GANDURI EFEMERE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Desenul - o transpunere a realitatii interioare

+19
itina
myrk
EuM
freda white
pauletz
Queensland
atat de simplu
RALUCA
shadow
Marusca
tegeusa
Obi-Wan Kenobi
Pingu
Broscotina
seaman65
Krissunu
Anna
alexa
pitulicea
23 participanți

Pagina 5 din 12 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Urmatorul

In jos

Desenul - o transpunere a realitatii interioare - Pagina 5 Empty Desenul... o transpunere a realitatii interioare

Mesaj  pitulicea Joi 2 Iun - 15:46

Rezumarea primului mesaj :

„Desenul reprezintă sinceritatea din artă. Nu este posibil să trişezi. Este ori bun ori rău.”
...Spunea Salvador Dali si nu putem decat sa-i dam dreptate.

Desenul ne reprezinta pe noi. E modul nostru de exprimare... E reprezentarea a ceea ce simtim, gandim, traim.
Talentul pe care-l avem ne ajuta sa transpunem realitatea noastra interioara, sa-i dam viata, sa o oferim si altora...
Unii aleg sa se exprime prin versuri, altii prin proza, altii prin muzica... Pentru cei care au ales desenul, am deschis acest topic. Sper sa fie cat mai multi cei care sa ne incante cu desenele lor Smile

pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Desenul - o transpunere a realitatii interioare - Pagina 5 Empty Re: Desenul - o transpunere a realitatii interioare

Mesaj  pitulicea Sam 18 Mai - 22:00

Poate se ambitioneaza si mai face niste desene, ca in ultimul timp n-a mai desenat. Desenele astea cu flori sunt facute in urma cu vreo 4-5 luni.
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Desenul - o transpunere a realitatii interioare - Pagina 5 Empty Re: Desenul - o transpunere a realitatii interioare

Mesaj  EuM Joi 16 Ian - 22:56

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Cand iubirea nu mai exista ...
EuM
EuM
1
1

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Vin 17 Ian - 8:40

Foarte frumos si foarte sugestiv Smile
Tu l-ai facut? E alta semnatura decat pe picturi.
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  EuM Vin 17 Ian - 9:14

da, este al meu. Un desen din 2010 ...e semnatura mea mea de mana Smile  : Mara F
Multumesc. Smile
EuM
EuM
1
1

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Vin 17 Ian - 9:16

Felicitari! Imi place ideea.
Rupturile astea, aduc atata durere cu ele... Smile Mai ales cand firul e atat de gros.
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  Vizitator Vin 17 Ian - 9:51

Firicelul ala subtire poate fi speranta, cine stie? Foarte frumos !  ok 
Anonymous
Vizitator
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Vin 17 Ian - 9:54

Sau amintirile ce-i mai leaga pe cei doi Wink Pe alea nimic nu le sterge.
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  Vizitator Sam 18 Ian - 11:30

Frumos desen Mara  ok , eu in firicelul ce abia mai tine cele 2 parti impreuna, vad doar legatura extrem de firava ce mai leaga 2 persoane ce nu mai au prea multe a-si spune, ultima atingere inainte de-a o lua fiecare pe drumul lui.  Smile 
Anonymous
Vizitator
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  seaman65 Dum 19 Ian - 13:25

Este firul vietii: gros la inceput, se subtiaza pe masura ce inaintam in varsta si mai taiem cate un fir ba cu una, ba cu alta.  Very Happy 
seaman65
seaman65
6
6

Sus In jos

Mesaj  atat de simplu Mar 21 Ian - 18:29

Din cate am inteles eu,desenul Marei se referea la iubire. De data asta a avut explicatii.  Smile Frumos desen, dar mai ales sugestiv.  flower 
atat de simplu
atat de simplu
6
6

Sus In jos

Mesaj  seaman65 Joi 23 Ian - 14:28

De-acuma? Copilul asta-i prea destept pentru varsta lui.  Laughing 
Nici nu mai are nevoie sa treaca prin viata.  Very Happy 
seaman65
seaman65
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Joi 23 Ian - 14:38

Da' tu de cine vorbesti, seaman? simpla vorbeste de EuM  Laughing 
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  seaman65 Joi 23 Ian - 14:41

Simpla nu zicea de funia Marei? Io asa intelesei.
seaman65
seaman65
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Joi 23 Ian - 14:44

De funia Marei, dar pe EuM o cheama Mara Wink
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  seaman65 Joi 23 Ian - 15:06

Ok, deci nu e Mara aia mica, e Mara aia mare a' lu' aia mica.  Very Happy 
seaman65
seaman65
6
6

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 5 din 12 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Urmatorul

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum