GANDURI EFEMERE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Desenul - o transpunere a realitatii interioare

+19
itina
myrk
EuM
freda white
pauletz
Queensland
atat de simplu
RALUCA
shadow
Marusca
tegeusa
Obi-Wan Kenobi
Pingu
Broscotina
seaman65
Krissunu
Anna
alexa
pitulicea
23 participanți

Pagina 6 din 12 Înapoi  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Urmatorul

In jos

Desenul - o transpunere a realitatii interioare - Pagina 6 Empty Desenul... o transpunere a realitatii interioare

Mesaj  pitulicea Joi 2 Iun - 15:46

Rezumarea primului mesaj :

„Desenul reprezintă sinceritatea din artă. Nu este posibil să trişezi. Este ori bun ori rău.”
...Spunea Salvador Dali si nu putem decat sa-i dam dreptate.

Desenul ne reprezinta pe noi. E modul nostru de exprimare... E reprezentarea a ceea ce simtim, gandim, traim.
Talentul pe care-l avem ne ajuta sa transpunem realitatea noastra interioara, sa-i dam viata, sa o oferim si altora...
Unii aleg sa se exprime prin versuri, altii prin proza, altii prin muzica... Pentru cei care au ales desenul, am deschis acest topic. Sper sa fie cat mai multi cei care sa ne incante cu desenele lor Smile

pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Desenul - o transpunere a realitatii interioare - Pagina 6 Empty Re: Desenul - o transpunere a realitatii interioare

Mesaj  Marusca Mar 26 Aug - 17:08

ORASUL URSILOR PANDA

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Marusca
Marusca
2
2

Sus In jos

Desenul - o transpunere a realitatii interioare - Pagina 6 Empty Re: Desenul - o transpunere a realitatii interioare

Mesaj  myrk Mar 26 Aug - 17:22

Stoluri de pasari, o pereche de fluturi si... soare! Smile Intre cei mari si copil e o usa? scratch Ala mic de ce e bosumflat? scratch Sau nu-s din aceeasi clasa sociala? scratch Sunt rude? scratch
myrk
myrk
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Mar 26 Aug - 17:28

Laughing A zis Mara ca "usa" aceea e o cutie postala. Asa o vazusem si eu, inainte sa zici tu ca-i usa Laughing
Micutul e bosumflat pentru ca a luat note mici la scoala.
Cel mare e tatal, iar ceilalti doi sunt copiii. Tatal duce in mana o cutie de ciocolata, in forma de inima. Unul dintre baieti duce in mana o geanta, celalalt duce in mana niste scrisori.

Ti-am explicat tot desenul Laughing Asta e "realitatea" Marei.
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  myrk Mar 26 Aug - 17:37

Laughing Initial am scris tata, mama si copilul! Dar n-am vrut sa ma fac de ras! Very Happy Laughing M-am gandit la lucruri... profunde! Razz Laughing Dovada ca primul gand e cel bun (Pitu)! Razz Macar partial! Very Happy Laughing

Frumos desen, Mara! Bravo! Smile
myrk
myrk
6
6

Sus In jos

Mesaj  Marusca Mier 27 Aug - 13:46

Multumesc

TARANCUTA
Marusca
Marusca
2
2

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Mier 27 Aug - 13:53

Nu stiu altora, dar mie chiar imi place desenul Maruscai. L-a facut dupa o pictura de-a lui Tonitza Smile
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  myrk Mier 27 Aug - 13:57

Mie imi pare o tarancuta foarte moderna! Smile Bravo, Mara! Smile
myrk
myrk
6
6

Sus In jos

Mesaj  itina Mier 3 Sept - 10:01

Bravo, Mara! Smile
itina
itina
6
6

Sus In jos

Mesaj  Ravian Dum 28 Sept - 21:12

Bravo Mara!
Nu tine cont de ce spun altii. Daca tie iti place tot ce faci, sigur le va place si altora.
Ravian
Ravian
4
4

Sus In jos

Mesaj  Vizitator Dum 28 Sept - 21:16

Chiar ca e foarte frumos!! Banuiesc ca este un desen dupa Fetita padurarului. Mara promite!! ok
Anonymous
Vizitator
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Dum 28 Sept - 21:44

Exact. Acesta i-a fost modelul Smile  Tonitza - "Fetita padurarului"

Tare o sa se bucure cand o sa-i citesc comentariile voastre Smile
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  Marusca Sam 13 Dec - 17:45

FLUTURI IN ZBOR

Marusca
Marusca
2
2

Sus In jos

Mesaj  Ravian Sam 13 Dec - 19:20

Frumos! Bravo!
Ravian
Ravian
4
4

Sus In jos

Mesaj  Vizitator Sam 13 Dec - 20:48

Felicitari Mara, esti o mica artista! ok Desenele tale sunt minunate, asa cum esti si tu! big hug flower
Anonymous
Vizitator
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Sam 13 Dec - 20:52

Trebuia sa-i zica desenului "Fluturi in zbor printre nori" ca vad si niste norisori acolo Laughing
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 6 din 12 Înapoi  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Urmatorul

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum