Desenul - o transpunere a realitatii interioare
+19
itina
myrk
EuM
freda white
pauletz
Queensland
atat de simplu
RALUCA
shadow
Marusca
tegeusa
Obi-Wan Kenobi
Pingu
Broscotina
seaman65
Krissunu
Anna
alexa
pitulicea
23 participanți
Pagina 6 din 12
Pagina 6 din 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Desenul... o transpunere a realitatii interioare
Rezumarea primului mesaj :
„Desenul reprezintă sinceritatea din artă. Nu este posibil să trişezi. Este ori bun ori rău.”
...Spunea Salvador Dali si nu putem decat sa-i dam dreptate.
Desenul ne reprezinta pe noi. E modul nostru de exprimare... E reprezentarea a ceea ce simtim, gandim, traim.
Talentul pe care-l avem ne ajuta sa transpunem realitatea noastra interioara, sa-i dam viata, sa o oferim si altora...
Unii aleg sa se exprime prin versuri, altii prin proza, altii prin muzica... Pentru cei care au ales desenul, am deschis acest topic. Sper sa fie cat mai multi cei care sa ne incante cu desenele lor
„Desenul reprezintă sinceritatea din artă. Nu este posibil să trişezi. Este ori bun ori rău.”
...Spunea Salvador Dali si nu putem decat sa-i dam dreptate.
Desenul ne reprezinta pe noi. E modul nostru de exprimare... E reprezentarea a ceea ce simtim, gandim, traim.
Talentul pe care-l avem ne ajuta sa transpunem realitatea noastra interioara, sa-i dam viata, sa o oferim si altora...
Unii aleg sa se exprime prin versuri, altii prin proza, altii prin muzica... Pentru cei care au ales desenul, am deschis acest topic. Sper sa fie cat mai multi cei care sa ne incante cu desenele lor
pitulicea- 6
Re: Desenul - o transpunere a realitatii interioare
Stoluri de pasari, o pereche de fluturi si... soare! Intre cei mari si copil e o usa? Ala mic de ce e bosumflat? Sau nu-s din aceeasi clasa sociala? Sunt rude?
myrk- 6
A zis Mara ca "usa" aceea e o cutie postala. Asa o vazusem si eu, inainte sa zici tu ca-i usa
Micutul e bosumflat pentru ca a luat note mici la scoala.
Cel mare e tatal, iar ceilalti doi sunt copiii. Tatal duce in mana o cutie de ciocolata, in forma de inima. Unul dintre baieti duce in mana o geanta, celalalt duce in mana niste scrisori.
Ti-am explicat tot desenul Asta e "realitatea" Marei.
Micutul e bosumflat pentru ca a luat note mici la scoala.
Cel mare e tatal, iar ceilalti doi sunt copiii. Tatal duce in mana o cutie de ciocolata, in forma de inima. Unul dintre baieti duce in mana o geanta, celalalt duce in mana niste scrisori.
Ti-am explicat tot desenul Asta e "realitatea" Marei.
pitulicea- 6
Initial am scris tata, mama si copilul! Dar n-am vrut sa ma fac de ras! M-am gandit la lucruri... profunde! Dovada ca primul gand e cel bun (Pitu)! Macar partial!
Frumos desen, Mara! Bravo!
Frumos desen, Mara! Bravo!
myrk- 6
Nu stiu altora, dar mie chiar imi place desenul Maruscai. L-a facut dupa o pictura de-a lui Tonitza
pitulicea- 6
Mie imi pare o tarancuta foarte moderna! Bravo, Mara!
myrk- 6
Bravo Mara!
Nu tine cont de ce spun altii. Daca tie iti place tot ce faci, sigur le va place si altora.
Nu tine cont de ce spun altii. Daca tie iti place tot ce faci, sigur le va place si altora.
Ravian- 4
Chiar ca e foarte frumos!! Banuiesc ca este un desen dupa Fetita padurarului. Mara promite!!
Vizitator- Vizitator
Felicitari Mara, esti o mica artista! Desenele tale sunt minunate, asa cum esti si tu!
Vizitator- Vizitator
Trebuia sa-i zica desenului "Fluturi in zbor printre nori" ca vad si niste norisori acolo
pitulicea- 6
Pagina 6 din 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Pagina 6 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum