Jocuri de inteligenta, teste de inteligenta, etc
+42
lion
Florin Popa
raichu
Mihaela Bambina
liviaionita
dorina_s
mario368
sharekhan
Ravian
itina
sharp00714
myrk
East17
mariana m
AlexIulia
Athena
aristeu
pauletz
Sibel16
bicflo
Violoncella
shadow
atat de simplu
RALUCA
mercur
BlackDiamond
Vasile Ascunziseanu
Obi-Wan Kenobi
parwous
habibi77
Amrita
Queensland
seaman65
soryn
Nana_Duval
elis27
mrs nobody
floreac
oli
tegeusa
pitulicea
no.body
46 participanți
Pagina 41 din 54
Pagina 41 din 54 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 47 ... 54
Jocuri de inteligenta, teste de inteligenta, etc
Rezumarea primului mesaj :
Pentru ca imi plac foarte mult jocurile de inteligenta, testele de inteligenta, etc., m-am gandit sa infiintez acest topic. Sunt sigur ca nu ma veti lasa singur aici...
Se dau urmatoarele cifre si grupuri de cifre:
? 953 13(18)5(16)(21)93 93987
(18)(15)939(16) (14)(21)(18)(20)(14)9 59(18)1(12)1(16)
Aflati codul si dati-mi raspunsul codat.
Ia sa va vad !
Pentru ca imi plac foarte mult jocurile de inteligenta, testele de inteligenta, etc., m-am gandit sa infiintez acest topic. Sunt sigur ca nu ma veti lasa singur aici...
Se dau urmatoarele cifre si grupuri de cifre:
? 953 13(18)5(16)(21)93 93987
(18)(15)939(16) (14)(21)(18)(20)(14)9 59(18)1(12)1(16)
Aflati codul si dati-mi raspunsul codat.
Ia sa va vad !
no.body- 4
gergelyerzsebet apreciază acest mesaj
Re: Jocuri de inteligenta, teste de inteligenta, etc
chiar nu se intelege?
pui greutatea pe un plata, dupa cum am spus si apoi incepi sa asezi portocalele pe ambele pana cand ai echilibru, ce este asa greu?
de ce nu sunt cifrele corecte si de unde m-am inspirat?
pui greutatea pe un plata, dupa cum am spus si apoi incepi sa asezi portocalele pe ambele pana cand ai echilibru, ce este asa greu?
de ce nu sunt cifrele corecte si de unde m-am inspirat?
Vizitator- Vizitator
Corecta ideea , doar ca vorbim despre 14 kg de fructe si o sa avem pe un pe un taler 8 kg iar dincolo 6 plus greutatea de 2 kg .
Adica :
taler A taler B
8kg fructe 6 kg fructe + 2kg greutatea
Nu asa vine ?
Adica :
taler A taler B
8kg fructe 6 kg fructe + 2kg greutatea
Nu asa vine ?
shadow- 6
aaa, asta era, nici macar nu am observat, eu socoteam 14 kg in total.
Procedeul este acelasi, nu-i diferenta...doar ca or sa fie 8 kg fructe pe un platan si 6 kg+ greutatea pe celalalt, cum zici si tu.
dar atunci nu mai poti separa 3 kg din doar doua cantariri. ..cred
decat daca impartri cele 6 kg mere pe cele doua talere, pana ai echilibru...fara sa mai folosesti greutatea.
Procedeul este acelasi, nu-i diferenta...doar ca or sa fie 8 kg fructe pe un platan si 6 kg+ greutatea pe celalalt, cum zici si tu.
dar atunci nu mai poti separa 3 kg din doar doua cantariri. ..cred
decat daca impartri cele 6 kg mere pe cele doua talere, pana ai echilibru...fara sa mai folosesti greutatea.
Vizitator- Vizitator
Ba se poate ... ai inceput bine
Raspuns corect ...
Raspuns corect ...
shadow- 6
Bravo doro
Eh, la rezultatul bun as fi ajuns si eu, dar numai dupa multe incercari. Si numai dupa ce cumparam 14 kg de portocale si-un cantar cu talere.
Eh, la rezultatul bun as fi ajuns si eu, dar numai dupa multe incercari. Si numai dupa ce cumparam 14 kg de portocale si-un cantar cu talere.
pitulicea- 6
multumesc amandurora! asta nu mi s-a parut grea datorita lui Mathi, care are o carticica cu problemute din astea si in primavara mi-a pus creierii pe moate cu ele. Am fost uimita sa vad ce li se cere copiilor sa rezolve, e drept ca nu erau ptr varsta lui totusi. Acum caut si eu chestii din astea sa va chinui si eu putin, dar nu gasesc nimic, decat cu intrebari de logica si mi se par aiurea raspunsurile, asa ca nu pot sa le postez
dar mai insist
dar mai insist
Vizitator- Vizitator
Ia-i carticica lui Mathi si da-ne probleme din ea. Sunt faine
pitulicea- 6
n-ai idee ce grele par unele, o sa vezi la Marutza Dar astia micii nu stiu daca nu cumva n-au cipuri implantate in capsoare, ca se descurca de minune cu ele, mai ales daca le dai un mic indiciu
Vizitator- Vizitator
În imaginea de mai jos, e reprezentat un peşte care înoată spre stânga. Faceţi peştele să înoate spre dreapta, mutând exact trei beţe.
pitulicea- 6
l-am facut dar nu stiu cum sa explic ca sa se poata intelege, ar fi trebuit sa fie numerotate ''betele de chibrit''
Deci: -batul care este aripioara de sus se muta in spatiul liber de jos dreapta, formand noul cap al pestelui.
-batul care este in partea de sus a cozii (dreapta imaginii) se muta exact in directia opusa celei in care se afla, cum ar veni translatandu-l de-a lungul batului in prelungirea caruia se afla, pana in stanga jos, formand partea de jos a noii cozi.
- batul din partea de sus a capului (stanga imaginii) se muta in prelungirea primul bat pe care l-am mutat, formand partea de jos a capului, orientat spre dreapta. ..si gata
Stiu ca nu e simplu sa ma urmariti, dar desi m-am straduit nu am gasit alta cale mai buna sa explic.
Deci: -batul care este aripioara de sus se muta in spatiul liber de jos dreapta, formand noul cap al pestelui.
-batul care este in partea de sus a cozii (dreapta imaginii) se muta exact in directia opusa celei in care se afla, cum ar veni translatandu-l de-a lungul batului in prelungirea caruia se afla, pana in stanga jos, formand partea de jos a noii cozi.
- batul din partea de sus a capului (stanga imaginii) se muta in prelungirea primul bat pe care l-am mutat, formand partea de jos a capului, orientat spre dreapta. ..si gata
Stiu ca nu e simplu sa ma urmariti, dar desi m-am straduit nu am gasit alta cale mai buna sa explic.
Vizitator- Vizitator
Am reusit, am reusit, am reusit... dar am folosit bete de chibrit ca sa ma prind.
Da, ar fi trebuit numerotate, ca sa poti explica.
Nu m-am uitat la solutia ta pana nu i-am dat singura de capat, dar banuiesc ca am facut cam la fel.
Da, ar fi trebuit numerotate, ca sa poti explica.
Nu m-am uitat la solutia ta pana nu i-am dat singura de capat, dar banuiesc ca am facut cam la fel.
pitulicea- 6
Inca una cu chibrite. Asta e simpla rau
pitulicea- 6
Asa am facut si eu Un bat de la plus i l-am pus lui 5 si l-am facut 9
pitulicea- 6
Pagina 41 din 54 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 47 ... 54
Pagina 41 din 54
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum