GANDURI EFEMERE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Desenul - o transpunere a realitatii interioare

+19
itina
myrk
EuM
freda white
pauletz
Queensland
atat de simplu
RALUCA
shadow
Marusca
tegeusa
Obi-Wan Kenobi
Pingu
Broscotina
seaman65
Krissunu
Anna
alexa
pitulicea
23 participanți

Pagina 8 din 12 Înapoi  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Urmatorul

In jos

Desenul - o transpunere a realitatii interioare - Pagina 8 Empty Desenul... o transpunere a realitatii interioare

Mesaj  pitulicea Joi 2 Iun - 15:46

Rezumarea primului mesaj :

„Desenul reprezintă sinceritatea din artă. Nu este posibil să trişezi. Este ori bun ori rău.”
...Spunea Salvador Dali si nu putem decat sa-i dam dreptate.

Desenul ne reprezinta pe noi. E modul nostru de exprimare... E reprezentarea a ceea ce simtim, gandim, traim.
Talentul pe care-l avem ne ajuta sa transpunem realitatea noastra interioara, sa-i dam viata, sa o oferim si altora...
Unii aleg sa se exprime prin versuri, altii prin proza, altii prin muzica... Pentru cei care au ales desenul, am deschis acest topic. Sper sa fie cat mai multi cei care sa ne incante cu desenele lor Smile

pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Desenul - o transpunere a realitatii interioare - Pagina 8 Empty Re: Desenul - o transpunere a realitatii interioare

Mesaj  dall Mar 13 Ian - 13:28

nu e carbune ...doar tus negru Smile cred ca asa voi arata eu la batranete Laughing [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
dall
dall
4
4

Sus In jos

Desenul - o transpunere a realitatii interioare - Pagina 8 Empty Re: Desenul - o transpunere a realitatii interioare

Mesaj  Vizitator Mar 13 Ian - 13:31

Adica o sa-ti fie lene sa-ti mai tai barba? Laughing Desenul este Cool !
Anonymous
Vizitator
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  myrk Mar 13 Ian - 13:33

Semeni cu da Vinci! Razz Laughing
myrk
myrk
6
6

Sus In jos

Mesaj  dall Mar 13 Ian - 13:35

dupa el m-am inspirat Smile nu o sa-mi fie lene sa-mi tai barba,dar o sa moara frizerii pana atunci Laughing
dall
dall
4
4

Sus In jos

Mesaj  Vizitator Mar 13 Ian - 13:36

Foarte reusit, semeni si cu Agarbiceanu dar si cu Hasdeu. Laughing Ochii sunt cam ciudati, totusi. Smile ok
Anonymous
Vizitator
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  Vizitator Mar 13 Ian - 13:37

cu Da Vinci la barba Razz  am ce am cu barba Laughing
Anonymous
Vizitator
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  Vizitator Mar 13 Ian - 13:38

Si cu tutunul pentru pipa? Laughing
Anonymous
Vizitator
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  Vizitator Mar 13 Ian - 13:42

shttt! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Anonymous
Vizitator
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  itina Mar 13 Ian - 15:38

Laughing
itina
itina
6
6

Sus In jos

Mesaj  dall Mar 13 Ian - 20:37

un copac mai deosebit...inspiratie de moment Smile [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
dall
dall
4
4

Sus In jos

Mesaj  Vizitator Mar 13 Ian - 20:42

buna inspiratie, eu imi imaginez ca-i ranit si se oblojeste singurel Smile
Anonymous
Vizitator
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  Vizitator Mar 13 Ian - 20:46

Foarte frumos, prelungirea unei femei care tinde spre inaltimi. Smile ok
Anonymous
Vizitator
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  dall Mier 14 Ian - 22:52

Banuiesc ca va dati seama ce este sau .... Very Happy un om spanzurat peste care a trecut ceva timp si a ramas doar ce se vede Laughing [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
dall
dall
4
4

Sus In jos

Mesaj  itina Mier 14 Ian - 22:58

Crunt... Sad crunt subiectul, adica... Razz Desenul e reusit, bineinteles. Wink
itina
itina
6
6

Sus In jos

Mesaj  dall Mier 14 Ian - 23:03

nu discut subiectul...il vad doar ca un desen care reprezinta ceva Smile
dall
dall
4
4

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 8 din 12 Înapoi  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Urmatorul

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum