GANDURI EFEMERE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Desenul - o transpunere a realitatii interioare

+19
itina
myrk
EuM
freda white
pauletz
Queensland
atat de simplu
RALUCA
shadow
Marusca
tegeusa
Obi-Wan Kenobi
Pingu
Broscotina
seaman65
Krissunu
Anna
alexa
pitulicea
23 participanți

Pagina 7 din 12 Înapoi  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Urmatorul

In jos

Desenul - o transpunere a realitatii interioare - Pagina 7 Empty Desenul... o transpunere a realitatii interioare

Mesaj  pitulicea Joi 2 Iun - 15:46

Rezumarea primului mesaj :

„Desenul reprezintă sinceritatea din artă. Nu este posibil să trişezi. Este ori bun ori rău.”
...Spunea Salvador Dali si nu putem decat sa-i dam dreptate.

Desenul ne reprezinta pe noi. E modul nostru de exprimare... E reprezentarea a ceea ce simtim, gandim, traim.
Talentul pe care-l avem ne ajuta sa transpunem realitatea noastra interioara, sa-i dam viata, sa o oferim si altora...
Unii aleg sa se exprime prin versuri, altii prin proza, altii prin muzica... Pentru cei care au ales desenul, am deschis acest topic. Sper sa fie cat mai multi cei care sa ne incante cu desenele lor Smile

pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Desenul - o transpunere a realitatii interioare - Pagina 7 Empty Re: Desenul - o transpunere a realitatii interioare

Mesaj  Vizitator Sam 13 Dec - 20:54

printre nori si-n jurul soarelui Razz dar oricum s-ar numi, tot f frumos este Cool
Anonymous
Vizitator
Vizitator

Sus In jos

Desenul - o transpunere a realitatii interioare - Pagina 7 Empty Re: Desenul - o transpunere a realitatii interioare

Mesaj  itina Sam 13 Dec - 23:01

Frumos si gingas! ok
itina
itina
6
6

Sus In jos

Mesaj  dall Lun 12 Ian - 20:54

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
dall
dall
4
4

Sus In jos

Mesaj  Vizitator Lun 12 Ian - 21:02

Banuiesc ca tu le-ai facut, Dall.  Surprised  Sunt formidabile! Respect! respect
Cred ca ar fi bine sa astepti putin, sa postezi mai rar, astfel incat sa le poata vedea si comenta cat mai multi. Smile
Anonymous
Vizitator
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  dall Lun 12 Ian - 21:14

da, ai dreptate Smile am vrut si eu sa fiu mai activ Laughing
dall
dall
4
4

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Lun 12 Ian - 21:32

dall, una pe zi ajunge....aici importante sunt comentariile...
Restul pozelor pune-le in urmatoarele zile...cate una pe zi.
Si inca ceva: nu se accepta postari care sa contina doar imagini, neinsotite de o explicatie din partea postatorului. Smile
Explica ce postezi acolo...
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Lun 12 Ian - 21:35

Banuiesc ca e desenul tau, nu?
Portret, autoportret? Un nume al lucrarii ne-ar fi de mare ajutor... pe viitor Very Happy
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  Vizitator Lun 12 Ian - 21:38

Poti sa fii activ si daca ne vizitezi la Povesti la ceas de seara, , Smile  Din pacate in seara asta nu prea este activitate pe forum, insa acolo ne adunam de obicei seara la cate o barfa mica Smile
Anonymous
Vizitator
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  itina Lun 12 Ian - 22:22

Foarte interesant, Dall! ok
itina
itina
6
6

Sus In jos

Mesaj  dall Lun 12 Ian - 22:34

Ai vazut doro cum le randuieste dumnezeu...sc pitulicea Laughing nooo...hai sa lamurim primul desen Cool amuu...nu stiu de-i portret ,dar este Kris Kristofferson...iar desenele sunt ale mele
dall
dall
4
4

Sus In jos

Mesaj  Vizitator Lun 12 Ian - 23:30

ti-ai furat-o Laughing  Dar musai sa le postezi iar, merita, dar nu asa gramada Smile
Anonymous
Vizitator
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  dall Lun 12 Ian - 23:37

Parca e prima ...sau ultima oara Laughing
dall
dall
4
4

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Mar 13 Ian - 10:04

Ahaaaaa....ma gandeam eu ca-i un actor, dar nu stiam care Laughing Dar tot nu mi-ai spus daca e in carbune desenul.
Fain, indiferent cu ce l-ai fi desenat. ok
Hai ca mai asteptam un desen si azi. Mi-a spus o pasarica cum ca ai mai avea si altele Razz
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  RALUCA Mar 13 Ian - 10:12

Am vazut si eu desenul si este super tare. Plin de oameni talentati pe forumul asta Wink

Felicitari pentru desen!
RALUCA
RALUCA
6
6

Sus In jos

Mesaj  Vizitator Mar 13 Ian - 10:38

Frumos si emotionant desenul Marei, promite daca va persevera, pasiune sa existe. ok
Dall, de-a dreptul superb, felicitari ! ok
Anonymous
Vizitator
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 7 din 12 Înapoi  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Urmatorul

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum