La taclale printre oale
+44
Annmarie
Vica
myrk
doorina
RALUCA
Queensland
itina
shu
adya
coco114
Pingu
simplicity
elis27
Obi-Wan Kenobi
JeSsYkA
mielusica
freda white
Violoncella
Melodia
parwous
ionutz72
tegeusa
oli
seaman65
remusn1
lynn
Nana_Duval
fotohobby
Mr Nobody
Adriatica
daffy_
atat de simplu
mrs nobody
dragos
aspidistra76
mari
Neeo_2005
Hagu_chan
habibi77
snow
Radu
gabica
shadow
pitulicea
48 participanți
Pagina 40 din 63
Pagina 40 din 63 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 51 ... 63
La taclale printre oale
Rezumarea primului mesaj :
Iar vine weekendul, iar va trebui sa gatesc ceva. Uneori stau si ma gandesc: “Ce sa mai gatesc azi?” si nu-mi vine nici o idee. Nu-s eu mare bucatareasa, dar de mancat tot trebuie sa mananc ceva.
Hai sa vedem, ce mai gateste lumea? Mai dati-mi si voi niste sugestii, indicatii, sfaturi...
Dar sa fie mancaruri simple, nu foarte complicate, ca altfel nu ma descurc
Iar vine weekendul, iar va trebui sa gatesc ceva. Uneori stau si ma gandesc: “Ce sa mai gatesc azi?” si nu-mi vine nici o idee. Nu-s eu mare bucatareasa, dar de mancat tot trebuie sa mananc ceva.
Hai sa vedem, ce mai gateste lumea? Mai dati-mi si voi niste sugestii, indicatii, sfaturi...
Dar sa fie mancaruri simple, nu foarte complicate, ca altfel nu ma descurc
Ultima editare efectuata de catre pitulicea_de_stepa in Sam 6 Mar - 10:25, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Re: La taclale printre oale
Mi-ar placea si mie un mancacios, sa am cui gati. Da' unul care sa manance fara sa faca comentarii...negative Sa taca si sa-nghita
pitulicea- 6
Cand aveam maestru in ale gatitului, era asa de frustrant. Nu mai aveam loc deloc la bucatarie Trebuia doar sa tac si sa mananc. Eu voiam sa gatesc
pitulicea- 6
asta-i motivul pt care gatesc eu !!
decat sa-l vad cu mainile in oalele mele mai bine ..... lipsa
decat sa-l vad cu mainile in oalele mele mai bine ..... lipsa
coco114- 2
Am tras o supa-crema de legume/rosii si o tocanita de ciuperci/praz cu carnitza de pui. Dimineata devreme de tot, ca la 10 trebuia sa duc fata la meditatziune, la 11 aveam "programare" sa vad niste obiective Nikon si sa fac putin piata, la 12 sa iau fata de la meditaziune, la 1 s-o duc pe sefa pana la scarbici si apoi sa fac putin curat pe-afara.
Si ca sa nu ma plictisesc pana s-a-mbracat sefa, am facut si niste orez cu lapte si-am fiert restul de lapte.
Si ca sa nu ma plictisesc pana s-a-mbracat sefa, am facut si niste orez cu lapte si-am fiert restul de lapte.
seaman65- 6
Parca esti bagat in priza.
Eu am facut niste paste cu sos. Nu ma intrebati ce sos, ca am bagat in el cam tot ce era "in plus" prin frigider. N-a iesit rau
Eu am facut niste paste cu sos. Nu ma intrebati ce sos, ca am bagat in el cam tot ce era "in plus" prin frigider. N-a iesit rau
pitulicea- 6
Iar aveam paine de nu stiam ce sa fac cu ea...
Mi-am amintit de budinca de paine, asa ca am incropit repede una. Acum astept sa se raceasca
Mi-am amintit de budinca de paine, asa ca am incropit repede una. Acum astept sa se raceasca
pitulicea- 6
Azi am gatit pui cu sos sweet & sour si legume amestec mediteranean.
Supa le-am facut crema de legume, fierte in suc de rosii si le-am facut si galuste de faina, ca asa-i place lu' a' mica. Si Kubeti
Cam jale, am gatit o gramada, dar nu-mi ajung si maine pentru toti.
Supa le-am facut crema de legume, fierte in suc de rosii si le-am facut si galuste de faina, ca asa-i place lu' a' mica. Si Kubeti
Cam jale, am gatit o gramada, dar nu-mi ajung si maine pentru toti.
seaman65- 6
Mancaciosi mai sunteti. Din ce ai gatit tu asta seara, eu as manca o saptamana.
pitulicea- 6
Am facut conopida cu maioneza. Mi-a iesit tare buna
Am facut si-o supa de varza pentru dieta.
Am facut si-o supa de varza pentru dieta.
pitulicea- 6
Ieri am gatit ceva usor, azi mi s-a facut foame si trec la lucruri serioase.
Fac o friptura din carne de miel
Fac o friptura din carne de miel
pitulicea- 6
Pagina 40 din 63 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 51 ... 63
Pagina 40 din 63
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum