas aflat in tunelul care duce spre vestiare a declarat ,,multe prostii am mancat la viata mea, dar sa fac piatra dentara chiar nu ma asteptam”.
8. Laboratoarele Ariel s-au declarat invinse. Iarba e atat de vopsita incat urmele verzi de pe echipamente nu ies nici macar la 40 de grade.
9. Mr. Musculo a facut hernie incercand sa scoata o pata cu mana.
10. Dupa ce Romania a batut Bulgaria o comisie europeana a declarat ca adevaratele nisipuri de aur sunt pe Arena Nationala.
Pingu- 5
Mi-ar placea sa va vad la fel de veseli si daca facem un egal sau mai rau , ne-o luam .
Echipa Olandei este una de top : m-as bucura enorm daca obtinem o victorie , la fel si pentru un egal , prea nefericit nu m-as simti nici daca pierdem la un punct ... cu Olanda nu este o rusine si sansele la calificare ne raman ...
Asa ca : Hai Romania !!!
Echipa Olandei este una de top : m-as bucura enorm daca obtinem o victorie , la fel si pentru un egal , prea nefericit nu m-as simti nici daca pierdem la un punct ... cu Olanda nu este o rusine si sansele la calificare ne raman ...
Asa ca : Hai Romania !!!
shadow- 6
Hai Romania strig si eu!
Cat e scorul? Sau nici n-a inceput meciul? Eu sunt mai mult patrioata decat microbista
Cat e scorul? Sau nici n-a inceput meciul? Eu sunt mai mult patrioata decat microbista
pitulicea- 6
Cinci minute pana la finalul primei reprize : conduce Olanda cu 2 la 1 ...
shadow- 6
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum