Jocuri de inteligenta, teste de inteligenta, etc
+42
lion
Florin Popa
raichu
Mihaela Bambina
liviaionita
dorina_s
mario368
sharekhan
Ravian
itina
sharp00714
myrk
East17
mariana m
AlexIulia
Athena
aristeu
pauletz
Sibel16
bicflo
Violoncella
shadow
atat de simplu
RALUCA
mercur
BlackDiamond
Vasile Ascunziseanu
Obi-Wan Kenobi
parwous
habibi77
Amrita
Queensland
seaman65
soryn
Nana_Duval
elis27
mrs nobody
floreac
oli
tegeusa
pitulicea
no.body
46 participanți
Pagina 40 din 54
Pagina 40 din 54 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 47 ... 54
Jocuri de inteligenta, teste de inteligenta, etc
Rezumarea primului mesaj :
Pentru ca imi plac foarte mult jocurile de inteligenta, testele de inteligenta, etc., m-am gandit sa infiintez acest topic. Sunt sigur ca nu ma veti lasa singur aici...
Se dau urmatoarele cifre si grupuri de cifre:
? 953 13(18)5(16)(21)93 93987
(18)(15)939(16) (14)(21)(18)(20)(14)9 59(18)1(12)1(16)
Aflati codul si dati-mi raspunsul codat.
Ia sa va vad !
Pentru ca imi plac foarte mult jocurile de inteligenta, testele de inteligenta, etc., m-am gandit sa infiintez acest topic. Sunt sigur ca nu ma veti lasa singur aici...
Se dau urmatoarele cifre si grupuri de cifre:
? 953 13(18)5(16)(21)93 93987
(18)(15)939(16) (14)(21)(18)(20)(14)9 59(18)1(12)1(16)
Aflati codul si dati-mi raspunsul codat.
Ia sa va vad !
no.body- 4
gergelyerzsebet apreciază acest mesaj
Jocuri de inteligenta
doi tati si doi fii au trei mere cine sunt persoanele stiind ca fiecare are cate un mar
dorina_s- 5
Re: Jocuri de inteligenta, teste de inteligenta, etc
cred ca raspunsul este un bunic, un tata si un fiu
Vizitator- Vizitator
Un seic avea doi fii si nu era decis pe care sa-l numeasca succesor .
Intr-o zi ii cheama si le spune ca a hotarat sa-i supuna la un test : in desert undeva era o oaza , vor trebui sa se intreaca calare pana acolo , camila caruia va ajunge ultima acela va fi numit succesor .
Cei doi frati s-au privit nedumeriti dar neprimind alte indicatii s-au dus la un intelept sa ceara sfat .
N-a durat mult , cei doi frati s-au suit pe spatele dromaderelor si au disparut in desert ...
Ce sfat le-a dat inteleptul ?
Intr-o zi ii cheama si le spune ca a hotarat sa-i supuna la un test : in desert undeva era o oaza , vor trebui sa se intreaca calare pana acolo , camila caruia va ajunge ultima acela va fi numit succesor .
Cei doi frati s-au privit nedumeriti dar neprimind alte indicatii s-au dus la un intelept sa ceara sfat .
N-a durat mult , cei doi frati s-au suit pe spatele dromaderelor si au disparut in desert ...
Ce sfat le-a dat inteleptul ?
shadow- 6
Ma gandesc ca le-a spus sa schimbe intre ei camilele Asa vor zori camila celuilalt, in speranta ca o vor intrece pe a lor
pitulicea- 6
Asa este Pitu ... probabil era singura solutie in aceasta situatie , niciunul dintre frati n-ar fi vrut sa ajunga primul calarindu-si propriul animal , oricum mi-a trebuit ceva timp pana am rezolvat-o .
Problema a facut parte dintr-un test pe care l-a dat fiica-mea la un interviu pentru un job .
Inca o intrebare din acel test : avem 14 kg de portocale , un cantar balantza ( cu doua talere) si o greutate standard de 2 kg .
Cum facem sa dam deoparte 3 kg de portocale din doua cantariri ?
La intrebarea asta am reusit sa raspund in cateva minute , e cava mai simpla ...
Problema a facut parte dintr-un test pe care l-a dat fiica-mea la un interviu pentru un job .
Inca o intrebare din acel test : avem 14 kg de portocale , un cantar balantza ( cu doua talere) si o greutate standard de 2 kg .
Cum facem sa dam deoparte 3 kg de portocale din doua cantariri ?
La intrebarea asta am reusit sa raspund in cateva minute , e cava mai simpla ...
shadow- 6
Nu mi-a trebuit prea mult timp sa ma prind de solutie (cam 2 minute). Uimitor. Eu care nu ma prind niciodata de nimic
La a doua problema, fiind cu cifre, mi-e lene sa ma gandesc
Pai le imparti in doua - si vei avea 7 kg in fiecare gramada.
Dintr-o gramada cantaresti intai 2 kg si raman 5. Mai cantaresti 2 kg si raman 3 kg
La a doua problema, fiind cu cifre, mi-e lene sa ma gandesc
Pai le imparti in doua - si vei avea 7 kg in fiecare gramada.
Dintr-o gramada cantaresti intai 2 kg si raman 5. Mai cantaresti 2 kg si raman 3 kg
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Vin 25 Sept - 21:59, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Din doar doua cantariri , nu mai multe , atat cica tzine cantarul ..
shadow- 6
Pai cantariri erau doua. Ca le-am impartit cu mana, bucata cu bucata
pitulicea- 6
Eeeeeeeeeeeeee , daca sunt numar impar ? ... si fiecare fruct are alta greutate .
Doua cantariri am zis ...
Doua cantariri am zis ...
shadow- 6
Pui greutatea pe un platan si apoi merele pe rand, astfel incat tot timpul sa fie echilibru. La final vor fi 7kg pe un taler, si 5 kg mere pe talerul cu greutatea.
Dam de-o parte cele 7 kg mere.
Apoi asezam greutatea pe un taler si mere pe celalalt, pana la echilibri.
Merele ramase nepuse pe cantar din gramada de 5 kg, vor fi exact cele 3 kg dorite.
Dam de-o parte cele 7 kg mere.
Apoi asezam greutatea pe un taler si mere pe celalalt, pana la echilibri.
Merele ramase nepuse pe cantar din gramada de 5 kg, vor fi exact cele 3 kg dorite.
Vizitator- Vizitator
Nu, nu ,nu ! ... n-as vrea sa te accidentezi si sa nu mai poti tasta , ce ne facem fara tine pana iti revii ? ... foloseste doar cantarul , nu-i nici un pericol cu el .
Doro , nu cred ca-i corect ...
Si Doro , eu am zis de portocale , nu de mere ... cred ca te-ai inspirat dintr-o problema asemanatoare de pe net , doar ca acolo erau alte cantitati : nu-i corect din partea ta
Doro , nu cred ca-i corect ...
Si Doro , eu am zis de portocale , nu de mere ... cred ca te-ai inspirat dintr-o problema asemanatoare de pe net , doar ca acolo erau alte cantitati : nu-i corect din partea ta
shadow- 6
Din pct meu de vedere (si nu vad de ce doar din al meu) este f corect...si simplu
Sa simplific:
taler A taler B
7 kg mere 5 kg mere + greutatea de 2 kg
Punem in camara cele 7 kg mere .
Punem in cos cele 5 kg mere.
Punem pe talerul B greutatea de 2 kg, echilibrand-o cu mere puse pe talerul A, din cosul de 5 kg., adica:
Taler A taler B
2 kg mere greutatea de 2 kg
merele ramase in cos cantaresc 3 kg.
Scuze, am vorbit la povesti de mere si poate ca de aceea, nu m-am inspirat ca nu era nevoie.
arata-mi si mie problema asta pe net, ma uit si eu acum si nu o vad.
Sa simplific:
taler A taler B
7 kg mere 5 kg mere + greutatea de 2 kg
Punem in camara cele 7 kg mere .
Punem in cos cele 5 kg mere.
Punem pe talerul B greutatea de 2 kg, echilibrand-o cu mere puse pe talerul A, din cosul de 5 kg., adica:
Taler A taler B
2 kg mere greutatea de 2 kg
merele ramase in cos cantaresc 3 kg.
Scuze, am vorbit la povesti de mere si poate ca de aceea, nu m-am inspirat ca nu era nevoie.
arata-mi si mie problema asta pe net, ma uit si eu acum si nu o vad.
Vizitator- Vizitator
Cum faci sa pui 7 kg pe un taler si dincolo 5 plus greutatea de 2 ??shadow a scris:Inca o intrebare din acel test : avem 14 kg de portocale , un cantar balantza ( cu doua talere) si o greutate standard de 2 kg .Cum facem sa dam deoparte 3 kg de portocale din doua cantariri ?
Ideea de rezolvare este oarecum corecta , dar cifrele nu , d-aia am spus ca te-ai inspirat
shadow- 6
Pagina 40 din 54 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 47 ... 54
Pagina 40 din 54
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum