La taclale printre oale
+44
Annmarie
Vica
myrk
doorina
RALUCA
Queensland
itina
shu
adya
coco114
Pingu
simplicity
elis27
Obi-Wan Kenobi
JeSsYkA
mielusica
freda white
Violoncella
Melodia
parwous
ionutz72
tegeusa
oli
seaman65
remusn1
lynn
Nana_Duval
fotohobby
Mr Nobody
Adriatica
daffy_
atat de simplu
mrs nobody
dragos
aspidistra76
mari
Neeo_2005
Hagu_chan
habibi77
snow
Radu
gabica
shadow
pitulicea
48 participanți
Pagina 21 din 63
Pagina 21 din 63 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 42 ... 63
La taclale printre oale
Rezumarea primului mesaj :
Iar vine weekendul, iar va trebui sa gatesc ceva. Uneori stau si ma gandesc: “Ce sa mai gatesc azi?” si nu-mi vine nici o idee. Nu-s eu mare bucatareasa, dar de mancat tot trebuie sa mananc ceva.
Hai sa vedem, ce mai gateste lumea? Mai dati-mi si voi niste sugestii, indicatii, sfaturi...
Dar sa fie mancaruri simple, nu foarte complicate, ca altfel nu ma descurc
Iar vine weekendul, iar va trebui sa gatesc ceva. Uneori stau si ma gandesc: “Ce sa mai gatesc azi?” si nu-mi vine nici o idee. Nu-s eu mare bucatareasa, dar de mancat tot trebuie sa mananc ceva.
Hai sa vedem, ce mai gateste lumea? Mai dati-mi si voi niste sugestii, indicatii, sfaturi...
Dar sa fie mancaruri simple, nu foarte complicate, ca altfel nu ma descurc
Ultima editare efectuata de catre pitulicea_de_stepa in Sam 6 Mar - 10:25, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Re: La taclale printre oale
Pentru al meu e! Asa imi scot eu "tuburile digestive" din necaz cand e vremea prea schimbatoare!
fotohobby- 5
pentru mine vremea vinetelor e doar vara
cu salata de rosii din gradina (nu a mea )
cu salata de rosii din gradina (nu a mea )
mrs nobody- 5
Eu cred ca femeile isi petrec prea mult timp in bucatarie, desi poate e un loc primitor. Mie-mi place sa citesc in bucatarie, sa scriu( pe acolo ma apuca inspiratia)
Nana_Duval- 5
Radule, am vazut ca astepti cu nerabdare sa gatesti de Pasti. Ce faci bun?
Ia sa vedem...Ce gateste lumea (de pe forum) de Pasti?
Ia sa vedem...Ce gateste lumea (de pe forum) de Pasti?
pitulicea- 6
Inca nu este nimic batut in cuie. Cel mai probabil miercuri se decide in "Consiliul familial" obiectivele culinare de sarbatori. Dar in mare o sa fie urmatoarele: drob de miel, friptura la tava (impanata cu usturoi, slanina, stropita cu vin...poate si unsa cu putina miere,etc ;inca nu m-am hotarat daca vita sau porc), o tocanita de iepure, ceva din cartofi, salata de vinete, salata de beof, cozonaci, prajituri si ce ne mai trece prin cap . Cu siguranta o sa fie si multe preparate din miel pe langa drob. Si inca nu m-am hotarat ce mancare de ciuperci sa fac.
Langa toate astea merge o palinca faina de pruna si niste vin. Dar fac apel la moderatie in cazul bauturii . Pana la urma sa nu uitam ca sa te simti bine nu inseamna sa bei pana nu mai poti.
Langa toate astea merge o palinca faina de pruna si niste vin. Dar fac apel la moderatie in cazul bauturii . Pana la urma sa nu uitam ca sa te simti bine nu inseamna sa bei pana nu mai poti.
Radu- 5
Am uitat de ouale umplute. Si ceva-ul ala din cartofi cred ca o sa fie o salata de cartofi, cu smantana, maioneza etc.
Radu- 5
Mmmm.... deja salivez de pofta
Eu inca nu m-am hotarat. De-aia va intreb pe voi, sa ma mai inspir
Drob voi cumpara gata facut, ca nu stiu sa-l fac.
Deocamdata, din tot meniul, sunt hotarata doar asupra oualor rosii
Eu inca nu m-am hotarat. De-aia va intreb pe voi, sa ma mai inspir
Drob voi cumpara gata facut, ca nu stiu sa-l fac.
Deocamdata, din tot meniul, sunt hotarata doar asupra oualor rosii
pitulicea- 6
Fac sarmale in frunza de stevie
E prima data cand fac asa ceva. Intotdeauna le-am facut in frunze de varza. Sunt curioasa cum o sa iasa.
Am citit pe net ca au un gust acrisor si ca sunt mult mai fine decat cele de vitza.
E prima data cand fac asa ceva. Intotdeauna le-am facut in frunze de varza. Sunt curioasa cum o sa iasa.
Am citit pe net ca au un gust acrisor si ca sunt mult mai fine decat cele de vitza.
pitulicea- 6
Radu a scris:Inca nu este nimic batut in cuie. Cel mai probabil miercuri se decide in "Consiliul familial" obiectivele culinare de sarbatori. Dar in mare o sa fie urmatoarele: drob de miel, friptura la tava (impanata cu usturoi, slanina, stropita cu vin...poate si unsa cu putina miere,etc ;inca nu m-am hotarat daca vita sau porc), o tocanita de iepure, ceva din cartofi, salata de vinete, salata de beof, cozonaci, prajituri si ce ne mai trece prin cap . Cu siguranta o sa fie si multe preparate din miel pe langa drob. Si inca nu m-am hotarat ce mancare de ciuperci sa fac.
haha, nu esti normal.
lynn- 3
Pagina 21 din 63 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 42 ... 63
Pagina 21 din 63
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum