La taclale printre oale
+44
Annmarie
Vica
myrk
doorina
RALUCA
Queensland
itina
shu
adya
coco114
Pingu
simplicity
elis27
Obi-Wan Kenobi
JeSsYkA
mielusica
freda white
Violoncella
Melodia
parwous
ionutz72
tegeusa
oli
seaman65
remusn1
lynn
Nana_Duval
fotohobby
Mr Nobody
Adriatica
daffy_
atat de simplu
mrs nobody
dragos
aspidistra76
mari
Neeo_2005
Hagu_chan
habibi77
snow
Radu
gabica
shadow
pitulicea
48 participanți
Pagina 23 din 63
Pagina 23 din 63 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 43 ... 63
La taclale printre oale
Rezumarea primului mesaj :
Iar vine weekendul, iar va trebui sa gatesc ceva. Uneori stau si ma gandesc: “Ce sa mai gatesc azi?” si nu-mi vine nici o idee. Nu-s eu mare bucatareasa, dar de mancat tot trebuie sa mananc ceva.
Hai sa vedem, ce mai gateste lumea? Mai dati-mi si voi niste sugestii, indicatii, sfaturi...
Dar sa fie mancaruri simple, nu foarte complicate, ca altfel nu ma descurc
Iar vine weekendul, iar va trebui sa gatesc ceva. Uneori stau si ma gandesc: “Ce sa mai gatesc azi?” si nu-mi vine nici o idee. Nu-s eu mare bucatareasa, dar de mancat tot trebuie sa mananc ceva.
Hai sa vedem, ce mai gateste lumea? Mai dati-mi si voi niste sugestii, indicatii, sfaturi...
Dar sa fie mancaruri simple, nu foarte complicate, ca altfel nu ma descurc
Ultima editare efectuata de catre pitulicea_de_stepa in Sam 6 Mar - 10:25, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Re: La taclale printre oale
Azi fac Tiramisu (sa fie pt maine)
Si mai fac o prajitura, pentru care am nevoie de praf de budinca Creme Ole, care se prepara la rece
Am uitat sa iau din Cora, iar prin centru n-am gasit pe nicaieri. Intr-un oras atat de mare, sa nu gasesti o amarata de budinca.
Si mai fac o prajitura, pentru care am nevoie de praf de budinca Creme Ole, care se prepara la rece
Am uitat sa iau din Cora, iar prin centru n-am gasit pe nicaieri. Intr-un oras atat de mare, sa nu gasesti o amarata de budinca.
pitulicea- 6
ai mancat tiramisu cu crema de bere? e delicios da trebe bere neagra, dulce
tegeusa- 6
Nu. Eu de obicei il fac cu vin, in loc de cafea Insiropez "piscoatele" cu vin indulcit
E o minunatie, dar nu-i pentru copii
E o minunatie, dar nu-i pentru copii
pitulicea- 6
Mi-a adus tata ieri niste dovlecei...tare frumusei.
Cine-mi da o sugestie, cum sa-i gatesc? Daca nu-mi da nimeni, caut pe net, mai tarziu
Cine-mi da o sugestie, cum sa-i gatesc? Daca nu-mi da nimeni, caut pe net, mai tarziu
pitulicea- 6
pitulicea a scris:Mi-a adus tata ieri niste dovlecei...tare frumusei.
Taiato felii, bagati ma cuptorul cu microunde fo 10 min, cu putin ulei, usturoi si busuioc. Minunati ies.
seaman65- 6
Decat in microunde, mai bine in cuptor (la aragaz). Se patrund mai bine.
Cred ca asa am sa-i fac. E simplu...... si cu nelipsitul usturoi
Cred ca asa am sa-i fac. E simplu...... si cu nelipsitul usturoi
pitulicea- 6
Da-i prin faina si oua, prajeste-i, fa un mujdei de usturoi separat si aia sunt.
parwous- 4
La microunde se fac excelent, se inmoaie atata cat trebuie si n-ai nevoie sa stai cu ochii pe ei.
Eu gatesc dovleceii cu tot cu coaja (si cruzi tot asa ii mananc).
Eu gatesc dovleceii cu tot cu coaja (si cruzi tot asa ii mananc).
seaman65- 6
Da, mai pun si la salata. Sunt excelenti la gust si ia uite aici:
Boli prevenite cu ajutorul dovleceilor
* Scleroza multipla studii facute asupra populatiilor din America Centrala, unde aceasta leguma face parte din alimentatia zilnica, au aratat ca in aceste zone scleroza multipla este practic necunoscuta. Se pare ca flavonoidele, vitamina B9 si alte substante active din coaja dovlecelului protejeaza teaca de mielina de distructie.
* Supragreutate mancarica de dovlecei preparata prin fierbere si bine condimentata este ideala pentru vara si pentru cei care vor sa slabeasca. Este usoara, foarte digerabila si tine neasteptat de bine de foame. Contine fibre alimentare, potasiu si foarte putine calorii (100 de grame de dovlecei proaspeti au mai putin 15 calorii), fiind un adevarat antidot pentru kilogramele in plus.
* Miopie, cataracta, boli oculare in general aportul de vitamina A si de luteina adus de catre dovlecei este foarte important pentru mentinerea sanatatii ochiului. Sunt recomandati cu precadere persoanelor de varsta a treia, pe care le protejeaza de afectiunile oculare specifice.
* Cancerul un studiu facut de Universitatea din Massachusetts, Statele Unite, pe 1271 de subiecti cu varste de peste 66 de ani hraniti cu o alimentatie preponderent vegetariana, bogata in vitamina A (printre care pe primele locuri se situa dovlecelul) a dovedit ca incidenta diferitelor forme de cancer a fost cu aproape 30% mai redusa decat la grupele martor, care au avut o alimentatie obisnuita.
Boli prevenite cu ajutorul dovleceilor
* Scleroza multipla studii facute asupra populatiilor din America Centrala, unde aceasta leguma face parte din alimentatia zilnica, au aratat ca in aceste zone scleroza multipla este practic necunoscuta. Se pare ca flavonoidele, vitamina B9 si alte substante active din coaja dovlecelului protejeaza teaca de mielina de distructie.
* Supragreutate mancarica de dovlecei preparata prin fierbere si bine condimentata este ideala pentru vara si pentru cei care vor sa slabeasca. Este usoara, foarte digerabila si tine neasteptat de bine de foame. Contine fibre alimentare, potasiu si foarte putine calorii (100 de grame de dovlecei proaspeti au mai putin 15 calorii), fiind un adevarat antidot pentru kilogramele in plus.
* Miopie, cataracta, boli oculare in general aportul de vitamina A si de luteina adus de catre dovlecei este foarte important pentru mentinerea sanatatii ochiului. Sunt recomandati cu precadere persoanelor de varsta a treia, pe care le protejeaza de afectiunile oculare specifice.
* Cancerul un studiu facut de Universitatea din Massachusetts, Statele Unite, pe 1271 de subiecti cu varste de peste 66 de ani hraniti cu o alimentatie preponderent vegetariana, bogata in vitamina A (printre care pe primele locuri se situa dovlecelul) a dovedit ca incidenta diferitelor forme de cancer a fost cu aproape 30% mai redusa decat la grupele martor, care au avut o alimentatie obisnuita.
seaman65- 6
Pagina 23 din 63 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 43 ... 63
Pagina 23 din 63
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum